#Mehmet balca kaptan

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
32. Gün-1988 Ferdinand Marcos İzle 32:36

32. Gün-1988 Ferdinand Marcos İzle

Mehmet Ali Briand’ın sunuculuğunu yaptığı programın bu bölümünde; Ferdinand Marcos yönetiminin çöküşü, yönetime karşı çıkan ayaklanmalar, darbe girişimleri ve Maria Corazon Aquino'nun yönetimi konu edilmektedir. Programd..

32. Gün-1990 Amerika Ve Türkiye İlişkileri izle 10:15

32. Gün-1990 Amerika Ve Türkiye İlişkileri izle

Mehmet Ali Birand'ın, Lawrence Eagleburger ve Paul Doctrine Wolfowitz ile Amerika ve Türkiye ilişkileri hakkındaki röportajı...

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle 07:35

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle

Doğu Almanya'nın askeri gücü, Varşova Paktı'ndan ayrılma düşüncesi, Doğu ve Batı Almanya'nın birleşmesi ile oluşabilecek etkiler. Mehmet Ali Birand'ın, DAC Genelkurmay Başkanı Baas, Batı Almanya Genelkurmay Başkanı Klaus..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1990 Türkiye İle Avrupa Topluluğu İlişkisi 12:00

32. Gün-1990 Türkiye İle Avrupa Topluluğu İlişkisi

1990 yılında Türkiye ile Avrupa Topluluğu arasında yaşanan gelişmeler. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Avrupa Topluluğu Komisyonu Başkan Yardımcısı Martin Bangeman ile konu hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1990 Paris Şartı 05:22

32. Gün-1990 Paris Şartı

Mehmet Ali Birand'ın, 21 Kasım 1990'da Paris'deki Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Konferansı (AGİK)'nda alınan kararlar hakkındaki anlatımı ve konu ile ilgili görüntüler...

32. Gün-1989 Devrimi Sonrası Romanya 13:40

32. Gün-1989 Devrimi Sonrası Romanya

1989'da Nicolae Ceauşescu'nun iktidardan indirilmesi ile gerçekleşen devrim sonrasında, Romanya'da yaşanan ekonomik zorluklar ve yeni demokrasi sistemine alışılamaması. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Romanya Devlet Başkan..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

32. Gün-1990 Sovyetler Birliği'nin Dağılma Süreci 06:02

32. Gün-1990 Sovyetler Birliği'nin Dağılma Süreci

Sovyetler Birliği'nin 1990'da Mihail Gorbaçov'un yanlış politikaları sonucu yaşadığı ekonomik kriz, Mihail Gorbaçov-Boris Yeltsin arasındaki iktidar savaşı ve Ermenistan Cumhuriyeti. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Ermenis..

32. Gün-1. Körfez Savaşı 17:32

32. Gün-1. Körfez Savaşı

Mehmet Ali Birand'ın anlatımıyla 1. Körfez Savaşı'nda yaşananlar...

Arşiv Sanat 47.Bölüm 40:22

Arşiv Sanat 47.Bölüm

Evren Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı programın 47. bölümünde; Mehmet Fuad Köprülü konu edilmektedir...

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

Bursa -Yeşil Camii 05:20

Bursa -Yeşil Camii

Çelebi Mehmet tarafından yaptırılan Yeşil Camii'nin mimari ve sanatsal özellikleri...

Başbakan Erdoğandan Müthiş Şiir 06:30

Başbakan Erdoğandan Müthiş Şiir

Zindandan Mehmet'e Mektup I Necip Fazıl Kısakürek..

40 Kiloluk Denizanaları Antalya Kıyılarını Bastı 00:47

40 Kiloluk Denizanaları Antalya Kıyılarını Bastı

Orijinli çapı 50-60 cm, ağırlıkları ise 30-40 kilo olan 'başıboş' ya da 'göçmen' denilen denizanası türü, Antalya kıyılarında. Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, Kızıldeniz orijinli bu denizanası türünün Antalya kıyılarında ilk ke..

  • PITIRCIK tarafından
  • 535 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 17 Ekim 1994 1:35:27

Ateş Hattı 17 Ekim 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Mehmet Barlas ve Emin Çölaşan arasındaki kalem düellosu konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Bring Me The Horizon - Oh No (Official Video) 05:03

Bring Me The Horizon - Oh No (Official Video)

LYRICS You don't have to lie I know exactly where you've been Cos' you're chewing off my ear While you're chewing on your chin No we're not on the level You're just off your face It's not a state of mind no Your head's j..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Şalvar Köyde Geri Kalmışlık Şehirde Moda 01:15

Şalvar Köyde Geri Kalmışlık Şehirde Moda

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Beşik Kertmesi 01:27

Beşik Kertmesi

Zühtü (Ergun Köknar) cimriliği ile ünlü bir taşra tüccarıdır. İstanbul'daki işleriyle oğlu Kamil ilgilenmektedir. Küçük oğlu Mahmut'u (Mehmet Ali Erbil) abisinin yanına göndermek istemektedir...

Traktör Sevdası 02:54

Traktör Sevdası

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin 00:24

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin

Sevmek ve Ölmek Zamanı. Orhan Elmas'ın yönettiği, Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazıp Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını yaptığı 1989 Erler Film yapımı film. Filmde Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar, Tanju Gürsu, Nilüfer A..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sen Sen Ol Alamandan Şaşma 00:31

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma

Taşı Toprağı Altın Şehir başrollerinde Levent Kırca ve Ayşegül Atik'in yer aldığı 1979 yapımı Türk filmidir. Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. ..

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle 58:40

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; İstiklal Madalyalı Muhsin Karakullukçu, Samandağı'nda yaşayan 20 çocuklu baba ve 16 yıldır uyumayan Mehmet İnaç konu edilmektedir. Programda ayrıca Müjdat Gezen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce