#Mehmet erdem ah yalan dünya müzik dinle

Şahika Ercümen Kimdir? 03:50

Şahika Ercümen Kimdir?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir. Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.985 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Yunus timleri ve Sofuoğlu'nun gösterisi nefesleri kesti 03:35

Yunus timleri ve Sofuoğlu'nun gösterisi nefesleri kesti

Sakarya'da eğitimlerini tamamlayan motosikletli polis timleri, Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'yla birlikte gösteri yaptı. Polisler ve Sofuoğlu, motosiklet üzerinde yaptıkları gösteriler ile nefesleri kesti...

Parmak Ailesi İngilizce Edis ile Feris Çocuk Şarkıları 01:54

Parmak Ailesi İngilizce Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Finger Family Song! ingilizce çocuk şarkılarında Türkiye'de ve Dünya'da tüm çocukların en sevdiği Finger Family Song Edis ile Feris çizgi film versiyonu kanalımızda. Okul Öncesi, anaokulu çağındaki çocuklar bu şarkıya ba..

Karadağ - Polonya Maçı Animasyon Film Oldu 00:37

Karadağ - Polonya Maçı Animasyon Film Oldu

2018 Dünya Kupası Elemelerinde Polonya'nın deplasmanda Karadağ'ı 2-1 yendiği maç animasyon film oldu...

Kübra Dağlı Kimdir? 02:10

Kübra Dağlı Kimdir?

Kübra Dağlı Ispartalı olup 17 Şubat 1996 tarihinde doğmuştur. Şu an 20 yaşında olan Kübra başarılı bir tekvandocudur. Kübra Dağlı 20 yaşındadır ve başarılı bir tekvando sporcusudur. 1996 doğumlu olan Kübra Dağlı aslen I..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Bosnalı Sporcu Kerim Ahmetspahic'den Görülmemiş Rekor 00:58

Bosnalı Sporcu Kerim Ahmetspahic'den Görülmemiş Rekor

Boşnak tekvando şampiyonu Kerim Ahmetspahic, 35 saniyede başını kullanarak 111 blok kırdı. Etkinliğe Guinness Dünya Rekorları delegasyonu da katılarak rekoru tescil etti...

The Ottoman Lieutenant - Fragman 01:11

The Ottoman Lieutenant - Fragman

I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor...

Çılgın M me 3 fragmanı 02:44

Çılgın M me 3 fragmanı

Balthazar Bratt, 1980 dan bir çocuk yıldız, dünya egemenliği için bir plan kapakları..

Messi, Yardımcı Hakemin Annesine Küfür Ettiği İçin 4 Maç Ceza Aldı 01:15

Messi, Yardımcı Hakemin Annesine Küfür Ettiği İçin 4 Maç Ceza Aldı

Lionel Messi, Arjantin'in Dünya Kupası Elemeleri'ndeki Şili maçında yardımcı hakemin annesine ettiği ağır küfürlerden dolayı dört maç ceza aldı...

 Maç Özeti izle (28 Mart 2017) 01:12

Maç Özeti izle (28 Mart 2017)

Güney Kore 1-0 Suriye - Maç Özeti izle (28 Mart 2017) 2018 Dünya Kupası Elemelerinde Güney Kore evinde konuk ettiği Suriye'yi 1-0 yendi...

Şili, 22 Dakikada Fark Yaptı! 09:38

Şili, 22 Dakikada Fark Yaptı!

Şili-Venezuela maçında ev sahibi Şili, ilk 22 dakikada fişi çekti ve Dünya Kupası bileti için önemli bir adım attı. Şili, 4. dakikada Alexis Sanchez ve 6. dakikada Esteban Paredes'in golleriyle maça çok hızlı başladı. Pa..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Davetsiz Misafir _ Eskişehir 1:07:11

Davetsiz Misafir _ Eskişehir

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Eskişehir’den ekrana geliyor. Eskişehir’deki yolculuğuna tarihi bir konakla başlayan Davetsiz Misafir, ardından Sivrihisar ilçesine..

Bolivya 2-0 Arjantin (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 03:10

Bolivya 2-0 Arjantin (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

28/03/2017 ‘de Dünya Kupası 2018 Elemeleri Güney Amerika’da Oynanan Bolivya – Arjantin maçında; Ev sahibi Bolivya konuk ettiği Arjantin karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarınsında skoru 2-0 yaparak..

Futbol Sahalarında Daha Önce Görülmemiş Olay 00:28

Futbol Sahalarında Daha Önce Görülmemiş Olay

Güney Kore ile Suriye arasında dün oynanan 2018 Dünya Kupası Asya Elemeleri A Grubu maçında sahalarda ender rastlanabilecek ilginç bir olay yaşandı...

Haber Dünyası: İngiliz Siyasetçi: Avrupa Birliği Ayakta Kalamayacak 01:03

Haber Dünyası: İngiliz Siyasetçi: Avrupa Birliği Ayakta Kalamayacak

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılması için yapılan kampanyaların başını çeken Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi UKIP'in eski lideri Nigel Farage, İngiltere Başbakanı'nın Brexit sürecini başlatacak mektubu imzala..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın 00:54

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın "Paralel Müzakere" Talebine Ret

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci resmen başladı. Londra hükümeti, ortak pazardan çıkacak olmanın zararlarını minimize etmek için ticaret anlaşmalarıyla ilgili müzakereleri de Brexit sürecine paralel ola..

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Fear the Walking Dead 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..

Fear The Walking Dead 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali) 00:30

Fear The Walking Dead 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sez

Rick Grimes ve dostlarının maceralarını sahneliyor. Hatırlanacağı üzere The Walking Dead'in ilk bölümünde Rick girdiği komadan çıktığında tüm dünya değişmiş ve zorlu mücadele başlamıştı ancak virüsün ortaya ilk çıkışında..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

National Geographic Hitler'in Son Yılı Türkçe Belgesel 43:59

National Geographic Hitler'in Son Yılı Türkçe Belgesel

Hitler'in Son Yılı 2. Dünya Savaşı Türkçe Belgesel..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.522 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mesut Özil'in Sihirbazlık Gösterisi 00:09

Mesut Özil'in Sihirbazlık Gösterisi

Bir Çocuğun Gülmesiyle Güzelleşecek Dünya sloganıyla gerçekleştirilen akıma Mesut Özil de katılıyor ve küçük kıza gizli bir numara yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 8 yıl önce