#Mehmet erdem ah yalan dünya müzik dinle

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Gökhan Özen Kimdir? 01:39

Gökhan Özen Kimdir?

Ahmet Gökhan Özen, Türk şarkıcı, müzisyen, söz yazarı, besteci, aranjör, müzik direktörü ve oyuncu. Eşi: Selen Sevigen Özen (e. 2010) Çocukları: Ada Deren Özen TV şovları: Sevda Çiçeği, Yıldız Masalı, Yalan Dünya..

Ali Kınık -  Son Bir Defa 04:47

Ali Kınık - Son Bir Defa

Ali KINIK ---- Son Bir Defa Yapım -- BALLAD MUSİC Prodüktör ----MUHAMMET ALPEREN İRMİKCİ Albüm --- ALİ AYŞEYİ SEVİYOR Söz- Müzik --- ALİ KINIK SON BİR DEFA Hayal olsa senden kalan Der miyim hiç sözün yalan Öl de emrin ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ] 07:51

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ]

--------------------B O R M Ü Z İ K & P R O D U K S İ Y O N ----------------------------- Facebook : https://www.facebook.com/BORSTUDYO/ İnstagram : https://www.instagram.com/bormuzikproduksiyon Twitter : https://twitter..

  • TEK KANAL tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Teoman - Serseri 03:41

Teoman - Serseri

Bunlar güzel günlerimiz Daha beter olcak her şey Dünya zaten yalan dolan Kaderden kaçamaz insan Vurulmuş kalbinin ortasından... Aynaya bakmam Kendimi bilmem Hayat acıtınca Dünyayı sevmem Ne yazık ki tek tabanc..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı 01:58

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Kısıklı’daki konutundan çıkarak, Ümraniye İnkılap Mahallesi’nde oturan 15 Temmuz Gazisi Mehmet Yaman’ın evine ziyarette bulundu. Gazi Mehmet Yaman’ın eşini ve iki ço..

Sarıkamış Çocukları - Fragman 03:09

Sarıkamış Çocukları - Fragman

1915 yılında aynı köyde iki arkadaş olan Mehmet ve Yusuf babaları Sarıkamış'ta çeteciler tarafından öldürülür. İki çocuğun abisi ise Sarıkamış cephesinde savaştadır. Bir yolunu bulup abilerinin yanına cepheye gitmeye kar..

İstanbul Muhafızları 7.Bölüm 15:14

İstanbul Muhafızları 7.Bölüm

Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif... Onlar ‘İstanbul Muhafızları’… Gürgen ve Azmi ise tarihi eserlere zarar verme peşinde. Yıllarca tarih dersinden geçememiş Gürgen, tarihe ve tarihi eserlere düşman kesilir. İstanbul’un tüm ta..

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm 14:11

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm

İstanbul’u ne kadar tanıyorsun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var?İşte sana eğlenceli bir fırsat. Mehmet, Zeynep, Elif ve Ali ile birlikte İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının y..

İstanbul Muhafızları 23. Bölüm 13:31

İstanbul Muhafızları 23. Bölüm

Gürgen yeni roket fırlatma üssü olarak Tarihi Moda İskelesini kullanmak ister. Bir taraftan amacı iskeleyi ortadan kaldırmaktır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif bakalım Gürgen'in planlarına nasıl engel olacaklar...

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm 13:34

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm

Gürgen'in yeni hedefi İstanbul'daki tarihi çınarlardır. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar. Atletik ve girişken Mehmet, araştırmacı ve bilgili Zeynep, ürkek ama hayalci Ali ve sport..

İstanbul Muhafızları 29. Bölüm 13:08

İstanbul Muhafızları 29. Bölüm

Mehmet, Zeynep, Elif ve Ali ile birlikte İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının yaşattığı problemleri çözeceksin...

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm 13:04

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm

Karakter Seslendiren Karakter Hayatı Mehmet Ebru Çapraz Oyun oynamayı sever ve agresif. arkadaşlarının baş lideridir..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför 00:29

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Babamız Eğleniyor 1987 03:30

Babamız Eğleniyor 1987

Filmin Adı: Babamız Eğleniyor Yönetmen: Mehmet Bozkuş Oyuncular: Mehmet Ali Erbil, Bahar Öztan..

Ona Gençliğimi Verdim 00:48

Ona Gençliğimi Verdim

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böyle Çalışmak Görülmedi  Filiz Akın  Güzel Şoför 01:01

Böyle Çalışmak Görülmedi Filiz Akın Güzel Şoför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..