#Mehmet erdem ah yalan dünya müzik dinle

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm 2:17:34

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Hiram’ın (Berkan Şal) mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durduru..

  • Diziler tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 2 yıl önce
16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git 03:51

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git

Eğer beni sevmiyorsan Çekti çekti çek çektir git Burdan bıktım diyorsan Çekti çekti çek çektir git Bir kere daha denemiyorsan Çekti çekti çek çektir git Al fotokopini çektir git Çekti çekti çek çektir git Eğer eğlenmiy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Volkswagen ABD'de Suçlamaları Kabul Etti 00:42

Volkswagen ABD'de Suçlamaları Kabul Etti

Avrupa'nın en büyük otomobil üreticisi Volkswagen, Amerika Birleşik Devletleri'nde emisyon ölçümlerini yanılttığı iddiasıyla hakkında görülen davada tüm suçlamaları kabul etti. Detroit şehrinde görülen davada Volkswagen..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Sessiz Cennet Gazipaşa 2.Bölüm 32:50

Sessiz Cennet Gazipaşa 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; Gazipaşa'nın tarihçesi anlatılmaktadır. Programda ayrıca Antiocheia Ad Cragum Antik Kenti, Nephelis Antik Kenti, Hasdere Köyü ve Yalan Dünya Mağarası ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Robotik Moda: Kalbinizi Kolunuza Takın 00:53

Robotik Moda: Kalbinizi Kolunuza Takın

Hollandalı tasarımcı Anouk Wipprecht, insanların kendilerini duygularıyla ilgili çok az yalan söylemeyi bıraktığı bir dünya için bir vizyona sahip olduğunu ve bu yüksek teknolojili modanın anahtar olduğuna inandığını söy..

Gülse Birsel'e Güldüren Mesaj (Beyaz Show - 1 Aralık 2017) 02:25

Gülse Birsel'e Güldüren Mesaj (Beyaz Show - 1 Aralık 2017)

Yalan dünya oyuncularının gülse birsele yolladıkları mesajlar oyuncuyu güldürdü..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küresel para sistemi çöküyor mu? 2:04:13

Küresel para sistemi çöküyor mu?

-Dünyada dijital para çalışmaları ne durumda? -Çin, sınırları dışında gizli karakollar mı kuruyor? -Yapay zeka yalan söylemeyi mi öğrendi? -Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel pandemi yasa tasarısı ne getiriyor ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri Elimizden Alacak O Anlaşma! 51:10

Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri

02:18 Dünya Hangi Konuda Saldırıda? 13:45 Neden Yalan Söylüyorlar? Amaç Ne? 23:04 GDO Çok Büyük Bir Yalandı! 25:40 Yakında Yiyecek Ekmek Bulamayacaksınız İşte Nedeni! 29:38 Yangınlar Planlı Mıydı? 43:30 Kızılötesi Lazer..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri Elimizden Alacak O Anlaşma! 51:10

Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri

02:18 Dünya Hangi Konuda Saldırıda? 13:45 Neden Yalan Söylüyorlar? Amaç Ne? 23:04 GDO Çok Büyük Bir Yalandı! 25:40 Yakında Yiyecek Ekmek Bulamayacaksınız İşte Nedeni! 29:38 Yangınlar Planlı Mıydı? 43:30 Kızılötesi Lazer..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKNOLOJİLER 2:04:19

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKN

02:07 Elimizden Gelenler Sınırlı 05:12 HAVA NORMAL DEĞİL! Son İzmir Depremi Başka Neler Getirecek? 15:23 Bilim İnsanları Neler Diyor? 20:40 Tesla'nın İcatları ŞİMDİ KİMLERE GEÇTİ? 25:32 Atmosferi Değiştirmek İçin PATENTL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Ceylan Koynat - Sorma (Cover) 05:21

Ceylan Koynat - Sorma (Cover)

Söz&Müzik: Sezen Aksu Keman: Erdem Şenyaylar Gitar: Tuna Eğrilmez Bas Gitar: Kemal Büyük Percussion: Cemal İlkbahar Percussion: Evrem Senyaylar Yan Flüt: Zeynet Büyükcinar Bağlama/Ud: Sinan Dindoruk Mix&Mastering: Me..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video) 02:25

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcılar: Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Söz - Müzik: Doğuş Okuma Koçu: Doğuş Genel Yapım Koordinatörü: C.Özkan Yılmaz Basın / PR: Hilmi Elitez Aranjör: Hatem Tutkus Mix: Ünal Aşkın Mastering: Emre K..

Tuğba Melser - Oscar 03:49

Tuğba Melser - Oscar

Söz & Müzik: Tuğba Melser Düzenleme: Suat Aydoğan Yönetmen: Erdem Avcı..

Oktay Gürtürk - Sen Bana İyi Geldin 03:38

Oktay Gürtürk - Sen Bana İyi Geldin

Söz & Müzik: Oktay Gürtürk Düzenleme: Tarık İster Yönetmen: Erdem Avcı..

Tuğkan - Sıcak Ekmek 03:26

Tuğkan - Sıcak Ekmek

Söz – Müzik: Ege (Universal Music Publishing Türkiye) Düzenleme: Selim Bölükbaşı Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar: Savaş Akbaba Soprano Saksafon : Batu Şallıel Perküsyon : Selim Bölükbaşı Mix & Mastering: Timuçin Ak..