#Mehmet erdem bir günah İşledim kaybettim seni müzik dinle

Şeftali Ağaçları -Tin tin tini mini hanım (Tinimini Hanım) 03:25

Şeftali Ağaçları -Tin tin tini mini hanım (Tinimini Hanım)

Şeftali Ağaçları (Tinimini Hanım) Şeftali ağaçları Türlü çiçek başları Yaktı yandırdı beni Yarin hilal kaşları Tin tin tini mini hanım Seni seviyor canım Bahçelerde idrişah Boyu uzun kendi şah İki gönül bir olsa Ayıra..

ALİ KINIK  - ÖZLEMİŞİM 04:58

ALİ KINIK - ÖZLEMİŞİM

Bıçak gibi gözlerini Gözlerini özlemişim oy O çocuksu nazlarını Nazlarını özlemişim oy Yıllar yılı gizlemişim Seni ne çok özlemişim Büyü olsun sihir olsun Her hece bir kahır olsun oy Varsın olsun zehir olsun Sözlerini öz..

İzel Çelik Ercan Özledim  90'lar 04:24

İzel Çelik Ercan Özledim 90'lar

Gözlerim dolu dolu oluyor Sen buradan çekip giderken İçimde bir özlem uyanıyor Ellerim kuru kuru duruyor Resimini alıp bakarken Özledim özledim seni ben Bırakıp da gittin gideli Dudaklarım bomboş şimdi Giderken ..

Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

İbrahim Tatlıses - Aramam 04:56

İbrahim Tatlıses - Aramam

Çağırsaydın gelmez miydim yar Senin için ölmez miydim yar Dünyayı ters etmez miydim yar Aramam, aramam, aramam Aramam sormam bir daha Yalvarsan bile allah'a Çıkmasa gecem sabah'a aramam Peşinden geldim kaç kere..

Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul'un 04:54

Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım İstanbul'un

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul un Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Se..

Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip 04:18

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip

Sözlerin vardı onca yollardan bana ulaşan Özledim sözlerini şimdi gel Gözlerin vardı en buruk anda gönlümü ısıtan Özledim gözlerini şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum s..

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972 03:23

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972

ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam bin y..

Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı 04:22

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı

Yarim Senden Ayrılalı Hayli Zaman Oldu Gel Gel Bak Gözümden Akan Yaşa Ab-ı Revan Oldu Gel Gel Böyle M’olur Küsüp Gitmek Seni Seveni Terk Etmek Haram Oldu Yemek İçmek İşim Figân Oldu Gel Gel Kurulu Yaydır Asılmaz Gönül ..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Cengiz Özsu - Gülüm 03:29

Cengiz Özsu - Gülüm

Hayalin yetmiyor canım resimlerinde Hayalin yetmiyor canım resimlerinde İstiyorum her an olsun elin elimde İstiyorum her an olsun elin elimde Gülüm seni sarmayınca kopamayınca Yaşamak istemiyorum sen olmayınca Gülüm seni..

Zara - Tez Gel Yarim 04:05

Zara - Tez Gel Yarim

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin Güller açmaz oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gö..

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet 01:00

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet

Mehmet (Tamer Yigit) ve Ahmet (Suleyman Turan) zengin isadami Sururi Bey’in (Vahi Oz) ogullaridir. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki ogluna da gece hayatini, eglenceyi ve ickiyi yasaklamistir. Ahmet ve Mehmet t..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama 01:21

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama

Kilis'te roket isabet eden tarihi Çalık Camine Kilis Valisi Mehmet Tekin Aslan gelerek incelemelerde bulundu. Akşam namazının kılındığı esnada terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan roketin tarihi Çalık Camiine isabet et..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Müslüm Gürses - Seneler 05:32

Müslüm Gürses - Seneler

Müslüm Gürses Seneler Dinle Şarkı Sözleri : Nasıl gelip geçti bunca seneler Farkına varmadan bir rüya gibi Bazen mutlu oldum bazen dert küpü Akıp akıp gittim deryalar gibi Nasıl gelip geçti bunca seneler Çok şeyle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Günahlara Dur De İbretlik Klip 01:46

Günahlara Dur De İbretlik Klip

Günahlara Dur de İsimli İlahisine Klip çeken Dayı nın videosu. Sözler: Bugün Kafayı çekme.Şeytana at bir Tekeme Günahlara bir Dur de..Şeytana at bir Tekeme Bugün Gıybet etme.Şeytana at bir Tekeme Günahlara bir Dur de..Şe..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

Dj Umut Kılıç Ft. Gökçe Kırgız - Aşk Çiçeğim (Remix) 05:37

Dj Umut Kılıç Ft. Gökçe Kırgız - Aşk Çiçeğim (Remix)

Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım Yıkıldım sessiz gidişine Üzmedim, seni bir gün kırmadım Hiç bir gün günahını almadım Allah’ım bu nasıl şey bende anlamadım..

Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

Muazzez Ersoy - Arım Balım Peteğim 02:26

Muazzez Ersoy - Arım Balım Peteğim

Muazzez Ersoy - Arım Balım Peteğim Şarkı Sözleri Gözyaşım şarap olsa Gençliğim harap olsa Her günüm azap olsa Yine seni seveceğim Arım, balım, peteğim Gülüm, dalım, çiçeğim Bilsem ki öleceğim Yine seni seveceğim N..

Muazzez Ersoy - Silemezler Gönlümden 03:05

Muazzez Ersoy - Silemezler Gönlümden

Muazzez Ersoy - Silemezler Gönlümden Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Dilimi bağlasalar Anmasam hiç adını Gözümü dağlasalar Görmesem hiç yüzünü Elimi bağlasalar Tutmasam ellerini Silemezler gönlümden Ne aşkını ne seni Düny..

  • PengoTV tarafından
  • 2.806 görüntüleme
  • 8 yıl önce