#Mehmet erdem bir günah İşledim kaybettim seni müzik dinle

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Söz | 49.Bölüm 2:15:34

Söz | 49.Bölüm

Söz’ün 49. Bölümünde;nTorpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar (Aybüke Pusat), Su (Yağmur Ün), Nazlı (İlayda Ildır) ve Güler’i (Nil Günal) kurtarmak için Tim’in sadece birkaç saati vardır. Aksi bir dur..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Söz | 38.Bölüm 2:18:28

Söz | 38.Bölüm

Söz’ün 38. Bölümünde;nDerman çok daha kapsamlı bir planı gerçekleştirmenin eşiğinde...nnSelim’in (Burak Çelik) tünelden yapacağı saldırıyı önlemek için var gücüyle uğraşan Yavuz (Tolga Sarıtaş) önderliğindeki Tim, deste..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm 2:17:34

Payitaht Abdülhamid 3. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Hiram’ın (Berkan Şal) mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durduru..

  • Diziler tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse 03:50

Ogün Dalka Ft. Kemal Doğulu - Aşk Kabul Ederse

kesmek darılmak istedim seni kirli bir sayfadan çıktım süt gibi kaybedecek şey yok teslim olsana yakışacak seninle bize bir baksana uyandım sesinle yol aldım sesizce sevmesen yükledim bulutları aşk kabul ederse tutşuruz ..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak Öz - O Gün 02:52

Burak Öz - O Gün

Burak Öz - O Gün Gizli gizli bakarken Sessiz sessiz yanarken Adına söylenen tüm şarkılar olayım Adına söylenen tüm şarkılar olayım Seni sevdim o gün Seni sildim o gün Sana yandım ben Gözleri bir mazi Uykumun ..

Evrim Bozkurt - Meleğim 04:39

Evrim Bozkurt - Meleğim

Meleğim şarkı sözleri ile Seni tanımadan önce Yuvasız bir kuş misali Çırpınırdım gökyüzünde Seni tanımadan önce Rüzgarlara bırakır kendimi Savrulurdum sebepsizce Sonra sen geldin gönlüme, Yıkık dökük, perişan kalbime ..

Nigar Muharrem - Galiba Remix 04:20

Nigar Muharrem - Galiba Remix

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 6.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türker Otcu - Zaman Zaman 03:56

Türker Otcu - Zaman Zaman

Zaman Zaman şarkı sözleri ile Bir gün olsun unutunca Dışımda kalıyorsun Oysa seni düşününce İçime sığmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Gözlerimi kapatınca Yanımda oluyorsun Seni öpsem,seni okşasam Fa..

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun 05:28

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun

Sen Yoksun şarkı sözleri ile Yıldızlar kayarken solarlar ömür gibi İmkansızca yaşadım ruhumda bu sevgiyi Gözyaşım akar içime, belli etmez hiç kendini Mutluluk masalda kalmış, hayalde ararım seni. Sen yoksun aslında göz..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı 13:28

Radyocu Duygu Özkan’ın Düğününde Ünlüler Geçi̇di̇ Yaşandı

Radyocu Duygu Özkan önceki akşam müzik prodüktörü Alper Atakan ile dünya evine girdi. İkilinin düğününe birbirinden ünlü isimler katıldı. Süper FM’in ünlü radyocusu Duygu Özkan, önceki gün müzik prodüktörü Alper Atakan i..

  • BETA tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Arzu Ay - Kurtarın Beni 02:48

Arzu Ay - Kurtarın Beni

Kurtarın Beni şarkı sözleri ile Kaybettim ben kendimi bulsamda faydasız. Her adım mutluluğa atıyor imkansız. Karanlığa bulanan tüm sabahların, Yerini dolduruyor anılarım. Kurtarın beni kurtarın beni Yanar gecelerim ,d..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

Gökçe - Ne Yapardım 03:43

Gökçe - Ne Yapardım

Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul köle Her cümlen ezberimde Yediğini içtiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem Seni b..

Alihan   Sevda Mevsimi 04:34

Alihan Sevda Mevsimi

Sün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasil aradım Seni öylesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni öylesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi Kavuşuruz diye avunurum ben Sensi..

Yalın - Ki Sen 04:03

Yalın - Ki Sen

Hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin... Benim heryerde elim kolum var! Bilmez misin yüzüm düşmüş kaç gündür düşünüyorum, Tenhalaştı kahvaltılarımız...!! Bomboş bakıyoruz artık, Bir bildiğin var da susuyor gibisin! ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.399 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..