#Mehmet erdem bir günah İşledim kaybettim seni müzik dinle

Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı! 02:31

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı!

İzmir'in Buca ilçesinde, iş yerinin önünde, tanımadığı bir kişinin yüzüne kezzap attığı İsa Tatlı, hastanede 2,5 ay tedavi gördü. Kuyumcu İsa Tatlı Gözüm yandığı için müdahale edemedim. Ondan sonra kaçıp gitti. Vücudumd..

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde 03:50

Zeki MÜREN - Dünya Yansa Yorganım Yok İçinde

Şeytan dürttü hislerime tav oldum Tav oldum tav oldum aman Benliğimden taştım bu gün lav oldum Lav oldum lav oldum aman Canım çekti bir güzele av oldum Düşünmedim yarınımı, sonumu Ellerimle çizdim kader yolumu Yo..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum 03:20

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum

görmesem daha iyidi seni orada o gece aradan yıllar geçti senin elin hafızamda her gece gibi bir geceydi seni görene kadar birer birer çktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz duygularıma esir oluyorum..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak 04:54

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak

ŞARKI SÖZLERİ Bir gün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Çevirme hiç yüzünü korkma sen gözlerimden Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Suç kimin günah kimin biliyorsun bunu s..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana 04:46

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Alla..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Müslüm Gürses - Unutamadım (Kaç Kadeh Kırıldı) 04:30

Müslüm Gürses - Unutamadım (Kaç Kadeh Kırıldı)

Unutamadım Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Düzenleme: Burhan Bayar Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şim..

  • PengoTV tarafından
  • 3.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Türkmen - _Dene_ 03:45

Gökhan Türkmen - _Dene_

Söz & Müzik : Serhat Tekin Düzenleme : Caner Anar Yönetmen : Murat Joker Miksaj : Sertaç Özgümüş Mastering : Çağlar Türkmen Stil Danışmanı : Birsen Ölmez TEŞEKKÜRLER..... ALP KIRŞAN BORA UZER GOLDEN SAVOY OTEL KEREM GÜ..

Nassif Zeytoun - Oummi 03:50

Nassif Zeytoun - Oummi

Adda W Edoud Bu gözyaşı gözlerinden çıkarın, çıkarın! Ve seni bir dahaki sefere ağlama, söyle bana ne ediyorsa Ne için olursa olsun... Tüm zor zamanlar, mevcut... Bu ve daha da başa çıkabilirim! Ve senin için seni çok..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilek Özgör  Şekerim  04:25

Dilek Özgör Şekerim

Bakışların Bambaşka Düşürdün Beni Aşka Usul Yavaş Gel Bana Şşşş Bak Hele Bekliyorum Şekerim Şekerim Yar Şekerim Dertlerini Çekerim Artık Sabrım Kalmadı Vallahi Seni Yerim Çok Naz Etme Güzelim Vallahi Seni Yerim ..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video) 04:01

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video)

Söz: Şakir Askan - Ferhat Göçer Beste: Ferhat Göçer Düzenleme: Sonay Yağız Vokal / Ritim Gitar: Ferhat Göçer Solo / Ritim Gitar: Sonay Yağız ''Hüküm'' şarkı sözleri: Seni benden alan neyse Ömür boyu düşmanımdır benim S..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

İBB'nin 'Kürt' açılımı 1:26:50

İBB'nin 'Kürt' açılımı

12:55 Yurter Özcan görevden alındı 17:00 Tolgahan Erdoğan - Gökhan Günaydın 25:20 Veli Ağbaba'nın odasındaki poşetler 32:10 CHP'nin kedisi Şero vefat etti 35:15 Mahir Polat ve Mehmet Bayrak'ın fotoğrafı 40:20 Esenyurt Bl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 3 hafta önce
İBB'nin 'Kürt' açılımı 1:26:50

İBB'nin 'Kürt' açılımı

12:55 Yurter Özcan görevden alındı 17:00 Tolgahan Erdoğan - Gökhan Günaydın 25:20 Veli Ağbaba'nın odasındaki poşetler 32:10 CHP'nin kedisi Şero vefat etti 35:15 Mahir Polat ve Mehmet Bayrak'ın fotoğrafı 40:20 Esenyurt Bl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 3 hafta önce