#Mehmet erdem bir günah İşledim kaybettim seni müzik dinle

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Sancak - Dert Değil (Official Video) 03:02

Sancak - Dert Değil (Official Video)

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Gitar: Doğukan Aydın Mix & Mastering: Buğra Kunt Klip Yönetmeni: Oğuzhan Ejderoğlu https://www.instagram.com/sancakmusic/ ''Sancak - Dert Değil'' Olsan unuturum saati günleri Ses..

Murat Gülcan - Ayrılık 04:29

Murat Gülcan - Ayrılık

Söz & Müzik: Murat Gülcan Düzenleme: Murat Gülcan Yönetmen: Murat Gülcan Ayrılık şarkı sözleri ile Ayrılık günü gelmiş oysa farkında degilim Kirmis kalemimi yarim yargilamis beni Ben türlü hayaller kurarken karartmis..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle 1:19:56

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, gizli bir teşkilat ajanının yerine geçen bir adamın yaşadıklarını konu edinir. Kurt, Nato’ya bağlı gizli bir teşkilat ajanıdır. Çalışmaları yüzünden pek çok düşman edinmiştir. Kendisine kurulan bir tuzak ..

Söz | 17.Bölüm 2:10:27

Söz | 17.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 17'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 21.Bölüm 2:25:43

Söz | 21.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 21'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 359 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 39.Bölüm 2:15:57

Söz | 39.Bölüm

Söz’ün 39. Bölümünde;nBahar’ın kararı onları geri dönülmez bir yola sokuyor... nnHafız (Mustafa Yıldıran) komutasındaki Tim, Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) uyarısıyla cenaze törenine düzenlenen saldırıyı önlemeye çabalarken, ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 46.Bölüm 2:16:44

Söz | 46.Bölüm

Söz oyununun yeni versiyonu yayına girdi! nhttp://www.sozoyna.com/sozoynanhttp://www.sozoyna.com/sozonlinennSöz’ün 46. Bölümünde;nAvcı’nın hayatı tehlikede!nTürkiye için büyük bir tehdit haline gelen Derman (Timur Acar)..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe'dan Kumar Borcu Açıklaması 09:53

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe'dan Kumar Borcu Açıklaması

Serdar Ortaç'ın kumar tutkusunu bilmeyen yok... Birkaç yıl önce Kumar yüzünden 50 milyon dolar kaybettim gibi bir itirafta bulunan Ortaç, eşiyle birlikte -sonunda- düğmeye basmış. Bakalım Ortaç'ın 'para' çilesini eşi C..

  • BETA tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bahçelievler’de gasp edilip 7 metre yükseklikten atılan adam dehşet anlarını anlattı 03:49

Bahçelievler’de gasp edilip 7 metre yükseklikten atılan adam dehşet an

İstanbul Bahçelievler'de 4 kişinin önce darp edip sonra yaklaşık 7 metre yükseklikten aşağıya attığı Suriyeli Muhammed Selmo, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Kolunda platin olduğunu söyleyen Selmo, “Bir kişi yüzüme vur..

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı 02:09

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Enes Kara, aile baskısıyla kaldığı cemaat yurdunda intihar etti. Kara, canına kıymadan önce yurtta yaşadığ..

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi 03:12

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi

Kaza Düzce kent merkezi Küçüksu mevkiinde gece geç saatlerde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Tülay Şimşir (35) idaresindeki 34 DS 0159 plakalı otomobil ile Nazlı Durna (46) idaresinde ki 81 BZ 232 plakalı otomobile..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar ol..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

 Deniz Seki Girne'de Konser Verdi 04:03

Deniz Seki Girne'de Konser Verdi

Kıbrıs'ın Girne kentinde sahne alan ünlü şarkıcı Deniz Seki konser öncesi önce basın mensuplarının sorunlarını cevapladı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Girne'de sevenleriyle buluşmak için bir araya geldi. Kıbrıs'ın Girne ken..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

İntizar  Beni Mektupsuz Koyma 05:03

İntizar Beni Mektupsuz Koyma

GITTIGIN YOLDAKI TASLAR GÜL OLSUN DAGLAR SANA OMUZ VERSIN CAN OLSUN GÜZEL GÖZLÜM GURBET BIZE YAR OLSUN BENI MEKTUPSUZ KOYMA BENI HASRETE BOGMA ARADA BIR ARARSAM SENI NEOLUR KÖTÜ KONUSMA GÜCÜM YETMEZ SENI ALIRLAR BENDE..

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Tuğçe Pala - Tuzak 04:36

Tuğçe Pala - Tuzak

Şarkı Sözleri: Kalmasın söylenmemiş söz sakınma sözlerini Bu sessizlik anlatamaz hele ki gözlerini Zor olan güzeldir demiştin ben de zor olanı seçtim Aşk da benim aşık da ben beni sevmenden geçtim Yasak ol günah ol Düş..

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Mustafa Topaloğlu - Of Of Eminem 04:22

Mustafa Topaloğlu - Of Of Eminem

Mustafa Topaloğlu - Eminem - Sözleri sabahtan gördüm seni, çok beyaz geldin bana. konakta mı büyüdün oy oy emine'm, güneş değmemiş sana güneş değmemiş sana. parmağında yüzükler kolunda bilezikler, oy sana dolanayı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.519 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Ramo Benim - Çok Sevdim 02:58

Ramo Benim - Çok Sevdim

Çok Sevdim şarkı sözleri ile Yine yangınlarda kalbim Sevdalar da derdim Sensin zalim gördün mü Dibe vurgunlarda gönlüm Yorgun darda her gün Kayboldum ya gördün mü Sebebisin yanıyor yüreğim Çözümü yok kanasın bedeni..

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:38

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salina..

  • PengoTV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce