#Mehmet erdem bir günah İşledim kaybettim seni müzik dinle

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım 03:10

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul' un Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde..

Ciguli Binnaz Klip 03:08

Ciguli Binnaz Klip

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz ..

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Video) 03:26

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Vi

BEYAZ GİYME TOZ OLUR BEYAZ GİYME TOZ OLUR SİYAH GİYME SÖZ OLUR GEL BERABER GEZELİM MURADIMIZ TEZ OLUR SALINA SALINA GEL HAYDİ YARİM DÖN DOLAŞ YİNE BANA GEL BEYAZ GİYME TANIRLAR SENİ YOLCU SANIRLAR ZATEN BENDE TALİH YOK..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım 03:42

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan 15 Kişiye Saldırdım isimli tekli çalışması, video klibiyle SİZLERLE. Söz & Müzik: Derviş Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Efe Cansoy 15 Kişiye Saldırdım ..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

TNK - Vazgeçtim 03:33

TNK - Vazgeçtim

Gerçeği bilmek istersen Sana aşık olan ben Her gün seni düşünürken Vazgeçtim kendimden Vazgeçtim kendimden Yalnızca sen bilinmezdin İçimdeki aşkı bilmezdin Böyle olsun istemezdim Aşkı nefrete çeviremezdim Gerçeğ..

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu 04:02

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu

Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta, ölsek de bu yolda Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Ömür boyu bağlansakta Se..

Hande Yener - Yalanın Batsın 04:46

Hande Yener - Yalanın Batsın

Sorsam bana benden yakındın Şimdi neden uzaktasın Hayal kurup hep inandırdın Yalanın batsın yalancısın Kapına köleyim desen inanır mıyım Yalvarırken seni görsem inanır mıyım Yeni aşk hayatında mutluluk dilerim Dö..

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı 04:09

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı

Pencerede oturup Akşamlara bakarım Kimseyle konuşmadan Sensizliği yaşarım Dostlarıma anlatsam içimdeki sancıyı Ondan fayda yok derler Sanki seni bilirler Kim bilebilir aşkı Aşktan ölene kadar Sınırlarda yasat..

Ebru Polat - Çilli Bom 03:14

Ebru Polat - Çilli Bom

Ebru Polat - Çilli Bom Gönderen : deli sevda Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Ah şimdi yarın olmaz şimdi Hemen şimdi şimdi şimdi Şimdi yarın olmaz şimdi Hemen şimdi şimdi ş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.424 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam 03:10

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam

Aşk bir hastalıkmış sanki, Seni bende hapsetti; yüreğim kilitli. Ben odamda kokunla şimdi, Konuştuğum duvar sessizdi. Adın nefesimdi. Buralar şimdi yangın yeri Yokluğun yangının alevi x2 Söyle gitm..

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.251 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Altay 4 - 5 Galatasaray ( 16.11.1997 ) Maçın Geniş Özeti 20:31

Altay 4 - 5 Galatasaray ( 16.11.1997 ) Maçın Geniş Özeti

Altay 4 - 5 Galatasaray ( 16.11.1997 ) Maçın Geniş Özeti 1997-1998 Sezonu Türkiye 1. Ligi Altay 4 - 5 Galatasaray ( 16.11.1997 ) Goller: Dk. 11, 48, 50, 70 Hakan Şükür, Dk. 25 Arif Erdem (GS), Dk. 49 Serkan Dökme, Dk. 5..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı 07:26

Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, FETÖ ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden ihraç edilmemesiyle ilgili olarak, A Spor'a özel açıklamalarda bulunurke..

Merve Özbey Kimdir? 00:54

Merve Özbey Kimdir?

(d. 18 Temmuz 1988, İstanbul) Türk şarkıcı. Trio Chios grubunun ve Ebru Gündeş'in eski vokalistlerindendir. Erdem Kınay ile olan düetiyle oldukça fazla tanınmıştı...

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle 15:18

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle

27 Aralık 1979 Muhtırasının ardından istenen düzenin sağlanamaması, 24 Ocak 1980 Kararları, artan terör olayları ve 1980 cumhurbaşkanlığı seçim krizi. Konu hakkında yapılan röportajlar. Kurtul Altuğ Süleyman DemirelGüne..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Henry Sen Rahatsız mısın? 00:17

Henry Sen Rahatsız mısın?

Pek profosyonel Arif Erdem bey'in, onun kadar klas olamayan Henry bey'e latifeli bi şekilde sorduğu sorudan sonra cevap alamamasını gösteren ironi dolu video. Zamanında bizim topçuları ti ye bile almıyolarmış yabancı fu..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
90. Yılda Meclis Başkanları 16.Bölüm İzle 31:35

90. Yılda Meclis Başkanları 16.Bölüm İzle

Belgeselin 16. bölümünde; İsmet Kaya Erdem'in hayatı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 1.Bölüm 57:28

Zirveye Ulaşanlar 1.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Bülent Berkarda, Sami Erdem, Müşerref Akay ve Mürşit Koryak konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 15.Bölüm 56:12

Zirveye Ulaşanlar 15.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Sami Erdem, Yüksel Uzel, Nejat Bilge ve Talip Özdemir konuk olarak yer almaktadır...

Kalp Atışı Tanıtımı 01:06

Kalp Atışı Tanıtımı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..

Kalp Atışı 4.Bölüm 1.Fragman 00:45

Kalp Atışı 4.Bölüm 1.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin ..