#Mehmet erdem bir günah İşledim kaybettim seni müzik dinle

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar -  En Güzel Yenilgim 02:48

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim Müzik Dinle Şarkı sözleri O güzel günler daha Ne kadar uzakta acaba? Kanadımı kırdın ya Başkasına gökyüzü olama Duam belli duyan belli Gerisi taktir-i ilahi Eceli..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:30

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi 03:23

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi Dinle Özgürlük Hapishanesi şarkı sözleri ile Kendi yolunu kaybediyorken Mutlu zannedip üzülüyordun Cevapların seni kızdırıyorken Ruhunu kaybetmiş hissediyordun Fırtına kopuyor içind..

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler 05:29

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler Dinle Söz & Müzik: Kemal Çetkin Düzenleme: Sıcak Yönetmen: Eren Özsan Ayrılıktan Hatıra İzler şarkı sözleri ile Bu hikaye nasıl biter, nasıl sonlanır bilmem Ayrılıktan hatıra izler ak..

Murat Dalkılıç - Son Liman 02:56

Murat Dalkılıç - Son Liman

Murat Dalkılıç - Son Liman Dinle SON LİMAN Süren doldu mu seni alır giderler Bu kalpten götürürler Aklını çelen bazı düşünceler Tamamen silinirler Senden kalanlara dokunmadım Asla soluma koymadım Aklımdan geçenleri t..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Seda Sayan - Ah Geceler 04:07

Seda Sayan - Ah Geceler

Seda Sayan - Ah Geceler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ah geceler sensiz geceler Kabus gibi çöker geceler Ayrılıklar vurur beni Sabahları dar geceler Sensizliği yaşarken Nerelere gideyim Herkes gülüp oynarken Ben se..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet 03:33

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Denize ay vurmuş bana ne Gün doğmuş çiçek açmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme Elini başkası tutmuş bana ne Gözlerine yaban..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim 05:08

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim

Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç kere sustum aşkı güz yapanlara Varamadığım sual edip derdi soranlara Bin dert yükledim aşikar duvarlara Ağlayamadım sevdayı oyun sananlara Ne..

 Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz  - Yandırdın Kalbimi (  Remix ) 03:16

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi ( Remix )

Yusuf Şahin Ft. Ahsen Almaz - Yandırdın Kalbimi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Yandırdın kalbimi aman Ay kaşları keman Bu derdime inan yar Sensiz yaşayabilmirem E..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Kapasite - Mahçup Rüzgar 04:07

Kapasite - Mahçup Rüzgar

Kapasite - Mahçup Rüzgar Dinle Mahçup Rüzgar şarkı sözleri ile Mahçup bir rüzgar esti karşıdan Mahçuptu çünkü üzmüştü Üzmüştü gelip geçenleri Sevip de sevilmeyenleri Yine bir gün geçti daha Durmadı döndü dünya Ama ..

Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 05:16

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım

Teninden, gözlerinden Söküp atmak kolay mı yüreğinden Bir resim kalır bugün Yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz Kalır durmaz Sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan kavuşmalardan sıkıldım bunal..

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD) 04:05

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD)

Demek bugün yeni bir hikayeye başlıyorsun Dilerim bunun sonu bizimkinden mutlu olsun Çok şey unutturması gerekiyor şimdi sana İşi de biraz benden sonra aslında Şarkınız falan olacak, yeni bir diziye başlanacak Tatiller p..

Nurettin Rençber - Ezo 05:03

Nurettin Rençber - Ezo

EZO Sordum seni yıldızlara, ay ışığına. Dediler tam bin yıldır görmedik onu. Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara. Dediler o bizden önce buralardaydı. Mağrur bir uçurum oldu kalbim. Sen gittin gideli buralardan...

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar 04:55

Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar

İçime kederden bir duvar ördün Kapattın gönlümü gülen dünyaya Tatmamıştım ömrümde hasret gibi bir acı Sen beni bu dünyada ettin dilek ağacı Elveda mutluluklar elveda tüm umutlar Elveda ey gençliğim elveda geleceğim Be..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..