#Mehmet erdem bir günah İşledim kaybettim seni müzik dinle

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Senin Hikayen - Uykusuz Geceler 10:31

Senin Hikayen - Uykusuz Geceler

Ailesine bağlı, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen, eğlenceli biri olan Hakan (Timuçin Esen) ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür bir kadın olan Esra (Selma Ergeç); 30’lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine od..

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman

Bitmeyen Gece, alternatif bir tedavi yöntemi denemek için gizemli bir kulübeye giden bir aile ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. James ve karısı Casey iki çocukları ve yakın bir arkadaşları ile birlikte hafta sonu..

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm 1:50:55

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Den..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bitiremediler Şimdi Hedef Türkiye 39:53

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bit

???? Yaşadığımız dönemin adı yeni karanlık Çağ! ???? Bugünün dere beyleri Elon Musk Bill Gates Amazon’dur ! ???? Ekonomi bu kadar kötüyse neden zengin daha zenginleşirken fakir daha da fakirleşiyor ? ???? Bugünün siyase..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 2 ay önce
İbrahim Erkal - Canısı 04:05

İbrahim Erkal - Canısı

İbrahim Erkal Canısı Dinle Gidemem gidemem Seni terk edemem Ölürüm ölürüm Ben sensiz edemem canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı Duymasam sesini Tutmasam elini ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nahidə Babaşlı - Saçlarını Taramışsın (Cover) 02:18

Nahidə Babaşlı - Saçlarını Taramışsın (Cover)

Nahidə Babaşlı - Saçlarını Taramışsın (Cover) Dinle Nahidə Babaşlı - Saçlarını Taramışsın (Cover) Saçlarıni taramışsın Sarı renge boyamışsın Haberin varmıydı benden Beni bana komamışsın Keşke seni görmeseydim Gönül ve..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı 04:00

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı Dinle sözler Sevdim saydım uzattım elimi tutanım olmadı , düştüm hapistim kölesi oldum sahibim olmadı , kordum ateştim dokundum tenine yananım olmadı .. Biri , beni benimle bırakmasaydı ..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Adjaruli 01:42

Samida - Adjaruli

Samida - Adjaruli Dinle “Gandagana Potpuri” Patsiav medat lamazikhar Mgoni gulshi chimivardi Khatskhan tcevel shenzevpikrob Nenev raprat shimiyvardi Hidai nanida hidai nano Hidai nanida hidai no Hidai nanida hidai nan..

Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Traktör Sevdası 02:54

Traktör Sevdası

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Rıdvan Dilmen'den Pankart Yorumu İzle 01:24

Rıdvan Dilmen'den Pankart Yorumu İzle

Medipol Başakşehir'in bazı futbolcuları Rizespor deplasmanından dönüşte bir basın mensubuyla kavga etmiş ve PFDK tarafından cezalandırılmıştı. Yaşanan olayları sert bir şekilde yorumlayan Rıdvan Dilmen ve Mehmet Demirkol..

Dürüm Adam - Seigard 01:57

Dürüm Adam - Seigard

Şanslı masada güler yüzlü bir dürüm olduğunu itiraf eden, evreni gezerek herkese neşe saçan fakat düşmanlarına bir şamar gibi yapışan Mehmet Bey...

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyük Oyun Big Game Film İzle 1:30:29

Büyük Oyun Big Game Film İzle

Ormanda kamp yapmakta olan bir genç , bir uçağın kamp alanının yakınlarına düşmesi sonucunda Amerika başkanının kurtarılmasına yardım eder. Yönetmen : Jalmari Helander Oyuncular : Samuel L. Jackson , Onni Tommila , Ray S..

  • Tv Series tarafından
  • 4.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’nin Derdi Ne? 05:12

ABD’nin Derdi Ne?

Gerçek sebep ne? Türk adli makamlarının başkonsoloslukta çalışan bir kişiyi tutukladıktan sonra ABD makamları ile yeterli bilgi paylaşmaması mı? Yoksa söz konusu kişinin FETÖ bağlantılarının ortaya çıkması ihtimaline kar..

Yükseklerde Değil Yanınızdayım 00:52

Yükseklerde Değil Yanınızdayım

Hayat Kavgası, Bülent Oran'ın senaryosunu yazdığı, Mehmet Bozkuş'un yönettiği, Cüneyt Arkın ve Mine Mutlu'nun başrollerini paylaştığı 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmde zengin bir kız..

Peri Padişahının Kızını Bekliyor 00:16

Peri Padişahının Kızını Bekliyor

Hayat Kavgası, Bülent Oran'ın senaryosunu yazdığı, Mehmet Bozkuş'un yönettiği, Cüneyt Arkın ve Mine Mutlu'nun başrollerini paylaştığı 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmde zengin bir kız..