#Mehmet erdem bir günah İşledim kaybettim seni müzik dinle

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.285 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Eskimeyen Dost 04:28

Zeki Müren - Eskimeyen Dost

Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem e..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Cumali Ceber Fragman (4 Ağustos'ta Sinemalarda) 03:04

Cumali Ceber Fragman (4 Ağustos'ta Sinemalarda)

Cumali Ceber “Allah Seni Alsın” filmimizin fragmanı sizlerle! Sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak bize destek olabilirsiniz. 4 Ağustos’ta sinemalarda buluşalım. Emekliliğine bir gün kala patronunu döverek işten atıl..

Harun Kolçak  Dualarım Yoluna 04:09

Harun Kolçak Dualarım Yoluna

Rüzgara sor beni Haber var mı Yardan diye Yağmura Bak da gör Şu hasretim Neden diye Ayrılık Yara gibi bana Yollarım Kapandı sana Yine bir ümit var Sen geri döneceksin Her gece özlemin deli Eder Beni böyle ..

Coşkun Sabah  Hatıram Olsun 06:31

Coşkun Sabah Hatıram Olsun

İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutluluklar var Sana sit..

İntizar Özlemedin Mi 04:18

İntizar Özlemedin Mi

Unutmadım yaptıklarını hala Bir adım atsan kanıyor yani Unutma sevenler bir daha sevmez Tenin günahından bi geçse bari Gittikçe sana benziyor denizler Bir durgun bir dalgalı bu ara Gittikçe sokaklarda adımların Gittikçe..

Selami Şahin  Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:56

Selami Şahin Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alı..

Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Cem Karaca - Allah Yar 04:37

Cem Karaca - Allah Yar

Cem Karaca - Allah Yar CEM KARACA - ALLAH YAR www.anadolurockfm.com Muhtar Cem Karaca, Türk rock müziği sanatçısı, besteci, tiyatrocu, sinema oyuncusu. Anadolu rock türünün kurucularındandır. Birçok grupla çalışmış, ku..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma) 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet 04:05

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış... Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider geceyi dü..

  • Candy tarafından
  • 3.574 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ennio Morricone - For A Few Dollars More 02:49

Ennio Morricone - For A Few Dollars More

Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Tra la la la la la Bir banana iki banana üç banana dört Tüm muzlar bölünmüş oluyorlar, bu nedenle çok daha fazlasını yapın Tepenin ve karayolunun üstünde mu..

Fatih Bulut - Yırtıl 02:13

Fatih Bulut - Yırtıl

Yırtıl şarkı sözleri ile... Bir sağa bir sola salla Salla dertleri kurtul İçinde kalmasın oyna Yırtıl dedim bir yırtıl Edirne'den şu kars’a Metre metre geziyoruz Seviyoruz bu hayatı var kı kral yaşıyoruz Bir sağa ..

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020 02:54

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020

Sözleri; Gurbette ömrüm geçecek Bir daracık yerimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Dünya derler o da fani V..

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video) 02:25

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcılar: Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Söz - Müzik: Doğuş Okuma Koçu: Doğuş Genel Yapım Koordinatörü: C.Özkan Yılmaz Basın / PR: Hilmi Elitez Aranjör: Hatem Tutkus Mix: Ünal Aşkın Mastering: Emre K..

Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan 03:40

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan

Ta Uzak Yollardan ( Şarkı Sözleri ) Ta uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına Sensizlik bir ölüm sanki Haykırsam göklere Şimdi yanımda Beni benden çok sev..

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) 03:49

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme: Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; Ah gelemem ki Diyemem ben Nasılsın sen iyi misin? Hava nasıl oralarda..

  • TEK KANAL tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KURDISH MASHUP 2019 _ Halil Fesli feat Ibocan Sarigül _Çok Hareketli_Halay_Kürtçe 05:07

KURDISH MASHUP 2019 _ Halil Fesli feat Ibocan Sarigül _Çok Hareketli_H

Kurdish Mashup 2019 Ibocan Sarigül ft Halil Fesli ÖzlemProduction® _ Prod. YUSUF TOMAKIN _ Aranje: Yusuf Tomakin Elektro Baglama : Zeynel Dündar Yönetmen: Mehmet KIRISIK..

Utku Barış Andaç - Resimdeki Gözyaşları & Ay Işığı (Official Video) 03:14

Utku Barış Andaç - Resimdeki Gözyaşları & Ay Işığı (Official Video)

Beste: Ludwig van Beethoven & Mehmet Soyarslan Yönetmen & Kurgu & Yaylı Düz: Utku Barış Andaç Colorist: Ercan Küçük Düzenleme: Oğuzhan Atar Miks & Mastering: Ozan Sarıboğa Kapak Tasarım: Özge Tığlı..

Bedran - Yaranamadım 02:36

Bedran - Yaranamadım

Söz: Mehmet Elmas Beste: Erdal Toprak..

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video) 04:13

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video)

Söz: Sansar Salvo Beat: D Trackx Aranje: D Trackx & Sansar Salvo & İskender Paydaş Keman: Hüseyin Dalkıran Elektro Gitar: Yavuz Orkun Şahin Keyboard: İskender Paydaş Kayıt: Pay Records Kayıt Teknisyeni: Serkan Özyurt Edi..