#Mehmet erdem bir günah İşledim kaybettim seni müzik dinle

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız 00:37

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız

Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, önceki gece Beyoğlu’nda görüntülendi. Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen oyuncu, yakında bir proje ile ekrana döneceğinin müjdesini verdi. Yakın arkadaşı Murat Dalkılıç’la, eski sevgilisi Han..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle 1:20:28

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Macera İstanbul'un bir kenar mahallesinde geçer. Pırtık ilk kez geldiği bu mahallede daha önce hiçbir yerde rastlamadığı komik ve neşeli insanlar görür. Bütün hayatını gezerek ve komiklikler yaparak geçiren Pır..

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada 01:30

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada

Van merkez İpekyolu ilçesinde sahibinden kaçarak Erçek Gölü'ne düşen dana, balıkçılar tarafından kurtarıldı. Erçek Mahallesinde Aslan Katar'a ait dana, kaçarak yakınlarında Erçek Gölü'ne doğru kaçtı. Yaklaşık 2 saat göld..

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söz | 63.Bölüm 2:24:07

Söz | 63.Bölüm

Canını zor kurtaran Tarık (Mehmet Polat), Yavuz’dan (Tolga Sarıtaş) intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı (Deniz Baysal) görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

1.BÖLÜM Adnan Oktar Epstein zihniyetinin Ajanıydı!  Doların İpini Çekecekler! 34:18

1.BÖLÜM Adnan Oktar Epstein zihniyetinin Ajanıydı! Doların İpini Çeke

1:42 ???? Epstein adası her yerde! Türkiyedeki uzantısı da biliniyor! 4:40 ???? Uğur mumcu Narko terörü gördüğü ve yazdığı için öldürüldü! 5:52 ???? Fehriye Erdal süikasti, Susurluk kazası, 15 Temmuz… Hiçbirini anlatılan..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 8 ay önce
Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 2 yıl önce
90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle 1:31:15

Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle

Künye Yönetmen Remzi Jöntürk Senaryo Mehmet Aydın Yapımcı Ümit Utku Müzik Ali Ekber Çiçek Görüntü Yönetmeni Enver Burçkin Eser Mustafa Özkan Vizyona Giriş Tarihi 01 Kasım 1973 Süre 91 dk Tür Biyografi, Dram Özel..

  • Tv Series tarafından
  • 8.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

vj Bulent - Can Damarımsın 04:23

vj Bulent - Can Damarımsın

Can Damarımsın Şarkı Sözleri: Senden önce öylesine nefes almış bu beden Seni beklemişim ben bir ömür boyu Meğerse hiç bilmeden En büyük aşkımdın belki Ama En büyük korkumdun bir yandan da 2kez (Ya bir gün biterse Bu aşk..

  • Candy tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

Güçlü Soydemir  Yeminim Var 04:57

Güçlü Soydemir Yeminim Var

Hasretin tutuşup yanar bedende Yanımdan bir adım öte gidende Gülden de güzelsin menekşeden de Senden başka bir çiçeğim yok benim Yeminim var Allah canımı alsa Seviyorum seni herşeyden fazla İki değil inan dört gö..

Yolculuk Nedir 02:24

Yolculuk Nedir

Yolculuk, sefer, gezi, seyahat. Tabi bunun geniş manaları da var, hayat bir yolculuktur mesela. Ya da düşüncelere dalmak da bir yolculuktur. Her ne manada olursa olsun, yolculuk, eğlenceli, keyifli bir o kadar da heyecan..

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepki... 02:19

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepk

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredek..

Köpek balığına fısıldayan adam! 02:20

Köpek balığına fısıldayan adam!

TRABZON'DA BİR BALIKÇI ATTIĞI HER AĞDA, KÖPEK BALIĞI YAKALADI...BİR DAHA GELME DİYE TEMBİHLEDİ..SENİ YERİM DEDİ.. AMA BİR TÜRLÜ ONLARDAN KURTULMAYI BAŞARAMADI.. İŞTE O BALIKÇININ KÖPEK BALIĞIYLA BİTMEYEN İMTİHANI.....

Flört - Ağlamak Yok 03:42

Flört - Ağlamak Yok

Gizledim Umutları, Bıraktım Başka Bir Bahara Durgun, Telaşsız Yüzdüm Serin Sularda Bekledim, Çok Özledim, Aradım Gözlerim Ufukta Bilirsin Nasıl Da Mutluydum Senin Koynunda Bazen Kaybolurum Bazen Seni Bulurum Yanımda Baze..

Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Pitbull - Rain Over Me 03:53

Pitbull - Rain Over Me

Rain Over Me [Marc Anthony] Girl my body don't lie (Red One) I'm out of my mind Let it rain over me (Mr. Worldwide) I'm rising so high Out of my mind (Marc Anthony) So let it rain over meAy ay ay Ay ay ay Let it rain o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.384 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar 04:29

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan Hiç kalkmıcam ve uyanmıcam uykudan seni duymazsam Kıvrılıp kalıcam yatağımda acıyla gelip beni sarmazs..

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler) 1:15:01

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler)

1. ajda pekkan - hoşgör sen 2. funda - affetmem 3. sezen aksu - kaybolan yıllar 4. zeki müren - ayrıldık işte 5.cem özkan - bir başka sevgiliyi sevmem 6. nilüfer - böyle ayrılık olmaz 7.mediha demirkıran - için için yan..