#Mehmet erdem gülmek İçin yaratılmış gözlerde yaşlar niye müzik dinle

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulma

Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle buldun mu Benden uzaklarda mesut oldun mu ..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Sevcan Orhan - Dalal Oy Dalal 02:45

Sevcan Orhan - Dalal Oy Dalal

Dalal oy Dalal Bir ay doğdu karşıdan Yar bakıyor damdan (Dalal oy Dalal) Bir kez yanımdan gel geç Aklım al başımdan (Dalal oy Dalal) Gözlerin badem içi Sen gönlümün sevinci (Dalal oy Dalal) Gözünden akan yaşlar Sanki b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Coşkun Sabah  Aşığım Sana 05:32

Coşkun Sabah Aşığım Sana

Dün gece seni düşündüm durdum Hatıralarla avundum durdum Seni yaşadım seni aradım Sen benim için vazgeçilmezsin Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyo..

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

Söz | 46.Bölüm 2:16:44

Söz | 46.Bölüm

Söz oyununun yeni versiyonu yayına girdi! nhttp://www.sozoyna.com/sozoynanhttp://www.sozoyna.com/sozonlinennSöz’ün 46. Bölümünde;nAvcı’nın hayatı tehlikede!nTürkiye için büyük bir tehdit haline gelen Derman (Timur Acar)..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Sercan - Ben Hâlâ 03:47

Sercan - Ben Hâlâ

Ben Hâlâ şarkı sözleri ile Yine yaşlar düştü sokaklara Yine sarılıp kaldım umutlara Geçer belki diye gittim uzaklara Ama yok, geçmiyor Seni aradım ben hep rüyalarda Bulamadım, yoruldum uymaktan Sorarım, belki seni göre..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Seha Okuş - Hasretinle Yandı Gönlüm izle 02:07

Seha Okuş - Hasretinle Yandı Gönlüm izle

Seha Okuş - Hasretinle Yandı Gönlüm Gönderen : nodame Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin bağrımı dağlar Çaresizlik yolu ..

Niyazi Koyuncu  Yol 04:18

Niyazi Koyuncu Yol

Niyazi Koyuncu - Yol Şarkı Sözleri Dağların Yamacına Çıktım Oturamadım Seni Gördüm Karşımda Amma İnanamadım Kaçtım Gittim Oradan Ardıma Bakamadım Sen Gittin Ya Buradan Sensiz Var Olamadım Endum Dere Duzune Gözlerim Yaşla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihan Çelik - Bodrum Masalı 02:45

Nihan Çelik - Bodrum Masalı

Bodrum Masalı şarkı sözleri ile Beni ona buna sorma Üzülüyorsan bi daha yorma yeter Gidiyorsan daha da durma İnan kalman daha beter Bi kaç gün sürsün, süründürsün Unuturum elbet Bana kaderdin, şimdi hasret Peki s..

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi 01:09

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleşen Burcu Çetinkaya, 4 aydır herkesten sakladığı oğlunun yüzünü nihayet gösterdi. Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleştikten son..

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur 00:59

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur

Bursa'da, ölen sahibini toprağa verilene kadar terk etmeyen köpek, vefasıyla şaşırtıyor. Vefakâr köpek, unutamadığı sahibinin her gün mezarını ziyaret ediyor. Yıllardır felçli olan 79 yaşındaki Mehmet İlhan, 3 gün önce v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder 03:27

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder

Bizans prensesi İren, Osmanlı hükümdarı Sultan 2.Mehmet’e (Bora Ayanoğlu) aşık olmuştur. Bizans hükümdarı, Konstantinopolis’i (İstanbul) almaması koşuluyla kızını 2.Mehmet’e vermek ister. Sultan Mehmet kabul etmez. Bizan..

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm 00:34

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Muhteşem Düğünde Ece Erken Dansıyla Görenlere Göz Ziyafeti Çekti 00:20

Muhteşem Düğünde Ece Erken Dansıyla Görenlere Göz Ziyafeti Çekti

Mehmet Akbay ve Didem Özfiliz’in evlilik eğlencesinde Ece Erken adeta coştu. Gezegen Mehmet olarak bilinen ünlü radyocu Mehmet Akbay ile Didem Özfiliz’in düğün partisinde eğlence son sürat devam ediyor. Ece Erken’in keyi..

  • BETA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Çıldıracak Hande Yener'in Birinciliği Onaylandı 13:30

Seren Serengil Çıldıracak Hande Yener'in Birinciliği Onaylandı

Hande Yener ile Seren Serengil arasında yaşanan telifmetre tartışmalarına son noktayı Gezegen Mehmet koydu. Canlı yayına bağlanan Gezegen Mehmet, Hande Yener'in birinciliğini onayladı...

  • BETA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı 01:16

Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi yakında Kanal D’de!..

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle 2:19:48

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm Hd İzle Yönetmen : Metin Günay Yapımcı : Mehmet Bozdağ Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan,Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Hakan..

Kardeş Çocuklarının Final Yapmasıyla İlgili Ne Dedi 03:45

Kardeş Çocuklarının Final Yapmasıyla İlgili Ne Dedi

Kardeş Çocukları'nın Yıldırım Saner'i Mehmet Aslantuğ dizinin final yapmasıyla ilgili ekip eleştirisi yaptı!..

  • BETA tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..