#Mehmet erdem gülmek İçin yaratılmış gözlerde yaşlar niye müzik dinle

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet 01:00

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet

Mehmet (Tamer Yigit) ve Ahmet (Suleyman Turan) zengin isadami Sururi Bey’in (Vahi Oz) ogullaridir. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki ogluna da gece hayatini, eglenceyi ve ickiyi yasaklamistir. Ahmet ve Mehmet t..

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı 00:37

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Y..

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Maç Özeti 07:01

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 yendi. FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neto, Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 75 İsmail Köybaşı), De Souza, Ozan Tufan, Giuliano, Mehmet Ekici (Dk. 46 Meh..

  • OFSAYT tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji 03:36

Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji

Üçler Baklava Ustası Mehmet Kemal Kapkapçı'nın 1989 yılında Barış Mançoy'la yaptığı tarihi röportaj. Üçler Baklavanın Sahibi Mehmet Kemal Kapkapçı Konuşması: 1961 yılında ilkokul bitirdim. Mesleğe başladım. Baklavacılığ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama 01:21

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama

Kilis'te roket isabet eden tarihi Çalık Camine Kilis Valisi Mehmet Tekin Aslan gelerek incelemelerde bulundu. Akşam namazının kılındığı esnada terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan roketin tarihi Çalık Camiine isabet et..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle 2:30:28

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor 03:30

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor

İzmit’te, Mimar Sinan’ın eseri olan halk arasında Yeni Cuma Camii olarak bilinen 441 yıllık Pertev Mehmet Paşa Camii’nde, yaklaşık 3 yıldır devam eden restorasyon çalışmasında sona yaklaşıldı. İzmit şehir merkezinde II..

Kaç Yıl Geçti  Sezen Aksu 1978 03:10

Kaç Yıl Geçti Sezen Aksu 1978

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle 02:30

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle

Emel Sayın Seni Sevdi Gönlüm Sözleri Aşkının her günü gamla dolsada Sevda dağlarında güller solsada Acıdan yüzüme yaşlar dolsa da Seni sevdi gönlüm Yine sevecek Gozlerin gozume bakmasa bile Ellerin elimi tutmasa bile Kal..

Selami Şahin - Özledim 04:59

Selami Şahin - Özledim

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özle..

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah 03:58

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah

Bir ses var içimde, seni fısıldar gibi Nerden çıktın karşıma, yine neler başlar gibi Hem güzel, hem değil, gözümde yaşlar gibi Yine geceler ağır olacak sabaha kadar Hayallerimiz gerçek olacak nereye kadar Aşık oluyorum..

Yudum   Sende Gidersen Eğer Türkü 04:29

Yudum Sende Gidersen Eğer Türkü

Artık günler geçer mi Sende gidersen eğer Yüzüm böyle güler mi Sen de gidersen eğer Dert dökecek kimsem yok Sarılacak dostum yok Yaşamaya gücüm yok Sen de gidersen eğer Söyle ne edeceğim Kime ne diyeceğim Ben kimi sevec..

Atiye - Maazallah 03:39

Atiye - Maazallah

O yakıcı bakışlar, kor gibi yanışlar Yıkılmış gönlüm, ne adaklar adar Boşuna kaçışlar, sel gibi yaşlar Çileli ömrümde doldu sayfalar E daha dur daha dur Daha dur daha dur E daha dur daha dur Hak yazarsa olur Hem kul he..

Yıldız Tilbe - Yemin mi ettin(VOL-16) 03:50

Yıldız Tilbe - Yemin mi ettin(VOL-16)

Günlerdir bir haber almadım senden. Beni unutmaya yemin mi ettin ? Kalbime dökülür yaşlar gözümden. Beni ağlatmaya yemin mi ettin ? Sen yoksun dilimde şarkılar suskun. Resimlerin mahsun,anılar mahsun. Yavlarırım artık g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahadır Girit - Kaybolur Zaman 04:06

Bahadır Girit - Kaybolur Zaman

Gün olur yıldız kayar gözlerinden yaşlar düşer Ruhun da bedenine doymuştur çıkmak ister Kaybolur zaman seni yaşadıkça Benden uzak dur ama Yok ol git hayatımdan Yalan dolansın yar..

Pembe Hayallerle Dolu Bir Delikanlı 00:40

Pembe Hayallerle Dolu Bir Delikanlı

Yaşlı bir iş adamı genç bir namkene aşık olur. Yaşlar ve kariyerler ne kadar farklı olsa da Aşkın Kanunu Yoktur. Filmin Adı: Aşkın Kanunu Yoktur..

 Arda Turan'ın Sosyal Medya Paylaşımlarından Yazım Hataları 00:53

Arda Turan'ın Sosyal Medya Paylaşımlarından Yazım Hataları

Arda Turan adından çok söz ettiren bir futbolcu olduğu gibi artık aynı zamanda da bir sosyal medya fenomeni. Arkadaşlarıyla eğlenirken, sevgilisiyle sarılırken ya da sıradan bir zaman diliminde fotoğraflarını paylaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma 02:56

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma

Hayalet diye bir şey yoksa ben nasıl yürüyorum? Aşktan gözü kör olmak varsa nasıl görüyorum? Nefesim sendin gittin madem neyi soluyorum? Yine hicran, evet ihanet kurbanıyım... Bana bunu yapma... Bize bunu yapma... Ya da...

  • Emre Kuzu tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Şahin  Özledim Her Şeyini 05:15

Selami Şahin Özledim Her Şeyini

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sı..

Söz | 51.Bölüm 2:28:01

Söz | 51.Bölüm

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 54.Bölüm 2:18:39

Söz | 54.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) elinden kurtulan Dragan (Sarp Akkaya), İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ceylan Koynat - Gitme Bir Adım Öteye (Cover) 04:44

Ceylan Koynat - Gitme Bir Adım Öteye (Cover)

Söz&Müzik: Yılmaz Erdoğan, Deniz Erdoğan Yönetmen: Burak Baki Uygulayıcı Yapımcı: Emre Hamarat Davul:Evren Şenyaylar Percussion:Cemal İlkbahar Bas:Savas Akbaba Gitar:Mehmet Şenyaylar Keyboard:Zafer Coşkuner Kanun:Kadir S..

Abu x Paşa - Gönlümüz Ateş Açıyor 03:24

Abu x Paşa - Gönlümüz Ateş Açıyor

Söz & Beste: Abu & Paşa Müzik: Prod. Waterboy Kayıt: Grey Wolf Studios Aranje & mix: Numan Erdem Mastering: Chaidez Bağlama: Mehmet Yiğit Çoban Yönetmen: Klim Gaikalov (GIGA Production)..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..