#Mehmet erdem leylim leyyy leylim ley kula değil yüreğine sor beni müzik dinle

Mustafa Durmuş - Annem 03:39

Mustafa Durmuş - Annem

Annem şarkı sözleri ile Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum Yine yoksun yanimda Özlüyorum Bir kaldim gidince sen Gündüzümle gecem Doğduğumdaki ilk hecem Nerdesin annem Nerdesin annem Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum ..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça 04:28

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça Şarkı Sözü Dinle Albüm Adı : Beyaz Köpükler Gönderen : deli sevda Düzelten : Caesar Kapın her çalındıkça, o mudur diyeceksin Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin Hele bir yal..

Koray Avcı -  Kim Bilir 03:17

Koray Avcı - Kim Bilir

Koray Avcı Kim Bilir Müzik Dinle Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz: Mehmet Duyar Müzik: Cengiz Özşeker Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Trombon: Hasan Gözetlik Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Ali Yılmaz Ka..

Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm 04:22

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Ba..

Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm 05:17

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunc..

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Feride Hilal Akın - Yokuş 02:00

Feride Hilal Akın - Yokuş

Müsadesi olmayan bir aşkı nasıl kabulleneyim Çekip mi gideyim yoksa ziyaret mi edeyim Kalabalık bir yerden tesadüfen selam vereyim Beni görür müsün bunu bilmem ama şansımı denerim Ama hoştun, boştun, yanımda duran bir y..

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı) 03:27

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı)

Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alevler içinde, Beşiktaş..

  • OFSAYT tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar) 03:20

Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar)

SEN HER GECE EFKARIM Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alev..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Mabel Matiz - Gök Nerede 05:11

Mabel Matiz - Gök Nerede

Kalbim Yolların Sürgünü Aldırma Kararıyorum Gölgesiz Gururlarda Sana Değil Bana Değil Kaderimize Bu Feryat Çareyi Bul Bana Getir Çare ise Sabır Dua Kar Bürüyor Yollarımı Kim Doluyor Kollarıma Yağ Da Yetiş Be Yağmurun Ağa..

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi 00:18

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi

Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren anayasa değişiklik teklifinin bütünü üzerindeki görüşmeler tamamlandı ve maddelerine geçilmesi 338 oyla kabul edildi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği görüşmelerde, CHP’li Engin Altay'ı..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Chloe ve Serdar Ortaç Evliliğine Dair Gerçekler!!! 13:00

Chloe ve Serdar Ortaç Evliliğine Dair Gerçekler!!!

Chloe kesinlikle Serdar Ortaç'a aşık değil sevmiyor,onun ününden faydalanıyor diyen oyuncu Esra Sönmezer'e Ortaç cephesinden bakalım cevap gelecekmi,ayrıntılar haberimizde.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teknoloji Ve Kolaylık 00:53

Teknoloji Ve Kolaylık

valiz taşımaya son merdivenler engel degil..

Şabanoğlu Şaban Parola Ne!!! 02:21

Şabanoğlu Şaban Parola Ne!!!

-Dur kımıldama 3'e kadar sayıcam çabuk parolayı söyle.. +Parola şeyyy... -1 parola şey değil... +Dur parolayı bulucam -2 parolo dur parolayı bulucamda değil.. +Hah buldum başak -Bulamadın şafak..

Hindistan Cevizi Toplamak Maymunlar İçin Eziyet Mi 03:22

Hindistan Cevizi Toplamak Maymunlar İçin Eziyet Mi

Hindistan cevizi ağaçları yüksek olduğu için lezzetli meyvesini toplamak insanlar için kolay bir iş değil. Ama bu iş maymunlar için hiç sorun değil. Tayland’da şebekler bu işi yapmak üzere eğitiliyor. Peki bu hayvanlara ..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eğitim Sisteminin Farkında Olmadığımız Hatalarını Yüzümüze Çarpan Etkileyici Video 03:48

Eğitim Sisteminin Farkında Olmadığımız Hatalarını Yüzümüze Çarpan Etki

Bu cümleyi duymayanımız yoktur herhalde; ben bunları zaten biliyorum, sizin umurunuzda değilse benim hiç değil! Böyle olmak zorunda değil!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar 14:55

1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar

Hayat Mükemmel Değil Ancak O Kadar da Kötü Değil: 1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar..

Hadi Birlikte Şükredelim - Poppy 00:43

Hadi Birlikte Şükredelim - Poppy

Birlikte şükretmek için motive mi ediyor yoksa her an bir yerden korkunçuklu canavar mı çıkacak belli değil. Bu kız cidden normal değil...

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce