#Mehmet erdem leylim leyyy leylim ley kula değil yüreğine sor beni müzik dinle

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum 03:22

Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum

Ahmet Kaya - Ada Sahilleri dinle Anonim – Ada Sahillerinde Bekliyorum Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Seni senden güzelim istiyorum Beni şad et şadiye başın için Her zaman sen yalancı ben k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rabbenağfirli Duası Ezberle  100 Tekrar 35:07

Rabbenağfirli Duası Ezberle 100 Tekrar

Rabbenağfirli okunuşu dinle ezberle çocuklar için 100 Tekrar nRabbenağfirli OkunuşunRabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-mü'minîne yevmenyekumü'l hisâb. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.nnRabbenağfirli AnlamınEy bizim Rabb'..

  • izle tv tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

Lider - Çıkmaz 03:02

Lider - Çıkmaz

Lider - Çıkmaz Dinle Söz & Müzik: Lider Düzenleme: Mehmet Eren Pamuk Yönetmen: Cem Töre..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Salih Yılmaz-Elevit 04:35

Salih Yılmaz-Elevit

Salih Yılmaz - Elevit Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Duman geldi oturdu Elevitin başına Bi silen bulamadım Gözlerimin Yaşına Verane elevitte Esiyor dere yeli Sevdama sözüm vardır Tutmam baka eli ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sefa Topsakal - Doktor 04:47

Sefa Topsakal - Doktor

Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boş..

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM 04:05

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM

Sevemedim kara ğözlüm Seni duyuncaaa Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Ba..

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm 03:32

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm

Ben ettim yar sen etme Ayrılık sevene çok zor geliyor Sanki gözümden akan yaş değil aman Ceylan gözlüm senin yüzünden ömür bitiyor Hiç mi insafın yok bana Yenildim sevda oyununda Hiç mi insafın yok bana Ya rab un..

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki 03:35

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki

Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim, Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine Seni Hangi Yıldız Gönderdi Hoşgeldin Canım Su Ömrüme Seni Yıllarca Aramıştım Anlam..

İçki Kavgası İle Göz Altına Alınan Sarhoş Dayılar 02:55

İçki Kavgası İle Göz Altına Alınan Sarhoş Dayılar

Adana'da sarhoş oldukları iddia edilen 3 kişi arasında “içkiyi sen fazla içtin, ben az içtim” kavgası çıktı. İçkiyi fazla içtiği iddiasıyla dövdükleri arkadaşını. Adana da olması sizleri çok şaşırtmadı değil mi? Beni de ..

  • JokerS tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Efsane 05:02

Efsane

konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya amerikadan ibaret değil. charlie chaplin..

Küçük Köpeğin Boyundan Büyük İşlere Yeltenmesi 00:24

Küçük Köpeğin Boyundan Büyük İşlere Yeltenmesi

Canım sen ne yapıyorsun? Gidip kendi denizinde mi boğulsan? Bu okyanus sana fazla derin değil mi? Neyse beni ilgilendirmez...Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz' 03:48

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 'İşgale karşı ses ver' sloganıyla Taksim'de düzenlediği protestolara katıldı. Karagül 'Bu Kudüs'ün ikinci kez işgalidir bu. Tam 101 yı..

Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı 06:16

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı

44 yıl boyunca hapishanede olan Otis Johnson, 2015 yılında hapishaneden çıkıp, New York sokaklarında yürüdüğünde adeta şoke oldu. 1970’lerde 25 yaşında polis öldürme suçundan hapse atılan Otis Johnson, 44 yıl sonra New ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm 05:17

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cef..

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik) 05:10

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik)

Gün gelir de beni Unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Unutamam canım Unutamam seni Unutamam gülüm Unutamam (x4) Aşkını çek..

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar 01:59

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar

Tahminen 1998 yılının Haziran ayıydı. O günleri hatırlarken hala içim ürperir. Her akşam olduğu gibi annem uyumam için yatağıma yatırdı. Odalarımız dip dibe olduğu için tek başıma uyumaktan korkmuyordum. Ama o gece içimd..

  • ZULMA tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 8 yıl önce