#Mehmet erdem leylim leyyy leylim ley kula değil yüreğine sor beni müzik dinle

Sura İskəndərli - Yaram Derinden 03:17

Sura İskəndərli - Yaram Derinden

Sura İskəndərli - Yaram Derinden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Susmaz gönlümün yarası Çık gel Allahın belası Kavuşmak öyle zor değil ki Sadece iki parmak arası Yaram derinden gittin Tutamadım elinden bittim Bıktım kendimd..

Fikri Karayel - Bir Şey Var 04:06

Fikri Karayel - Bir Şey Var

Fikri Karayel - Bir Şey Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan kendinden kaçabilir mi? İçinden geçene karşı koyabilir mi? Açtım kapılarımı sonuna kadar, durdum Rüzgara karşı, senin için sana doğru Bu ne kadar yanlış, ya..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim 05:07

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dışarıdan gördüğün gibi değil Bir kez olsun buradan bakmadın Üzüldüm zannediyorsan şunu bil Canım yandı geçti çok yakmadın Yaz gelir içimi sarar aynı telaşl..

Gökhan Akar -  Aşktan Ötesi 04:53

Gökhan Akar - Aşktan Ötesi

Gökhan Akar Aşktan Ötesi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Giden Gittiği Gün Silinir Kalpten Çok Nadirdir Bunu Becerebilen Kalbe Zor Söylemesi Gelmiyorki Hiç Gidesi Varmı Söyle Hadi Söyle Aşktan Ötesi Uzaktan Göründüğü Gibi K..

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet 03:33

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Denize ay vurmuş bana ne Gün doğmuş çiçek açmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme Elini başkası tutmuş bana ne Gözlerine yaban..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler  (Akustik) 05:22

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik)

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin için, ağlıyorum Yar yine b..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Kenan Doğan feat. Latif Doğan - İstemeye Geldiler Sevdiğim Seni 04:24

Kenan Doğan feat. Latif Doğan - İstemeye Geldiler Sevdiğim Seni

Söz & Müzik: Mehmet Nuri Büyükyolcu Düzenleme: Kenan İlgen Yönetmen: Turgay Ceylaner..

Cemal Fırat - Duvarlarla Başbaşayım 04:11

Cemal Fırat - Duvarlarla Başbaşayım

Söz & Müzik: Mehmet Özcan Düzenleme: İlyas Tetik & Ferdi Karameşe Yönetmen: Turgay Ceylaner..

Ahmet Doğan - Sahtekar 03:54

Ahmet Doğan - Sahtekar

Söz: Ahmet Doğan Müzik: Ahmet Doğan Düzenleme: Özgen Kır Yönetmen: Özgen Kır - Eren Polat Tarcüş: Can Kahraman Klarnet: Mehmet Süzenler Mix &Mastering: Güven Türkmen..

Giza - Serotonin 02:43

Giza - Serotonin

Söz: Giza Müzik: Devir Düzenleme: Devir Yönetmen: Furkan Karaaslan Senaryo: Giza Kurgu & Montaj: Furkan Karaaslan Color: Furkan Karaaslan Production: Duende Creative Workshop Asistan of Director: Devir Executive Producer..

Fatih Bulut - Sultan Süleyman 03:54

Fatih Bulut - Sultan Süleyman

Söz: Fatih Bulut Müzik: Mehmet Adıgüzel Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Klip Yapım: Honeybee İstanbul Koordinatör: Bilal Menteş Produksiyon Amiri: Bilgin Özgülüş..

Grup Tremor - Yazamadık Gitti 03:33

Grup Tremor - Yazamadık Gitti

Söz & Müzik: Mehmet Fatih Ercan Düzenleme: Grup Tremor Yönetmen: Evis..

Alp-i - Rüya 02:48

Alp-i - Rüya

Söz & Müzik: Alp-i Düzenleme: Alp-i Yönetmen: Mehmet Şahin..

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk 04:47

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç Düzenleme: Aydın Kara Yönetmen: Aydın Kara Prodüktör: Aydın Kara Supervisor: Sevgi Özkan Mix-Mastering: Candar Köker (Stüdyo Maestro) Bas Gitar: Hakan Yelbiz Gitarlar: Selahattin Güzelel Perküsyo..

Behiye Aksoy - Arım Balım Peteğim 03:24

Behiye Aksoy - Arım Balım Peteğim

Söz: Mehmet Erbulan Müzik: İsmet Nedim..

Shahin - Ahdım Var 02:57

Shahin - Ahdım Var

Söz & Müzik: Tekir Düzenleme: TKR Yönetmen: Mehmet Can Arslantaş / Honeybee İstanbul..

Merve Deniz Durur - Öpsem 03:06

Merve Deniz Durur - Öpsem

Söz & Müzik: Merve Deniz Durur Yönetmen: Mehmet Baki Gerçeker..

Sezgin Can - Can Kırığım 02:52

Sezgin Can - Can Kırığım

Söz : Cumhur Çiğci Müzik : Ömer İgan Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix / Mastering: Özer Yener Yaylılar: İstanbul Strings Gitar: Caner Güneysu Vokaller : Seda Taş Yönetmen : H.Mücahit PEHLİVAN Görüntü Yönetmeni: Adem Akçora..

KURDISH MASHUP 2019 - 2020 _ Yeliz Çoban feat. Uğur Çoban_ Kürtçe Hareketli _ Halay 04:27

KURDISH MASHUP 2019 - 2020 _ Yeliz Çoban feat. Uğur Çoban_ Kürtçe Hare

▶︎DİRECTED BY : HASAN MANSUROĞLU ▶︎EDİTOR: OKANCAN VİDEASTE ▶︎ARANJE / MİX-MASTERİNG : ONUR ÇETIN --------------------------------------------------------------------- GOTIN Û MUZÎK ► Zerya (Jiyan) ► Keçelo (Servan Zana..

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio) 03:49

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio)

Söz: Murat Kılıç Müzik: Dündar Yeşiltoprak Düzenleme: Koray Avcı Mix & Mastering: Cem Büyükuzun Akustik Bağlama: Mete Çakin Trompet, Trombon: Hasan Gözetlik Akustik Gitar: Doğukan Aydın Klavye: Güneş Ünal Bas Gitar: Me..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans) 04:15

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans)

Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Bas Gitar & Düzenleme: Cihangir İncemen Davul: Abdullah Şimşek Elektro Gitar: Metin Durkutlu Klavye: Suat Selen Perküsyon: Hakan Koparan Bağlama: Serhat Kırlangıç Ney: Hakan Altıntaş..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak 02:48

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak

Prodüktör: Samsun Demir- Tolga Aykut Söz & Müzik: Doğanay Karadeniz & Alaaddin Ergün Düzenleme : Mustafa Ceceli Ney & Kaval : Vedat Aygıran Vokaller : Kurtuluş Kuş , Burak Bulut , Alaaddin Ergün Gitar, Percussion: Mus..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim 02:43

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim

Söz/müzik : Semicenk Düzenleme : ilkan Günüç & Semicenk Mix/Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Işık Şefi : Onur Ercan Prodüksiyon : Murat Can Geçer Yönetmen asistan : Serhan ..

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..