#Mehmet erdem leylim leyyy leylim ley kula değil yüreğine sor beni müzik dinle

40 Kiloluk Denizanaları Antalya Kıyılarını Bastı 00:47

40 Kiloluk Denizanaları Antalya Kıyılarını Bastı

Orijinli çapı 50-60 cm, ağırlıkları ise 30-40 kilo olan 'başıboş' ya da 'göçmen' denilen denizanası türü, Antalya kıyılarında. Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, Kızıldeniz orijinli bu denizanası türünün Antalya kıyılarında ilk ke..

  • PITIRCIK tarafından
  • 536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 17 Ekim 1994 1:35:27

Ateş Hattı 17 Ekim 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Mehmet Barlas ve Emin Çölaşan arasındaki kalem düellosu konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Şalvar Köyde Geri Kalmışlık Şehirde Moda 01:15

Şalvar Köyde Geri Kalmışlık Şehirde Moda

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Beşik Kertmesi 01:27

Beşik Kertmesi

Zühtü (Ergun Köknar) cimriliği ile ünlü bir taşra tüccarıdır. İstanbul'daki işleriyle oğlu Kamil ilgilenmektedir. Küçük oğlu Mahmut'u (Mehmet Ali Erbil) abisinin yanına göndermek istemektedir...

Traktör Sevdası 02:54

Traktör Sevdası

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin 00:24

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin

Sevmek ve Ölmek Zamanı. Orhan Elmas'ın yönettiği, Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazıp Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını yaptığı 1989 Erler Film yapımı film. Filmde Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar, Tanju Gürsu, Nilüfer A..

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma 00:31

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma

Taşı Toprağı Altın Şehir başrollerinde Levent Kırca ve Ayşegül Atik'in yer aldığı 1979 yapımı Türk filmidir. Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. ..

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle 58:40

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; İstiklal Madalyalı Muhsin Karakullukçu, Samandağı'nda yaşayan 20 çocuklu baba ve 16 yıldır uyumayan Mehmet İnaç konu edilmektedir. Programda ayrıca Müjdat Gezen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle 44:46

Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; mağarada yaşayan adam Musa Olgun, ıslıkla konuşan Kuşköy sakinlerinin ve geçimini boyacıklıkla sağlayan engelli vatandaş Mehmet Temel konu edilmektedir. Program..

Çarşamba Gecesi 10.Bölüm izle 58:41

Çarşamba Gecesi 10.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; engelli Mehmet Temel'in nikah töreni, Nevşehir'in Çat kasabasındaki uyuşturucu alışkanlığı, Çatalzeytin'deki isim ve soyisim benzerliği, Sinop'tan büyükşehirle..

Bu İkinci Bir Harika Avcı Vakası 00:36

Bu İkinci Bir Harika Avcı Vakası

Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise cabası...

Tatlı Kaçıklar 01:45

Tatlı Kaçıklar

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle. Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise..

Ayşecan'ı Kim Tavladı 00:32

Ayşecan'ı Kim Tavladı

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Daha Golleri Atamadım Saffet 00:54

Daha Golleri Atamadım Saffet

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Afrikalı Topçu Numarası 00:52

Afrikalı Topçu Numarası

Mehmet Ali Erbil'in rol aldığı Tatlı Kaçıklar dizisinden kesitler...

Dürdane Rafet'ten Tırsıyor 00:38

Dürdane Rafet'ten Tırsıyor

Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan..

Kara Murat Vs Yeniçeriler 02:51

Kara Murat Vs Yeniçeriler

Padişah Fatih Sultan Mehmet Mora kentinin başsız kaldığını öğrenir...

Üçü Bir Yerde 10.Bölüm İzle 1:08:32

Üçü Bir Yerde 10.Bölüm İzle

Nursaç Öner Günhan, Gülşen Kutlu ve Emel Taşçıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; Mehmet Seske konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanı Geldi 6.Bölüm İzle 1:00:58

Zamanı Geldi 6.Bölüm İzle

Zara'nın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Abdurrahman Kızılay ve Mehmet Özbek konuk edilmektedir...

Zamanı Geldi 19.Bölüm İzle 1:13:55

Zamanı Geldi 19.Bölüm İzle

Zara'nın sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Kahtalı Mıçı, Mehmet Seske ve Mustafa Aslan konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaklarımı Biraz Ovsana 00:39

Ayaklarımı Biraz Ovsana

Filmin Adi: Babamiz Evleniyor Yonetmen: Mehmet Bozkus..

Hergün Aynı Kılıkta Görmekten Bıktım Usandım 00:43

Hergün Aynı Kılıkta Görmekten Bıktım Usandım

Filmin Adi: Babamiz Evleniyor Yonetmen: Mehmet Bozkus Oyuncular: Ajda Pekkan, Tamer Yigit Yapim: Erler Film Yapimci: Turker Inanoglu Yapim Yili: 1965..

Ajda Pekkan Evleniyor 00:35

Ajda Pekkan Evleniyor

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne. Filmin Adi: Babamiz Evleniyor Yonetmen: Mehmet Bozkus..

Otomobil Fiyatına Bıçak 07:32

Otomobil Fiyatına Bıçak

Düzce’de 27 yıldır özel bıçak yapım işi ile uğraşan Alper Tüfekçi ve Gravür ustası Mehmet Şeker üretimi aylarca süren bıçakların satışının fiyatının 15-20 bin TL'yi bulduğunu söylediler..

Oğlum Kız Vurulmuştu Bekir Kulunuza 00:52

Oğlum Kız Vurulmuştu Bekir Kulunuza

Filmin Adı: Büyük Acı Yönetmen: Mehmet Bozkuş Oyuncular: Murat Soydan, Arzu Okay Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1971..

Ajda Pekkan Eve Sarhoş Gelirse 01:14

Ajda Pekkan Eve Sarhoş Gelirse

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne. Filmin Adi: Babamiz Evleniyor Yonetmen: Mehmet Bozkus Oyunc..

Rıdvan Dilmen'den Pankart Yorumu İzle 01:24

Rıdvan Dilmen'den Pankart Yorumu İzle

Medipol Başakşehir'in bazı futbolcuları Rizespor deplasmanından dönüşte bir basın mensubuyla kavga etmiş ve PFDK tarafından cezalandırılmıştı. Yaşanan olayları sert bir şekilde yorumlayan Rıdvan Dilmen ve Mehmet Demirkol..

Müezzinoğlu TRT Haber'e Konuk Oldu 01:16

Müezzinoğlu TRT Haber'e Konuk Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TRT Haber'de Yaşar Taşkın Koç'un sorularını yanıtladı...

Aboubakar'ı Beşiktaş'a Yapacaklar İzle 01:41

Aboubakar'ı Beşiktaş'a Yapacaklar İzle

Gazetemiz yazarı Mehmet DemirkoL, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Aboubakar hakkında çıkan transfer iddialarını yorumladı...