#Mehmet erdem leylim leyyy leylim ley kula değil yüreğine sor beni müzik dinle

Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış 02:32

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış

Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelecek Yandım allah yandım yandırma beni Derin uykulardan kaldırma beni Seviyorum diyerek kandırma beni Ayaş yollarından aşt..

Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Göksel - Hiç Yok (Akustik) 04:20

Göksel - Hiç Yok (Akustik)

Söz/Müzik: Göksel Gitar/Video: Osman Şahin Kurgu: @leonardodamusti Hiç Yok şarkı sözleri: Muhteşemdi Gözümden Düşüşün Son Masum Parçamı Çaldın Gördüm Ağlıyordum Kahkahalarla Güldüm Aslında Ben Bunu Biliyordum Acı Da Y..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Güler Duman - Sazım 05:08

Güler Duman - Sazım

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

Neredesin Firuze  Firuze'nin Şizofreni Olduğunu Öğrenişi 01:52

Neredesin Firuze Firuze'nin Şizofreni Olduğunu Öğrenişi

Beni affet Kaybetmek için çok erken Sevmek için de çok geç Beni affet Bir adım kalmalı geriye Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni se..

Söz | 62.Bölüm 2:23:10

Söz | 62.Bölüm

Erdem’in (Nihat Altınkaya) evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak (Eren Vurdem) ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır.nTarık (Mehmet Po..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Aslan Oğlum Benim 00:58

Aslan Oğlum Benim

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت 05:02

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت

New Music Video for The Queen Of Stage Myriam Fares for her new Lebanese Song Kifak Enta, Nshalla Mnih 2013 الأغنية اللبنانية الجديدة لملكة المسرح ميريام فارس كيفك انت، انشالله منيح تى يالى قسيتى عليا انتى يال جرحت..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü 04:42

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü

Grup Abdal Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü Sözleri Malatya/Arguvan-Hasan Durak-İhsan Öztürk Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden (Nedem Nedem Geceden) Şavkı Vurmuş Pencereden..

  • PengoTV tarafından
  • 6.603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..