#Mehmet erenler everek dağı müzik dinle

Davaro  Hortum Tabut Sahnesi  Kemal Sunal & Şener Şen 09:59

Davaro Hortum Tabut Sahnesi Kemal Sunal & Şener Şen

Oyuncular ve Rolleri; Kemal Sunal: Memo / Mehmet Pembe Mutlu: Cano / Canan Şener Şen: Sülo / Süleyman Adile Naşit: Hamo / Hamiyet Ayşen Gruda: Ayşo / Ayşe İhsan Yüce: Ağa Sırrı Elitaş: Bekiro..

Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ? 04:37

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ?

Muhsin Yazıcıoğlu', Türk siyasetçi, Ülkücü lider. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, 19., 20., ve 23. dönem TBMM Sivas milletvekili ve Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanıdır. Vikipedi Doğum: 31 Aralık 1..

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Hülya Avşar Kimdir? 07:40

Hülya Avşar Kimdir?

Hülya Avşar, Kürt asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı ve sunucu. Doğum: 10 Ekim 1963 (53 yaşında), Edremit Boy: 1,63 m Eşi: Kaya Çilingiroğlu (e. 1997–2005), Mehmet Tecirli (e. 1982–1983) Kardeşleri: Helin Avşa..

Erkan Petekkaya Kimdir? 04:39

Erkan Petekkaya Kimdir?

Aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur...

Tülin Şahin Bebek İstemediği İçinmi Evliliği Bitiyor 12:32

Tülin Şahin Bebek İstemediği İçinmi Evliliği Bitiyor

12 yıldır mutlu evliliği devam ettiren, Mehmet ve Tülin çiftinden aile çatısının çatırdamasıyla alakalı haberlerin bebek yüzünden yaşandığı iddia ediliyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 1.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 1.Bölüm

Trt Çocuk yeni çizgi filmi İstanbul Muhafızları ilk bölümü ile sizlerle… İstanbul’u tanıyor musun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var? İşte sana eğlenceli bir fırsat...

İstanbul Muhafızları 2.Bölüm 14:23

İstanbul Muhafızları 2.Bölüm

İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının yaşattığı problemleri çözeceksiniz. İstanbul Muhafızları bütün eğlencesiyle TRT Çocuk Çizgi Filmleri’nde...

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm

Trt çocuk'ta bir çizgi dizi. Gargamel ve Azman'dan esinlenmiş olan Gürgen ve Azmi isimli iki kötü kişinin, İstanbul'un tarihi yapılarına zarar vermeye çalışması ve dört çocuğun onları durdurma maceraları anlatılıyor...

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

İstanbul Muhafızları 4.Bölüm 14:11

İstanbul Muhafızları 4.Bölüm

Çizgi filmde İstanbul'u yok etmeye çalışan patron lakaplı Gurgen ve Azmiy'e karşı savaşırlar...

İstanbul Muhafızları 22. Bölüm 13:56

İstanbul Muhafızları 22. Bölüm

Gürgen yeni icadını bu sefer Tophane-i Amire üzerinde kullanma planları yapıyor. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar...

İstanbul Muhafızları 27. Bölüm 13:30

İstanbul Muhafızları 27. Bölüm

İstanbul Muhafızları tüm bölümlerini buradan takip edebilirsiniz...

İstanbul Muhafızları 30 Bölüm 13:41

İstanbul Muhafızları 30 Bölüm

Eğlendirerek öğreten çizgi film.Tüm bölümlerini kanalımdan takip edebilirsiniz...

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

İstanbul Muhafızları 31. Bölüm 13:58

İstanbul Muhafızları 31. Bölüm

İstanbul'un tarihi yerlerini eğlenerek öğrenmeye ne dersin?İstanbul Muhafızlarıyla bu mümkün......

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

Diriliş Ertuğrul 1. Bölüm İzle 2:09:21

Diriliş Ertuğrul 1. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

İstanbul Muhafızları 32. Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 32. Bölüm

Gülhane Parkı'nın sokağında oturan 4 tane çocuğun saklambaç oynarken ortasındaki çınar ağacına dokunmasıyla maceraları başlar. Çocuklar ağacın içine girip çınar konuşur. ve çocuklar İstanbul'u kurtarma hizmeti alır...

İstanbul Muhafızları 35. Bölüm 13:38

İstanbul Muhafızları 35. Bölüm

İstanbul Muhafızları Jeneriği, Kuzey, Kemal ve Ege isimli çocuklar yapmıştır..