#Mehmet moran bloke müzik dinle

Arşiv Sanat 47.Bölüm 40:22

Arşiv Sanat 47.Bölüm

Evren Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı programın 47. bölümünde; Mehmet Fuad Köprülü konu edilmektedir...

Bursa -Yeşil Camii 05:20

Bursa -Yeşil Camii

Çelebi Mehmet tarafından yaptırılan Yeşil Camii'nin mimari ve sanatsal özellikleri...

Başbakan Erdoğandan Müthiş Şiir 06:30

Başbakan Erdoğandan Müthiş Şiir

Zindandan Mehmet'e Mektup I Necip Fazıl Kısakürek..

40 Kiloluk Denizanaları Antalya Kıyılarını Bastı 00:47

40 Kiloluk Denizanaları Antalya Kıyılarını Bastı

Orijinli çapı 50-60 cm, ağırlıkları ise 30-40 kilo olan 'başıboş' ya da 'göçmen' denilen denizanası türü, Antalya kıyılarında. Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, Kızıldeniz orijinli bu denizanası türünün Antalya kıyılarında ilk ke..

  • PITIRCIK tarafından
  • 535 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 17 Ekim 1994 1:35:27

Ateş Hattı 17 Ekim 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Mehmet Barlas ve Emin Çölaşan arasındaki kalem düellosu konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Şalvar Köyde Geri Kalmışlık Şehirde Moda 01:15

Şalvar Köyde Geri Kalmışlık Şehirde Moda

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Bring Me The Horizon - Oh No (Official Video) 05:03

Bring Me The Horizon - Oh No (Official Video)

LYRICS You don't have to lie I know exactly where you've been Cos' you're chewing off my ear While you're chewing on your chin No we're not on the level You're just off your face It's not a state of mind no Your head's j..

Beşik Kertmesi 01:27

Beşik Kertmesi

Zühtü (Ergun Köknar) cimriliği ile ünlü bir taşra tüccarıdır. İstanbul'daki işleriyle oğlu Kamil ilgilenmektedir. Küçük oğlu Mahmut'u (Mehmet Ali Erbil) abisinin yanına göndermek istemektedir...

Traktör Sevdası 02:54

Traktör Sevdası

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin 00:24

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin

Sevmek ve Ölmek Zamanı. Orhan Elmas'ın yönettiği, Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazıp Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını yaptığı 1989 Erler Film yapımı film. Filmde Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar, Tanju Gürsu, Nilüfer A..

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma 00:31

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma

Taşı Toprağı Altın Şehir başrollerinde Levent Kırca ve Ayşegül Atik'in yer aldığı 1979 yapımı Türk filmidir. Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. ..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle 58:40

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; İstiklal Madalyalı Muhsin Karakullukçu, Samandağı'nda yaşayan 20 çocuklu baba ve 16 yıldır uyumayan Mehmet İnaç konu edilmektedir. Programda ayrıca Müjdat Gezen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle 44:46

Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; mağarada yaşayan adam Musa Olgun, ıslıkla konuşan Kuşköy sakinlerinin ve geçimini boyacıklıkla sağlayan engelli vatandaş Mehmet Temel konu edilmektedir. Program..

Çarşamba Gecesi 10.Bölüm izle 58:41

Çarşamba Gecesi 10.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; engelli Mehmet Temel'in nikah töreni, Nevşehir'in Çat kasabasındaki uyuşturucu alışkanlığı, Çatalzeytin'deki isim ve soyisim benzerliği, Sinop'tan büyükşehirle..

Bu İkinci Bir Harika Avcı Vakası 00:36

Bu İkinci Bir Harika Avcı Vakası

Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise cabası...

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

Tatlı Kaçıklar 01:45

Tatlı Kaçıklar

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle. Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise..

Ayşecan'ı Kim Tavladı 00:32

Ayşecan'ı Kim Tavladı

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Galatasaray 1-1 Elazığspor (Maç Özeti - 30 Kasım 2016) 05:30

Galatasaray 1-1 Elazığspor (Maç Özeti - 30 Kasım 2016)

Arena'da Galatasaray'a soğuk duş! Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk hafta maçında Galatasaray, TFF 1. lig ekiplerinden Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Goller: 41' Carole (Galatasaray), 90+2 (p) Murat (Elazığspor) St..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Daha Golleri Atamadım Saffet 00:54

Daha Golleri Atamadım Saffet

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Afrikalı Topçu Numarası 00:52

Afrikalı Topçu Numarası

Mehmet Ali Erbil'in rol aldığı Tatlı Kaçıklar dizisinden kesitler...