#Mehmet savcı hoşgeldin müzik dinle

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Fanatik Kedinin Dünya Kupası Heyecanı 01:00

Fanatik Kedinin Dünya Kupası Heyecanı

Gaziantep'te Ali Savcı isimli vatandaşın yolda bularak sahiplendiği ve torunu tarafından Limon ismi verilen kedi futbolu çok seviyor. Savcı ile birlikte her akşam televizyonda Dünya Kupası maçlarını izleyen kedi, hiçbi..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Ebru Yaşar  Eğer 04:02

Ebru Yaşar Eğer

Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir da..

Aslan Oğlum Benim 00:58

Aslan Oğlum Benim

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..

Söz | 51.Bölüm 2:28:01

Söz | 51.Bölüm

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Berlin in Berlin (1993) Hülya Avşar Film İzle 1:34:23

Berlin in Berlin (1993) Hülya Avşar Film İzle

Mühendis olarak şantiyede çalışmakta olan Thomas bir gün Dilber’i görür ve onun fotoğraflarını çekmeye başlar. Dilber şantiyede işçi olarak çalışan Mehmet’in karısıdır. Thomas’ın Dilber’in fotoğrafını çekmesine tanık ola..

  • PengoTV tarafından
  • 43.559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor 01:18

Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor

Adıyaman’da 7 dil bilen Mehmet Yaşar Yörük, evlenmek için bildiği her dilde kısmet arıyor. Üç çocuğu olan ilk eşinden ayrılan Mehmet Yaşar Yörük, Türkçe, İngilizce, Arapça, Almanca, Romanca, Latince ve Kürtçe biliyor. M..

Salak Milyoner  Altının Peşinde 16:26

Salak Milyoner Altının Peşinde

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Basmada Fistan 14:17

Salak Milyoner Basmada Fistan

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Köyden Gelen Sürpriz Misafirler 10:26

Salak Milyoner Köyden Gelen Sürpriz Misafirler

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun 04:55

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun

hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer… saf..

 Tolga Çevik ve Ezgi Mola - Takside Olay 16:13

Tolga Çevik ve Ezgi Mola - Takside Olay

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin programında Tolga Çevik ve Ezgi Mola - Takside Olay..

  • ANKA tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye 04:10

Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye

Bir Melekten Hediye ft. Enbe Orkestrası Önceden hoyrat sevdalar gezmişim Bilmeden meğer yalanlar sevmişim Gönlümde gün batmadan geldin Hoşgeldin gözleri cennet sevgilim Bu sevda bir melekten hediye Aşktan yaralı kalbime..

Söz | 1.Bölüm 2:08:34

Söz | 1.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, TIMS&B yapım imzalı SÖZ, 1. Bölümü ile Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı...

  • Yerli Dizi tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 2.Bölüm 2:03:33

Söz | 2.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce