#Mehmet yakar

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet 03:45

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı y..

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Fındık Veresiye Fragman 01:51

Fındık Veresiye Fragman

Ordu’da bir köyde yaşayan Hacer ve Mehmet, yıllardır birbirine sevdalı olan iki gençtir. Köyün fındık ağası olan Pala İsmail, kızı Hacer’i fakir olduğu için Mehmet’e vermek istemez. İki aşık evlenmek için çeşitli planlar..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm

Genç mucitler yarışmasını kazanamayan Gürgen'in şimdiki hedefi Vefa Lisesi. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif yine Gürgen'in kötü planlarına karşı İstanbul'u ve değerlerini korumaya devam ediyorlar. İstanbul'un en eski lisel..

Yasmin Erbil - Babam Zaten Güzelsin Göstermene Gerek Yok Diyor! 03:15

Yasmin Erbil - Babam Zaten Güzelsin Göstermene Gerek Yok Diyor!

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile annesi Nergis Kumbasar’ın gölgesinden sıyrılıp bağımsızlığını ilan etti! İlk röportajını verdi. Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin Erbil'e Evlilik Teklifi Yağıyor Paylaştığı fotoğra..

  • ANKA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mali'nin  Sırra Kadem Basan Karısı Sedef! 03:43

Mali'nin Sırra Kadem Basan Karısı Sedef!

Mehmet Ali Erbil'in Eski Eşi Sedef, Boşandıktan Sonra Sırra Kadem Bastı 21 yaşında Mehmet Ali Erbil ile evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Sedef Altıntaş, boşandıktan sonra adeta kameraları kendine yasakladı. Ayrılığ..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ 01:18

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 3 çocuklu karı-koca arasında çıkan tartışmada kan aktı. İki eş arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, iddiaya göre öfkeli kadın, eşini bıçakladı. Olay, dün gece ilçeye..

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi 01:09

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi

Burcu Çetinkaya, Oğlunun Yüzünü Gösterdi Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleşen Burcu Çetinkaya, 4 aydır herkesten sakladığı oğlunun yüzünü nihayet gösterdi. Mehmet Bucak'la evlenip Şanlıurfa'ya yerleştikten son..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur 00:59

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur

Bursa'da, ölen sahibini toprağa verilene kadar terk etmeyen köpek, vefasıyla şaşırtıyor. Vefakâr köpek, unutamadığı sahibinin her gün mezarını ziyaret ediyor. Yıllardır felçli olan 79 yaşındaki Mehmet İlhan, 3 gün önce v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder 03:27

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder

Bizans prensesi İren, Osmanlı hükümdarı Sultan 2.Mehmet’e (Bora Ayanoğlu) aşık olmuştur. Bizans hükümdarı, Konstantinopolis’i (İstanbul) almaması koşuluyla kızını 2.Mehmet’e vermek ister. Sultan Mehmet kabul etmez. Bizan..

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm 00:34

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm 14:00

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm

Gürgen bu defa Feshane'yi ortadan kaldırma hayalleri kurmaktadır. Öncekilere göre kusursuz bir plan yaptığını düşünen Gürgen, kahramanlarımızı bu kez atlatacağına inanmaktadır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif, bu bölümde Gür..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce