#Mehmet yakar

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor 03:52

Hintli Öğrenciler Türk Kültürünü Yaşayarak Öğreniyor

Türk-Hindistan Dostluğu Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan tarihi mekanları gezen Hindistanlı 6 öğrenci, Türk kültürünü yaşayarak öğreniyor. Proje kapsamında, Eskitaşlı köyünden 6 öğrenci, Üs..

 Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniden Aynı Dizide Buluşuyor 00:59

Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniden Aynı Dizide Buluşuyor

Ezel' dizisinde başrol oynayan Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu, yeni başlayacak olan 'Fatih' dizisinde yeniden bir araya gelecek. Fatih' dizisiyle ekrana dönecek olan Kenan İmirzalıoğlu'na, Ezel dizisindeki Eyşan karakt..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Seki Girne'de Konser Verdi 04:03

Deniz Seki Girne'de Konser Verdi

Kıbrıs'ın Girne kentinde sahne alan ünlü şarkıcı Deniz Seki konser öncesi önce basın mensuplarının sorunlarını cevapladı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Girne'de sevenleriyle buluşmak için bir araya geldi. Kıbrıs'ın Girne ken..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 9. Bölüm 1.Fragmanı 00:40

Deli Gönül 9. Bölüm 1.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 9. Bölüm 2.Fragmanı 00:45

Deli Gönül 9. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 10. Bölüm 1.Fragman 00:43

Deli Gönül 10. Bölüm 1.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 10. Bölüm 2.Fragmanı 00:40

Deli Gönül 10. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı 04:53

2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “2017 yılına ilişkin göstergeler yıl genelinde yüzde 5.5 seviyesinde büyüme oranının yakalanabileceğine işaret etmektedir. Program döneminde de uygulayacağımız reformlar sayesinde yüzde..

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış 00:30

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış

Konya'da 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de ağır yaralandığı kazada, araç sürücüsünün kazadan dakikalar önce kaza yaptığı yolda çektiği videosunu sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. Sürücü Mehmet Büyükuyanık..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Şimşek 02:12

Şimşek "Yanlış Anlaşıldı" Dedi Ve Düzeltti: MTV Zammı 2018'de Alınaca

MTV zammıyla ilgili açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli. dedi. Başbakan yardımcısı Şimşek Katıldığı programda, gündeme ..

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Ampute Takımının Başarısıyla A Milli Takımı Dövüyoruz 03:37

Ampute Takımının Başarısıyla A Milli Takımı Dövüyoruz

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, spor gündemi ile alakalı açıklamalarda bulundu. A Milil Futbol Takımı'nın İzlanda mağlubiyeti sonrası yaşanan travmayı değerlendiren Demirkol, Ampute Milli Takımımızın başarısıyla, A Milli..

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi 03:08

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile yeniden dünya evine girdi...

Bir Hülya Avşar Sohbeti  - Yakalanmayan Erkek Yoktur! 06:04

Bir Hülya Avşar Sohbeti - Yakalanmayan Erkek Yoktur!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti 20.Bölüm de konuğu Mehmet Çoşkundeniz le olan Yakalanmayan Erkek Yoktur! konulu başlık tartışılıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FSM'de Yapımı Tamamlanan Şeritler Trafiğe Açıldı 01:33

FSM'de Yapımı Tamamlanan Şeritler Trafiğe Açıldı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapımı tamamlanan şeritler saat:18.00 itibariyle trafiğe açıldı...

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇ 07:02

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇

Merhaba arkadaşlar bu videomuzda 1.Seri Hababam Sınıfı tüm filmlerin oyuncularının eski ve yeni halini derledik. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi ve kanala abone değilseniz abone olmayı unutmayın. ÖNCEKİ VİDEOLAR : K..

  • PengoTV tarafından
  • 2.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FSM Köprüsünde Sis Etkili Oldu 01:36

FSM Köprüsünde Sis Etkili Oldu

Fatih Sultan Mehmet(FSM) Köprüsü çevresinde sis etkili oldu. Araçlar ilerlemekte zaman zaman güçlük çekti...

Beyaz Show  Herkese Örnek Olacak Bir Davranış 02:58

Beyaz Show Herkese Örnek Olacak Bir Davranış

Hamallık yapan Mehmet Ateş, bir davranışı ile herkese örnek oldu ve konuklarımızdan büyük alkış aldı! Mehmet Ateş, Bir günlük kazancımı versem, aç mı kalırım? diyerek her ay bir günlük kazancını sivil toplum kuruluşlar..

  • BETA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göğsünde Ütü Bile Taşıyabiliyor Çok Heyecanlanırsam Durmuyor 01:39

Göğsünde Ütü Bile Taşıyabiliyor Çok Heyecanlanırsam Durmuyor

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki Mehmet Kanlı'nın, bazı metal eşyalar vücuduna yapışıyor. Mehmet, göğsünde ütü bile taşıyabiliyor...

Elvis Presley'e Benzettiler Bir Şarkı Daha İstediler O Ses Türkiye 06:00

Elvis Presley'e Benzettiler Bir Şarkı Daha İstediler O Ses Türkiye

Mehmet Ali Dumlu, O Ses Türkiye sahnesinde sergilediği performansla beğeni topladı. Jüri, Mehmet Ali'nin tarzını dünyaca ünlü şarkıcı Elvis Presley'e benzetti ve şarkı daha söylemesini istedi. Artık bu kanalda her şey o..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.368 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hülya Avşar Film İzle 1:15:41

Fazilet Hülya Avşar Film İzle

Film, köyden şehre gelmek zorunda kalan Fazilet’in kimlik bunalımını konu edinir. Fazilet, yoksul bir ailenin çocuğudur. Bale eğitmeni Alev Hanım’ın yanına besleme olarak verilir. Alev Hanım’ın yanında ona hizmet ederek ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Boykot İçin Iphone Kırmak 01:10

Boykot İçin Iphone Kırmak

Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail diyen MHP Körfez İlçe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş protesto için iPhone telefonunu parçaladı. Amerikan malı olan telefonunu parçalayan Mehmet Gümüş yerli malı kullanın diyor!..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek 02:47

Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek

Gezegen Mehmet olarak bilinen Mehmet Akbay ile Didem Özfiliz’in evlilik eğlencesine katılan Deniz Seki soruları yanıtladı. Yeni yılda Kıbrıs’ta sahne alan Deniz Seki, muhteşem düğüne katılan ünlülerden. Gecede soruları ..

  • BETA tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce