#Mehmet yakar

Hülya Avşar Kimdir? 07:40

Hülya Avşar Kimdir?

Hülya Avşar, Kürt asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı ve sunucu. Doğum: 10 Ekim 1963 (53 yaşında), Edremit Boy: 1,63 m Eşi: Kaya Çilingiroğlu (e. 1997–2005), Mehmet Tecirli (e. 1982–1983) Kardeşleri: Helin Avşa..

Erkan Petekkaya Kimdir? 04:39

Erkan Petekkaya Kimdir?

Aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur...

Tülin Şahin Bebek İstemediği İçinmi Evliliği Bitiyor 12:32

Tülin Şahin Bebek İstemediği İçinmi Evliliği Bitiyor

12 yıldır mutlu evliliği devam ettiren, Mehmet ve Tülin çiftinden aile çatısının çatırdamasıyla alakalı haberlerin bebek yüzünden yaşandığı iddia ediliyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 1.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 1.Bölüm

Trt Çocuk yeni çizgi filmi İstanbul Muhafızları ilk bölümü ile sizlerle… İstanbul’u tanıyor musun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var? İşte sana eğlenceli bir fırsat...

İstanbul Muhafızları 2.Bölüm 14:23

İstanbul Muhafızları 2.Bölüm

İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının yaşattığı problemleri çözeceksiniz. İstanbul Muhafızları bütün eğlencesiyle TRT Çocuk Çizgi Filmleri’nde...

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm

Trt çocuk'ta bir çizgi dizi. Gargamel ve Azman'dan esinlenmiş olan Gürgen ve Azmi isimli iki kötü kişinin, İstanbul'un tarihi yapılarına zarar vermeye çalışması ve dört çocuğun onları durdurma maceraları anlatılıyor...

İstanbul Muhafızları 4.Bölüm 14:11

İstanbul Muhafızları 4.Bölüm

Çizgi filmde İstanbul'u yok etmeye çalışan patron lakaplı Gurgen ve Azmiy'e karşı savaşırlar...

İstanbul Muhafızları 22. Bölüm 13:56

İstanbul Muhafızları 22. Bölüm

Gürgen yeni icadını bu sefer Tophane-i Amire üzerinde kullanma planları yapıyor. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar...

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

İstanbul Muhafızları 27. Bölüm 13:30

İstanbul Muhafızları 27. Bölüm

İstanbul Muhafızları tüm bölümlerini buradan takip edebilirsiniz...

İstanbul Muhafızları 30 Bölüm 13:41

İstanbul Muhafızları 30 Bölüm

Eğlendirerek öğreten çizgi film.Tüm bölümlerini kanalımdan takip edebilirsiniz...

İstanbul Muhafızları 31. Bölüm 13:58

İstanbul Muhafızları 31. Bölüm

İstanbul'un tarihi yerlerini eğlenerek öğrenmeye ne dersin?İstanbul Muhafızlarıyla bu mümkün......

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Potpuri Nostalji 1982 05:43

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Potpuri Nostalji 1982

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra grubunun gerçekleştiği 80'lerin tüm unsurlarını barındıran heyecan verici bir kesit... Çekimler 1982 yılında Marmaris Turban'da 16mm'lik kamerayla çekilmiş. Yapımcı - Yönetmen: Yılmaz Çoğulu San..

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

Bring Me The Horizon - Oh No (Official Video) 05:03

Bring Me The Horizon - Oh No (Official Video)

LYRICS You don't have to lie I know exactly where you've been Cos' you're chewing off my ear While you're chewing on your chin No we're not on the level You're just off your face It's not a state of mind no Your head's j..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

İstanbul Muhafızları 32. Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 32. Bölüm

Gülhane Parkı'nın sokağında oturan 4 tane çocuğun saklambaç oynarken ortasındaki çınar ağacına dokunmasıyla maceraları başlar. Çocuklar ağacın içine girip çınar konuşur. ve çocuklar İstanbul'u kurtarma hizmeti alır...

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..