#Mehmet yakar

Müezzinoğlu TRT Haber'e Konuk Oldu 01:16

Müezzinoğlu TRT Haber'e Konuk Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TRT Haber'de Yaşar Taşkın Koç'un sorularını yanıtladı...

Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aboubakar'ı Beşiktaş'a Yapacaklar İzle 01:41

Aboubakar'ı Beşiktaş'a Yapacaklar İzle

Gazetemiz yazarı Mehmet DemirkoL, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Aboubakar hakkında çıkan transfer iddialarını yorumladı...

Cenk Tosun'a İlginç Benzetme İzle 02:35

Cenk Tosun'a İlginç Benzetme İzle

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek. Maç öncesi NTV Spor'da konuşan yazarımız Mehmet Demirkol, siyah-beyazlı takımın başarılı forveti Cenk Tosun'un performansı hak..

Dündar Kılıç Kimdir ? 02:43

Dündar Kılıç Kimdir ?

(d. 1935, Sürmene - ö. 10 Ağustos 1999, İstanbul), Türk ünlü kabadayı. Doğumundan kısa bir süre sonra ailesiyle birlikte Ankara'ya göç etti. Yetişkin çağlarında Ankara'da ünlü olan kabadayılarla yakınlık kurmaya başladı..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

İstanbul Muhafızları 18. Bölüm 14:38

İstanbul Muhafızları 18. Bölüm

Gürgen'in adını tüm dünyaya duyurabilmek için bu bölümdeki hedefi Çemberlitaş. Çemberlitaş sütunu, Bizans İmparatoru I.Konstantin onuruna Roma'daki Apollon tapınağından getirilerek İstanbul'a dikilmiştir. Bizans dönemin..

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Beşik Kertmesi 01:28

Beşik Kertmesi

Mehmet Ali Erbil..

20 Yıldır Bu Anı Bekledim 01:47

20 Yıldır Bu Anı Bekledim

- Yasemin Yalçın & Mehmet Ali Erbil -..

Dürüm Adam - Seigard 01:57

Dürüm Adam - Seigard

Şanslı masada güler yüzlü bir dürüm olduğunu itiraf eden, evreni gezerek herkese neşe saçan fakat düşmanlarına bir şamar gibi yapışan Mehmet Bey...

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Türk Malının Dev Kadrosu 07:34

Türk Malının Dev Kadrosu

Star tv ekranlarında yayın hayatına girecek olan Türk Malı dizisinde, Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer bu dev kadronun içinde...

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirvedekiler 90.Bölüm 31:10

Zirvedekiler 90.Bölüm

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

Bir Cumartesi Gecesi 1.Bölüm 57:10

Bir Cumartesi Gecesi 1.Bölüm

Mehmet Ali Erbil ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve Telsiz Buluşması skecine yer verilmektedir...

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa] 03:36

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa]

???? PLEVNE MARŞI Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor Olur mu böyle olur mu Evlât babayı vurur mu Sizi millet hainleri Bu dünya size kalır mı Düşman Tuna'yı atladı ..

  • ANKA tarafından
  • 3.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 82. Bölüm İzle 2:07:33

Diriliş Ertuğrul 82. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

  • Tv Series tarafından
  • 10.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Levent Ülgen Kimdir? 02:03

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen kimdir, Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha ..

90. Yılda Meclis Başkanları 24.Bölüm İzle 31:20

90. Yılda Meclis Başkanları 24.Bölüm İzle

Belgeselin 24. bölümünde; Mehmet Ali Şahin'in hayatı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 12.Bölüm 53:17

Zirveye Ulaşanlar 12.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; Nurdan Torun, Mehmet Köstepen, Ferda Öneş, Mete Tapan ve Atalay Şahinoğlu konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 16.Bölüm 55:01

Zirveye Ulaşanlar 16.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Ali Şevki Erek, Mehmet Akbay, Akın İlkin ve Meral Zeren konuk olarak yer almaktadır...

Cumhuriyete Kanat Gerenler 16.Bölüm 25:50

Cumhuriyete Kanat Gerenler 16.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Necdet Sezer, Mehmet Ali Gökberk Ve Mübeccel Kıray konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İz Bırakanlar 12.Bölüm 21:28

İz Bırakanlar 12.Bölüm

Mücap Ofluoğlu'nun sunculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; Kurtdereli Mehmet Pehlivan'ın hayatı konu edilmektedir...

İz Bırakanlar 14.Bölüm 18:14

İz Bırakanlar 14.Bölüm

Mücap Ofluoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Osmanlı İmparatorluğu döneminde ülkede ilk taş kömürünü çıkartan Uzun Mehmet konu edilmektedir...

İz Bırakanlar 19.Bölüm 20:16

İz Bırakanlar 19.Bölüm

Mücap Ofluoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Mehmet Akif Ersoy'un hayatı konu edilmektedir...

Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm izle 2:11:11

Diriliş Ertuğrul 84. Bölüm izle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

  • Tv Series tarafından
  • 10.546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 83. Bölüm izle 2:25:08

Diriliş Ertuğrul 83. Bölüm izle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

  • Tv Series tarafından
  • 9.829 görüntüleme
  • 7 yıl önce