#Mehmet yakar

Gökhan Özen ile Talhanın Düeti Görülmeye Değerdi 03:52

Gökhan Özen ile Talhanın Düeti Görülmeye Değerdi

Beyaz Show'un Hayaller kısmında seyircilerden Talha, Hülya, Mehmet ve Sinem Hanım hayallerine kavuştular!..

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama 01:25

Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama

Diyanet İşleri Başkan vekili Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu arasındaki skandal ilişkiyle ilgili Helallik sınırı kuzende biter berisi afettir! yorumunu yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görme..

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsal Değerlere Hakaret Hürriyet'i 07:52

Kutsal Değerlere Hakaret Hürriyet'i

Gazeteci - Yazar Hikmet Genç, A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında, Hürriyet yazarı Mehmet Yılmaz'ın 'Resepsiyonu Kuran-ı Kerim ile açmak' başlıklı skandal yazısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu....

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu 01:47

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu

Şanlıurfa'da motorcu dükkanını temizlemek için tiner kullanan 2 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Haliliye ilçesine bağlı Melik Cabbar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motor tamircisinde ..

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu 03:06

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Aslan'ın cenazesini bekleyen yakınlarına hiç tanımadıkları birisinin cenazesi verildi. Cenazenin tam olarak nerede karıştığını bilemeyen ailesi, bir an önce cenaz..

Nurselle Evin Tadı 29.Bölüm Fragmanı 00:54

Nurselle Evin Tadı 29.Bölüm Fragmanı

Nursel'le Evin Tadı 29. Bölüm Fragmanı yayında! Nursel, arkadaşı Mehmet Şakiroğlu'nu ağırlıyor; çocukların okula adapte olmaları için neler yapılması gerektiğini açıklıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var 20:15

Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var

Ben Mehmet yıldız. Yıllardır hayalini kurduğumuz HAYALHANEM 4 katlı gençlik merkezimizin inşaatında sizleri gezdirmek istedik. Allah'ı anlatmak, islamı tebliğ etmek, müslümanlara irşad etmek için başladığımız inşaatımızı..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Utandığın An 06:05

En Utandığın An

Merhaba Biz Hayalhanem Ailesinden Yunus Oran, Sinan Çetin, Furkan Eyiceoğlu, Uğur Özden, Mehmet Sedef, Onur Akkız; Sizinde EVET İTİRAF EDİYORUM demek isteyip de itiraf edemedikleriniz varsa eğer, işte biz sizin yerinize ..

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kör Birisi Para Bozarsa Siz Ne Yapardınız? 06:10

Kör Birisi Para Bozarsa Siz Ne Yapardınız?

Merhaba.Ben Mehmet Sedef.Bu videoda halkımıza sosyal deney yaptık.Video çekim sırasında çok eğlendik, inşaAllah sizde izlerken eğlenirsiniz. Görme Engelli Kör bir Adam eğer size 50 TL uzatıp bu 5 lirayı bozar mısınız der..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mal Paylaşımı Kavgası Ölümle Bitti 02:02

Mal Paylaşımı Kavgası Ölümle Bitti

Bolu’da 77 yaşındaki Mehmet B., mal paylaşımı nedeniyle kavga ettiği karısını 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü...

Kütahya' da Yangın-Yangın Bölgesindeki Köy Boşaltıldı 02:18

Kütahya' da Yangın-Yangın Bölgesindeki Köy Boşaltıldı

Kütahya’nın Emet ilçesi Kabaklar köyü ormanlık alanda yangın çıkan orman yangını halen devam ediyor. 143 nüfuslu Kabaklar köyüne de sıçrayan yangında iki katlı ev ile ahır ve samanlık yangından zarar görürken, evlerini t..

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı 00:16

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik polisine kızan sürücü motosikletini ateşe verdi. Bafra İlçesi'nde Mehmet Dülger yönetimindeki 55 JR 179 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı yönünde denetim için trafik ekipleri tarafından..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Firardayız - Fragman 02:16

Firardayız - Fragman

Filmin Konusu: 3 kafadar keza 3 yakın arkadaşın hapishanede kaldıkları koğuşun altından kaşıkla tünel kazarak firar ederler. Artık özgür ve dışarıda olan kafadarlar kendilerine iş bakmaya karar verirler. Lakin girdikleri..

Sorulan Soruya Komik Cevap Veren Adam 00:40

Sorulan Soruya Komik Cevap Veren Adam

Avrupalı birinin isminin sorulması üzerine Mehmet ve Gülben diye çeşit komik cevaplar ceren adam...

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada 00:50

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada

Şanlıurfa'da hastanede sağlık çalışanının darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ..

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte 04:33

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında sözde sanatçı Meltem Cumbul'un Semih Kaplanoğlu'na yaptığı ayıp ele alındı. Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Cumbul'un tavrını AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metine..

Minikler Sordu  Milliler Terledi 00:30

Minikler Sordu Milliler Terledi

Milli Takım Çocuk Kulübü üyeleri, Ay-Yıldızlıların Antalya kampına girdi! Hayranı oldukları futbolcularla tanışan minikler bakın onlara neler sordu? İşte Emre, Mehmet, Burak, Nuri ve Sabri'nin Çocuk Kulübü ile buluşması...

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Bir Ona Bak Bir Buna 05:25

Bir Ona Bak Bir Buna

Hatırlayalım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra bir açıklama yaptı. Şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediyor ve kararlı bir davranış iç..

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

ABD’nin Derdi Ne? 05:12

ABD’nin Derdi Ne?

Gerçek sebep ne? Türk adli makamlarının başkonsoloslukta çalışan bir kişiyi tutukladıktan sonra ABD makamları ile yeterli bilgi paylaşmaması mı? Yoksa söz konusu kişinin FETÖ bağlantılarının ortaya çıkması ihtimaline kar..

Yükseklerde Değil Yanınızdayım 00:52

Yükseklerde Değil Yanınızdayım

Hayat Kavgası, Bülent Oran'ın senaryosunu yazdığı, Mehmet Bozkuş'un yönettiği, Cüneyt Arkın ve Mine Mutlu'nun başrollerini paylaştığı 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmde zengin bir kız..

Peri Padişahının Kızını Bekliyor 00:16

Peri Padişahının Kızını Bekliyor

Hayat Kavgası, Bülent Oran'ın senaryosunu yazdığı, Mehmet Bozkuş'un yönettiği, Cüneyt Arkın ve Mine Mutlu'nun başrollerini paylaştığı 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmde zengin bir kız..

Filiz Filiz Filiz 00:27

Filiz Filiz Filiz

Hayat Kavgası, Bülent Oran'ın senaryosunu yazdığı, Mehmet Bozkuş'un yönettiği, Cüneyt Arkın ve Mine Mutlu'nun başrollerini paylaştığı 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmde zengin bir kız..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..