#Mehmet yakar

Komutla Hareket Eden Tavuklar 03:44

Komutla Hareket Eden Tavuklar

Tokat'ın Zile ilçesinde belediye işçisi olarak çalışan Mehmet Ceylan tavuklarına verdiği özel eğitimle hareket etmelerini sağlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Görüntüler 01:45

Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Görüntüler

2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatı sırasında terörden arındırılan Burseya Dağı'nda askerlerle iftar yaptı. Korgeneral Temel, beraberinde askeri yetkililerle Kilis Valiliğince organize ed..

Araç Kundaklama Anı Kamerada 01:13

Araç Kundaklama Anı Kamerada

Kilis'te park halindeki aracın kundaklanma anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Tibilevler Mahallesi'nde vatandaşlar, plakasız bir motosikletin sürücüsünden şüphelenerek durdurmak istedi. Vatandaşın Dur ihtarına uymay..

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle 1:22:40

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babasının yarım kalan bestesini tamamlamak isteyen Kenan'ın öyküsünü anlatır. Kenan, besteci bir babanın oğludur. Çocuk yaşta annesini kaybettikten sonra babası Kenan'ı yatılı bir okula yerleştirir. Babas..

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle 1:19:30

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir erkek tarafından tuzağa düşürülen bir genç kızın dramı anlatılır. Gülgün, erkek arkadaşı Teoman’la evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Oysa delikanlının gerçek niyeti gönül eğlendirmektir. Yeme..

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle 1:13:52

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, toprağından vazgeçmeyip köyün ağasıyla mücadeleye girişen Ahmet’in hikâyesini anlatır. İsmail Ağa, Ahmet’in askerden yeni döndüğünü öğrenmiştir. Bunu fırsat bilerek borcuna karşılık Ahmet’ten toprağını is..

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca 01:39

Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca

Diyarbakır'da Selahattin Demirtaş'ın yaptığı çağrı sonucu çıkan 6-7 Ekim olaylarında 3 arkadaşıyla birlikte vahşice öldürülen Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz'ün yaptığı konuşma büyük beğeni kazandı...

Süleyman Soylu'dan Bekaroğlu'na Cevap 03:13

Süleyman Soylu'dan Bekaroğlu'na Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı TV programında kendisine hakaret eden CHP'li Mehmet Bekaroğlu'na cevap verdi ...

Dr. Öz'den 'Anadolu Yemekleri Tüketin' Önerisi 02:13

Dr. Öz'den 'Anadolu Yemekleri Tüketin' Önerisi

Dr. Öz'den 'Anadolu yemekleri tüketin' önerisi ABD'de yaşayan ünlü Türk cerrah Dr. Mehmet Öz, sağlıklı yaşam için Anadolu yemekleri tüketilmesini önerdi...

Oğuzhan Bozok - Paslanmış 02:44

Oğuzhan Bozok - Paslanmış

Mehmet Ali Altın Sen İçin Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları 01:11

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları

Gümüşhane 'de önceki gün gerçekleştirilen operasyonda, Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerden kırmızı listede aranan PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu Mehmet Yakışır'ın ve Rodi' kod adlı Levent Dayan'ın öldürüldüğ..

Terörist Cenazesine Katılan Hdp'li Vekiller Hakkında Soruşturma 00:35

Terörist Cenazesine Katılan Hdp'li Vekiller Hakkında Soruşturma

Terörist cenazesine katılan HDP'li vekiller hakkında soruşturma HDP Batman milletvekilleri Feleknas Uca ve Mehmet Rüştü Tiryaki hakkında Hakkari'de etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Simko Kerboran kod adlı Devran ..

Direniş Karatay Hd İzle 1:53:55

Direniş Karatay Hd İzle

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Lider - Çıkmaz 03:02

Lider - Çıkmaz

Lider - Çıkmaz Dinle Söz & Müzik: Lider Düzenleme: Mehmet Eren Pamuk Yönetmen: Cem Töre..

Celal Şengör Primer Dalgaları Anlatıyor 00:34

Celal Şengör Primer Dalgaları Anlatıyor

Belki de Türkiye'nin en renkli profesörü Ali Mehmet Celal Şengör yine Türkiye'nin gözleri önünde uygulamalı eğitimle halkı bilinçlendiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi 11:57

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi

Hafta içi her sabah olduğu gibi Duymadık Duymayın programı için yola çıkan Seren Serengil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar nedeniyle trafiğe takıldı. Saatlerce yolda kalan Seren Serengil, canlı yayına bağlan..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seren Serengil Trafiğe Takıldı 01:04

Seren Serengil Trafiğe Takıldı

tv100 ekranlarının popüler magazin programı Duymadık Demeyin bugün bir fire ile başladı. Fatih Sultan Mehmet köprüsündeki bakım çalışmaları nedeniyle trafiğe takılan Seren Serengil çektiği videoyu da paylaştı...

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şeyda Coşkun'dan Beyaz Magazin'e Özel Açıklamalar 06:16

Şeyda Coşkun'dan Beyaz Magazin'e Özel Açıklamalar

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuba Coşkun'un ablası Şeyda Coşkun'dan Beyaz Magazin'e özel açıklamalar...

  • BETA tarafından
  • 235 görüntüleme
  • 5 yıl önce
The Protector 1. Sezon 1. Bölüm İzle 45:32

The Protector 1. Sezon 1. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Protector 1. Sezon 2. Bölüm İzle 33:34

The Protector 1. Sezon 2. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Protector 1. Sezon 3. Bölüm İzle 35:52

The Protector 1. Sezon 3. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dolandırıcı Tosuncuk Ve Eşi̇ni̇n Lüks Yatta Fotoğrafları Ortaya Çıktı 06:13

Dolandırıcı Tosuncuk Ve Eşi̇ni̇n Lüks Yatta Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Çiftlik Bank ile içinde ünlü isimlerinde bulunduğu bir çok kişiyi dolandırarak yurt dışına firar eden Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın eşiyle beraber lüks bir yatta çektirdiği görüntüler sosyal medyanın gündemine oturd..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ünlülerden Sıfır Atık Projesine Destek 06:23

Ünlülerden Sıfır Atık Projesine Destek

Pet şişelerin, canlıların yaşamını tehdit ettiği ve toprağı öldürdüğünün anlatıldığı kampanyaya Demet Akalın, Saba Tümer, Burcu Esmersoy, Alişan, Hakan Peker, Yavuz Bingöl, Sinan Akçıl, Serkan Kaya, Behzat Gerçeker, Mehm..

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KURDISH MASHUP 2019 _ Halil Fesli feat Ibocan Sarigül _Çok Hareketli_Halay_Kürtçe 05:07

KURDISH MASHUP 2019 _ Halil Fesli feat Ibocan Sarigül _Çok Hareketli_H

Kurdish Mashup 2019 Ibocan Sarigül ft Halil Fesli ÖzlemProduction® _ Prod. YUSUF TOMAKIN _ Aranje: Yusuf Tomakin Elektro Baglama : Zeynel Dündar Yönetmen: Mehmet KIRISIK..

Emir Can İğrek & Patron - Darbe 02:47

Emir Can İğrek & Patron - Darbe

Text: Emir Can İğrek & Patron Music: Emir Can İğrek Producer: Yiğit Avcı Mix&Master: Emre Kaya Director: Mehmet Ali Ergin..

TBMM'de Koronavirüs Alarmı 01:18

TBMM'de Koronavirüs Alarmı

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde koronavirüs alarmı yaşandı. Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun personelinde korona testi pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından bölümde görev yapan bütün çalışanlara test yap..

The Protector 1. Sezon 4. Bölüm İzle 45:00

The Protector 1. Sezon 4. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..