#Mehmet Şimşek başkanlık İçin tarih verdi

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet....... 01:18

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet.......

İyi Bir Gelicek İyi Bir Yaşam İçin Evet Başkanlık Seçimi İçin Evet..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Geleceğimiz İçin Nüfus Artışı Ne Demek? 06:39

Geleceğimiz İçin Nüfus Artışı Ne Demek?

Tarih boyunca Dünya'da şu anki kadar insan olmadı. 1800'de 1 milyarken günümüzde 7.4 milyara çıkan nüfus aşırı bir artış gösterdi. Peki geleceğimiz için bu ne demek oluyor?..

  • PengoTV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor 04:11

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor

Muş’un Hasköy ilçesinde prematüre kardeşinin gelişimi için 8 bıldırcın satın alarak yumurtalarından faydalanmak isteyen Mücahit Elçi, yumurta sayısının artmasıyla kuluçka makinesi satın alarak günde 120 yumurta elde eder..

FETÖ'cüler Dinleme İçin Bakın Nasıl Önlem Almış 04:22

FETÖ'cüler Dinleme İçin Bakın Nasıl Önlem Almış

Abdurrahman Şimşek FETÖ'nün hücre evlerine girdi. 15 Temmuz gecesi TRT'de yayınlanan bildiride imzası bulunan ismin toplantılara katıldığı evlere giden A Haber ekibi, FETÖ'cülerin dinlemeye takılmamak için neler yaptığın..

Boykot İçin Iphone Kırmak 01:10

Boykot İçin Iphone Kırmak

Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail diyen MHP Körfez İlçe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş protesto için iPhone telefonunu parçaladı. Amerikan malı olan telefonunu parçalayan Mehmet Gümüş yerli malı kullanın diyor!..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Referandum İçin Evet Diyen Ünlüler Çığ Gibi Büyüyor 05:10

Referandum İçin Evet Diyen Ünlüler Çığ Gibi Büyüyor

Başkanlık sistemi için evet diyen ünlüler Çoğalıyor...

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not 02:33

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not

ABD'de başkanlık koltuğunu devreden Trump, bu sefer geleneği bozmadı. Halefi Biden için Oval Ofis'e çok cömert bir not bıraktı. Öte yandan oval ofise yerleşen Biden masa dışında her şeyi değiştirdi...

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu 01:47

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu

Şanlıurfa'da motorcu dükkanını temizlemek için tiner kullanan 2 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Haliliye ilçesine bağlı Melik Cabbar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motor tamircisinde ..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

2017  Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak 07:31

2017 Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak

2017 zor bir yıl olacak. Avrupa Birliği önümüzdeki aylarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sorunun üstesinden gelmeye çalışacak. Fransa’da ve Almanya’da kritik seçimler yapılacak. Brexit meselesi konuşulacak ve Don..

Güçlü Türkiye İçin Bizde Varız 01:48

Güçlü Türkiye İçin Bizde Varız

Evet ile Güçlü TÜRKİYE!!!..

  • KAPALI SET tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biden- 'Problemleri çözmek için seçildim' 09:31

Biden- 'Problemleri çözmek için seçildim'

ABD Başkanı Joe Biden, Başkanlık görevini devralmasından sonra ilk resmi basın toplantısını düzenledi. Biden, 2024 yılında yeniden ABD Başkanlığına aday olmayı planladığını belirtti...

Ferdi Tayfur Senin İçin 02:40

Ferdi Tayfur Senin İçin

Açılmadım güller gibi, Unutmadım eller gibi, Boz bulanık seller gibi, Çağladığım senin için. Şimdi bilmem neredesin, Benden uzak kiminlesin, Damla damla gözümdesin, Ağladığım senin için. Sensiz hayat bir işkence, Dil..

Ayasofya İçin -Cuma- Beklentisi 02:46

Ayasofya İçin -Cuma- Beklentisi

Ayasofya’nın statüsünün belirlenmesinde son karar için gözler Danıştay'da. Kararın açıklanması için 15 Temmuz günü bekleniyordu ancak bu tarih öne çekilmişe benziyor. TGRT Haber’e konuk olan Türkiye Gazetesi Yazarı Prof...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..