#Mehmete mektup

Hande Yener  Bakıcaz Artık 03:42

Hande Yener Bakıcaz Artık

Kalp kırılır korkma Yapıştırıcısı da zaman Ve taht alır adını Üstüne oturandan Senin ki sandalye özetten Fazla da yayılma istersen Bi git (bakıcaz) Bi git (bakıcaz) Restine rest jestine jest Bundan sonra böyle Empati m..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gurbetçi Miniklerden Mehmetçi'e Destek 02:01

Gurbetçi Miniklerden Mehmetçi'e Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'deki operasyonuna bir destek de gurbetçi miniklerden geldi. Almanya'nın Herne şehrinde yaşayan Karabüklü gurbetçi ailenin çocukları kumbaralarında biriktirdikleri paralarla aldıkları bire..

Poyraz Karayel 5. Bölüm Sadreddin'in Sırrı Ortaya Mı Çıkıyor 01:34

Poyraz Karayel 5. Bölüm Sadreddin'in Sırrı Ortaya Mı Çıkıyor

Poyraz Karayel 5. Bölüm Poyraz'dan Ağlatan Mektup İzle..

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı 03:05

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı

Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içeren mektubu siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı mektup olayına b..

118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye 05:15

118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye

Doğu’da görev yapan Mehmetçikler için tek tek çorap ören 118 yaşındaki Zeliha Barlas, ördüğü çorapları, yanına bir de mektup yazarak Mehmetçiklere ulaştırılması için oğlunun aracılığıyla Savunma Bakanlığına gönderdi. Gel..

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri 2:03:40

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri

Şarkı Sözleri e mektup geliyor ne haber senden söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime ..

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona 03:50

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona

Salih Yılmaz - Moxti Mendegiyona - Gel Götüreyim Seni Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Lazca Moxti Mendeginoya Golaşi rekanepes Goftat to govieilat Gurguleri mçimapes Giyondrayi orubas Opşa iği Dolu..

  • BLACKSEA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mert Cihan feat. Erdem Kınay - Masum Değiliz 03:51

Mert Cihan feat. Erdem Kınay - Masum Değiliz

Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bi..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı 01:08

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı

Cevdet'e Mustafa Kemal'den mektup geliyor. Kurtuluş mücadelesi yolunda büyük bir umut ışığı görünüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Canim Kardeşi̇m 14.Bölüm Mi̇ne'ni̇n Uçurtması 10:26

Canim Kardeşi̇m 14.Bölüm Mi̇ne'ni̇n Uçurtması

Galip bey kızlarına uçurtma uçurtmayı öğretir. Mine’nin uçurtması kaybolur. Mine kaybolan uçurtmasının annesinin babasının yanın bulutlara gittiğine inanır. Kaybolan uçurtmayı bulmak için çeşitli hayaller kurar. En sonun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 31.Bölüm Dans Etmek İsteyen Korkuluk 10:57

Canim Kardeşi̇m 31.Bölüm Dans Etmek İsteyen Korkuluk

Lale hanım kızlarla birlikte bahçeye küçük bir tarlacık yaparlar. Ama kargalar burada ki tohumlara ve fidelere musallat olurlar. Ve galip beyin önerisiyle bahçeye bir korkuluk yapılır. Mine korkuluğun sabit durmasından h..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

Advocaat’ın Basın Toplantısında Gerginlik 01:05

Advocaat’ın Basın Toplantısında Gerginlik

Basın toplantısında Beyaz TV muhabiri Devrim Zengi, Advocaat'a soru sormak isteyince FB Medya Sorumlusu Fatih Demirkol kendisinden soru almayacaklarını söyledi. Soru sorulmasının izin verilmemesi üzerine Zengi, Advocat'ı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız 06:54

Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız

Kimimiz evlerinde çok rahat Kur'an-ı Kerim'ini, Hadis Kitaplarını İbadetlerini, Risale-i Nur'ları okuyabiliyoruz. Hatta ailemiz bu davranışımızdan dolayı bizleri takdir eder destekler. Ama onun gibi imtihanı Ailesi olanl..

Mardin Kapısından Atlayamadım (Kazancı Bedih) 03:34

Mardin Kapısından Atlayamadım (Kazancı Bedih)

Mardin Kapısından Atlayamadım Mardin kapısından atlayamadım Liralarım döküldü toplayamadım O yâre mektup yazdım yollayamadım Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyım El alem al giymiş ben karalıyım Mardin kapısından indim aşa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları 20:01

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları

Alkarısı Yüzlerce yıldır Anadolu’da anlatılır ve özellikle yeni doğum yapmış kadınlara görüldüğü rivayet edilen bir cinnidir.Aslında kendi kabilelerinden dışlanan bir takım dişi cinnilere verilen genel bir isim olduğuda ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya'da Denizin 10 Metre Altında Bulunan Posta Kutusu 00:34

Japonya'da Denizin 10 Metre Altında Bulunan Posta Kutusu

Japonya'nın Susami Kasabası'nda dünyanın en ilginç posta kutularından birisi yer alıyor. Denizin 10 metre altında yer alan bu posta kutusundan bugüne kadar 50 binin üzerinde mektubun gönderildiği söyleniyor. Posta kutusu..

Canım Kardeşim 31.Bölüm 10:57

Canım Kardeşim 31.Bölüm

Lale hanım kızlarla birlikte bahçeye küçük bir tarlacık yaparlar. Ama kargalar burada ki tohumlara ve fidelere musallat olurlar. Ve galip beyin önerisiyle bahçeye bir korkuluk yapılır. Mine korkuluğun sabit durmasından h..

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü 03:38

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü

Veda edip gittin gideli, nedense Ne bir mektup ne selam gelmedi Durup dururken şimdi niye, sebep ne? Arayıp soruyormuşsun, herkesten beni Yok olmaz artık, yok olmaz artık Sen değerimi bilmedin Farketmez artık, far..

1941 Siyasi Olayları izle 02:52

1941 Siyasi Olayları izle

Anthony Eden'in Ankara ziyareti, Adolf Hitler'in İsmet İnönü'ye yazdığı mektup ve Almanya ile imzalanacak anlaşmayı görüşmek üzere, 25 Haziran 1941 yılında düzenlenen oturum...

Sesinde Bile Yılan Zehri Var! 02:58

Sesinde Bile Yılan Zehri Var!

Son Mektup, Safa Önal'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin başrollerdeki oyuncuları Filiz Akın ve Ediz Hun'dur...

Bitti bitti Ayşen Gruda 00:46

Bitti bitti Ayşen Gruda

Dolap beygiri filiminden Mektup okuma sahnesi...

Başbakan Erdoğandan Müthiş Şiir 06:30

Başbakan Erdoğandan Müthiş Şiir

Zindandan Mehmet'e Mektup I Necip Fazıl Kısakürek..

Evde Sinema Keyfi 00:30

Evde Sinema Keyfi

Son Mektup, Safa Önal'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin başrollerdeki oyuncuları Filiz Akın ve Ediz Hun'dur...

Venedik Doçunu Korkutan II.Bayezid'in Mektubu 02:17

Venedik Doçunu Korkutan II.Bayezid'in Mektubu

Venedik doçunu korkutan (II.Bayezid tarafindan gönderilen) O şiddetli mektup Kaynak: TarihSuuruna Dogru; Ibrahim Refik , Cilt 4 , sayfa 53 (Bizden sana aci bir azap dokuna)..

  • ANKA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce