#Mehtab guitar bir ay doğdu müzik dinle

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Ilham Al Madfai - Ya Bunaya Baboor Dishdasha 04:53

Ilham Al Madfai - Ya Bunaya Baboor Dishdasha

Ilham Al Madfai - Ya Bunaya Baboor Dishdasha dinle ILHAM Al-Madfai (born c. 1942) is an Iraqi Kurdish orgin guitarist, singer and composer. al-Madfai's synthesis of Western guitar stylings with traditional Iraqi music h..

  • PengoTV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds 03:26

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds Şarkı Sözleri Oh yeah Come on You get the limo out front Hottest styles, every shoe, every color Yeah, when you're famous it can be kinda fun It's really you but no one ever dis..

  • Cowboy tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Nesrin & Hüseyin Kağıt - Kafam Bi' Milyon 04:58

Nesrin & Hüseyin Kağıt - Kafam Bi' Milyon

İçmeden Bir Sarhoş ayyaş olmuşum… Senin yokluğunda Kafam Bir Milyon Ben Alkolik değil Aşka düşmüşüm.. Senin yokluğunda kafam bir milyon ** İçmeden Bir Sarhoş ayyaş olmuşum… Senin yokluğunda Kafam Bir Milyon ..

Vate Vari Video Song 02:40

Vate Vari Video Song

Song -- Vate Vari Singers -- Swapnil Bandodkar, Anandi Joshi Music – Praful Karlekar Lyrics – Mandar Cholkar Flute - Vardha Kathapurkar, Guitar-- Pavan Rasaili, Sarangi - Dilshad..

  • Ömer tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ed Sheeran - Galway Girl 02:52

Ed Sheeran - Galway Girl

Ed Sheeran - Galway Girl Şarkı Sözleri [Chorus] She played the fiddle in an Irish band But she fell in love with an English man Kissed her on the neck and then I took her by the hand Said, Baby, I just want to dance [..

Hüsnü Şenlendirici - Millionerche 05:23

Hüsnü Şenlendirici - Millionerche

Music: Arrangement : Mehmethan Dişbudak Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Studios : Studio MD, Istanbul,XL Studio, Skopje Drums : Ozan Kartal Acoustic & Electric Guitars : Selahattin Güzelel Bass Guitar: Mehmethan Dişbu..

@Sami Yusuf - For True Lovers (Live @Expo 2020 Dubai) 08:57

@Sami Yusuf - For True Lovers (Live @Expo 2020 Dubai)

Sami Yusuf Teyyar Bayramov Nabyla Maan The Instrumentalists: Eyüpcan Açıkpazu: ney Togrul Asadullayev: kemanche Omer Avci: percussion Selim Boyaci: oud Onur Cincin: qanun Shirzad Fataliyev: balaban Guo Gan: erhu..

Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir..

  • Dizi TV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı olan. Ömer bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden ci..

  • Dizi TV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Oynayanı Jedi Yapan Muhteşem Sanal Gerçeklik Oyunu 02:43

Oynayanı Jedi Yapan Muhteşem Sanal Gerçeklik Oyunu

Beat Saber isimli oyun bir ritm oyunu olması nedeniyle Guitar Hero'ya benzetilirken, Star Wars kılıcı ile ritm tutulması da oynayanı Jedi yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alban Skenderaj -Dalool 1000 Premtime 2017 03:38

Alban Skenderaj -Dalool 1000 Premtime 2017

[Verse 1: Janelle Monae] Tick-tock, I'm watching the clock I can't wait til we get to rock I wanna scream and dream and throw a love parade Is that okay? Tonight is me and you alone Won't make a call, won't even write a ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sayonee - Title Track | Tanmay Ssingh | Musskan Sethi | Arijit Singh | Jyoti Nooran 04:27

Sayonee - Title Track | Tanmay Ssingh | Musskan Sethi | Arijit Singh |

The 90s cult classic song is back in a power-packed form, this time in the voices of Arijit Singh and Jyoti Nooran. Presenting the title track of the musical action thriller, Sayonee .nnFilm trailer coming soon!nn#SAYON..