#Mehtab guitar bir ay doğdu müzik dinle

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük İbo - Aklı Yok 04:47

Küçük İbo - Aklı Yok

Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş Aklı yok fikri yok deli misali Benliğimse hayat seline düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali Saçlarım çileden ağarıvermiş Mutluluk güneşi kararıvermiş Baktımda ömrümün hazanı gelmiş B..

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Fettah Can - Liselim 04:07

Fettah Can - Liselim

Fettah Can - Liselim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül peteğimde balımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş 03:15

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş

Ben bu filmi seyretmiştim Kırık iki kalp ortada kalıyor Bir yerlerde işitmiştim Üzülenin ahı kesin tutuyor Zaman aynasıdır her kişinin Kadere borç ödenmez ki peşin Gururun bir beden gönlüne büyük gelmiş Sözünden her döne..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle 1:30:21

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle

General Anton Vincent dünyanın bir ucunda diktatörlük gücünü elinde tutmaya çalışan bir liderdir. Tatiana Mills ise Amerika'da liseye giden ve bir türlü okula ayak uyduramayan genç bir kızdır. Dünyanın 2 farklı ucunda ve..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir 09:24

Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir

Doğal Afetlerde Nasıl Hayatta Kalınır? Dünyada hiç kimse doğal afetlere karşı % 100 güvende değildir ve kendinizi kritik bir durumda bulmanız durumunda hayatınızı nasıl kurtarmak için tam olarak ne yapacağınızı ve başkal..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..