#Mehter 10 yıl marşı marş dinle

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor! 01:26

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor!

MASKE TAKMADIĞI İÇİN POLİSLE TARTIŞMIŞ, GÖZALTINA ALINMIŞTI... RANA BATI İSİMLİ GENÇ KADIN HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI, İSTENEN CEZA BELLİ OLDU.....

Vatandaşlardan 2020 yorumu- 'Böyle bir yıl görmedik' 05:18

Vatandaşlardan 2020 yorumu- 'Böyle bir yıl görmedik'

Türkiye’de 2020 yılı, korona virüs (Kovid-19) salgını ve yaşanan felaketler nedeniyle vatandaşların hafızasında ’travma’ olarak yer tuttu. Bu durum yeni yılla ilgili temennilere de yansıdı...

5 Yıl Önce Kaybolan Koyunun Üzerinden 35 Kilogram Yün Çıktı 01:02

5 Yıl Önce Kaybolan Koyunun Üzerinden 35 Kilogram Yün Çıktı

Avustralya'da bir ormanda kaybolan ve uzun zamandır başıboş gezen koyun hayvanseverlerin yardımıyla 35 kilo ağırlığındaki yükünden kurtuldu...

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi 01:37

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın 6'ncı duruşması görüldü. Mütalaasını açıklayan savcılık, İmamoğlu hakkında altı aydan..

39 yıl önce Kemal Sunal'ın bindiği motosiklet! 02:44

39 yıl önce Kemal Sunal'ın bindiği motosiklet!

YEŞİLÇAM'IN GÜLEN YÜZÜ BİZİ BİZE ANLATAN EFSANE ADAM KEMAL SUNAL'IN EN SEVİLEN FİLMLERİNDEN BİRİ DOKTOR CİVANIM... O FİLMDE BİNDİĞİ MAVİ BİR MOTOSİKLET VARDI... HALA SAPASAĞLAM AYAKTA O MOTOSİKLET... ÜSTELİK FİLMİN ÇEKİL..

100 yıl yaşayan balık 00:54

100 yıl yaşayan balık

Bilim insanları ‘fosil balık’ olarak da bilinen ‘Coelacanth’ isimli balık türüne ilişkin önemli bir keşif yaptı. Fransız bilim insanlarının yaptığı çalışma bu türün bir asra yakın yaşayabildiğini ortaya koydu...

İstanbul'da 13 Yıl Önce Çalınan Araç Belgrad Ormanı'ndaki Göletten Çıktı! İşte Detaylar 01:18

İstanbul'da 13 Yıl Önce Çalınan Araç Belgrad Ormanı'ndaki Göletten Çık

BOŞALTILAN GÖLETTEN OTOMOBİL ÇIKTI..

İtfaiye erinin 21 yıl önceki görüntüleri Amerikalıların enflasyonla mücadelesine konu oldu 06:33

İtfaiye erinin 21 yıl önceki görüntüleri Amerikalıların enflasyonla mü

Hayat pahalılığını çözmek için faizi artıran ve tepki toplayan ABD Merkez Bankası'nın (FED) enflasyonu kontrol altına almak için uyguladığı sistem Ordu'da 2001 yılında bir itfaiye erinin tatbikat sorasında yanlışlıkla çı..

DİKKAT ETMEZSEK 30 YIL SONRA MÜLTECİ OLURUZ 52:18

DİKKAT ETMEZSEK 30 YIL SONRA MÜLTECİ OLURUZ

DİKKAT ETMEZSEK 30 YIL SONRA MÜLTECİ OLURUZ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 3 ay önce
Senin Hikayen - Evlilik Yıl Dönümü 08:03

Senin Hikayen - Evlilik Yıl Dönümü

Senin Hikayen Ailesine bağlı, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen, eğlenceli biri olan Hakan (Timuçin Esen) ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür bir kadın olan Esra (Selma Ergeç); 30'lu yaşlarının ortalarında, ..

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Ahmet Şafak  Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa 02:19

Ahmet Şafak Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa

Ahmet Şafak Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa dinle Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa Askerin Milletin Bayrağınla Çok Yaşa Arş Arş Arş İleri İleri Arş İleri Marş İleri Dönmez Geri, Türkün Askeri Sağdan Sola, Soldan..

  • Candy tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DOOM VFR Launch Trailer PS VR 01:11

DOOM VFR Launch Trailer PS VR

DOOM® VFR brings the fast-paced, brutal gameplay fans of the series love to virtual reality. Immerse yourself in the UAC facility on Mars and the depths of Hell, as your skills are put to the test through intense combat ..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi 03:17

Barbaros Hayreddin Paşa, Rumlara Mehteri Verdi

Kıbrıs açıklarında sismik arama faaliyetinde bulunan Barbaros Hayreddin Paşa Gemisi mürettebatı, münhasır ekonomik alan ihlali uyarısı yapan Rumlara mehter marşı dinleterek karşılık verdi.. Rum sahil güvenliği, Kıbrıs ..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Abdulhamid Han 04:34

Abdulhamid Han

Abdulhamid Han Marşı Mutlaka İzleyin...! Muhteşem Olmuş mehteri dinledikçe beynime ve diğer uzuvlarıma kan,can geliyor,coşuyorumm.....

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

YAYLI TAMBUR- FULL ALBÜM 48 DAKİKA-TAKSİMLERİN BÜYÜLÜ EZGİLERİYLE MÜZİK KEYFİ(Ottoman of music) 47:45

YAYLI TAMBUR- FULL ALBÜM 48 DAKİKA-TAKSİMLERİN BÜYÜLÜ EZGİLERİYLE MÜZİ

ALBÜM : Ottoman Soldiers Band (Mehter Marşları )..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..