#Mehter 10 yıl marşı marş dinle

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

GALATASARAY MARŞLARI ÇILDIRIN ÇILDIRIN 02:09

GALATASARAY MARŞLARI ÇILDIRIN ÇILDIRIN

Cim com bom Çıldırın Çıldırın Galatasaray marşı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İSTİKLAL 01:44

İSTİKLAL

MARŞI..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Mehteran Takımına Kafasında Bira ile Eşlik Eden Sarhoş 00:37

Mehteran Takımına Kafasında Bira ile Eşlik Eden Sarhoş

İstanbul'un fethinin 567. yıl dönümü nedeni ile Mehteran Takımı, marşla eşliğinde yürürken bir sarhoş kafasında bira şişesiyle mehter yürüyüşüne katılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Köln yeni yıla hazırlanıyor 02:34

Köln yeni yıla hazırlanıyor

Köln'de geçen yıl Ana Tren İstasyonu etrafındaki yeni yıl kutlamaları sırasında çok sayıda cinsel taciz vakası yaşanmıştı. Bu yıl benzer olayların meydana gelmemesi için Köln polisi ve yönetimi geniş güvenlik önlemleri a..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

UEFA'dan Beşiktaş'a Kötü Haber 00:20

UEFA'dan Beşiktaş'a Kötü Haber

UEFA Tahkim Kurulu, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'da oynanan Olympique Lyon maçında çıkan olaylar nedeniyle Beşiktaş'a verilen 2 yıl içinde benzer olayların tekrar yaşanması halinde uygulanacak bir yıl Avr..

  • OFSAYT tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Soyu Tükendi Sanılan Atların Moğolistan'da Tekrar Görülmsi 03:17

Soyu Tükendi Sanılan Atların Moğolistan'da Tekrar Görülmsi

Moğolistan'da 40 yıl önce soyunun tükendiğine inanılan atlar yeniden sıklıkla görülmeye başladı. Moğolistan'da yaklaşık 40 yıl önce soylarının tükendiğine inanılan ve dünyanın en vahşi atları olduğuna inanılan Takhi yaba..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü Tehlikeye Girdi 01:02

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü

Uyuşturucu davasında hapse mahkum edilen Çağatay Ulusoy hakkında verilen karar; çekimleri devam eden Netfilix dizisindeki rolünü de tehlikeye attı. Çağatay Ulusoy yargılandığı uyuşturucu davasında uyuşturucu madde ticar..

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler 03:50

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler

Kahverengi (Brown) kızkardeşler 1975'ten beri her yıl fotoğraflandı. Dizideki son görüntü ilk kez burada yayınlanıyor.Nicholas Nixon, “bir hevesle” dediğinde karısının ailesini ziyaret ediyordu ve ona ve üç kız kardeşine..

  • PengoTV tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..