#Mehter 10 yıl marşı marş dinle

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans) 05:13

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans)

Sezen Aksu. Sezen Aksuya dair sayfalarca yazsak yetersiz kalır. son çocukluğumun son süper kahramanıydı kendisi. yıl 1991 de dinlediğim, Gülümse, Gidiyorum, Vazgeçtim Şarkıları unutulmazlarım. 24 yaşlarımda Pop star yarı..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey 02:51

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey

Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey şarkı sözleri ile Mutluyum varsa yanımda çayımla sigaram Çok acıtsa da bitmiyor şu hayatla makaram Derler her şey anlamsız ve buymuş anlamı Görece her şey zaten zamansız, herkes yaşar anı Ya..

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret 04:01

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret İzmir Atatürk Lisesi mezunları, Atatürk'ün okulu ilk ziyaretinin 91'inci yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti...

Uçaksavardan Bile Koruyacak 01:37

Uçaksavardan Bile Koruyacak

Uçaksavardan Bile Koruyacak Uçaksavardan bile koruyacak! Yüzüncü Yıl Üniversitesince (YYÜ) nanoteknoloji kullanılarak üretilen çelik yelek siper , 750 gram ağırlığıyla benzerlerine göre çok daha hafif olma özelliği t..

Bilal Oglan - Fasl-i Beyoglu 04:17

Bilal Oglan - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Pencere açıldı Bilal Oğlan piştov patladı Varın bakın kanlı da Bilal yine kimi hakladı Allı yemeni Bilal Oğlan pullu yemeni Bir bahçeden bir bahçeye salla yemeni Ben sana varmam Bilal O..

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na 04:05

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na Hayvancılıkla geçimini sağlayan Yörük bir ailenin oğlu olan ve çobanlık yapan 13 yaşındaki Hamza Zopalı, bu yıl üst üste 5 kez elde ettiği Türkiye şampiyonluğunun ardından Balkan Şamp..

Ay’da Çekilen İlk Hd Video 01:26

Ay’da Çekilen İlk Hd Video

Ay’da Çekilen İlk Hd Video Japonya'nın Ay'ı çektiği HD video yayınlandı. 2007 Ekim'inde yolculuğuna başlayan ve iki yıl boyunca çekimler yapan uzay aracının çektiği kareler daha önce yayınlanmıştı ancak şimdi 450'den f..

Mursi'nin Cezası Onandı 00:39

Mursi'nin Cezası Onandı

Mursi'nin Cezası Onandı Darbeci Sisi yönetimi Mısır'ın meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında skandal bir karar verdi. Mursi hukuksuz darbe mahkemesi tarafından 20 yıl hapse mahkum edildi..

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç 02:50

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç Bosna kahramanı 'bilge kral' Aliya İzzetbegoviç'in on üçüncü ölüm yıl dönümünde, silah arkadaşı emekli albay Şerif Petkoviç Türkiye'ye geldi. İstanbul'da birçok anma etkinliğine katılacak ..

Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975) 03:05

Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975)

Albüm Adı / Album Name: AJDA Yıl / Year:1975 Label / Plak Şirketi: İstanbul Plak 1. Sana Neler Edeceğim 2. İnanmam 3. Tanrı Misafiri 4. Haram Olsun Bu Aşk Sana 5. Sana Ne Kime Ne 6. Palavra Palavra 7. Nasılsın İyi Mis..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

Işık ve Sevgiyle 30 Yıl (2004) adlı albümdeki adıyla Boşver Arkadaş. İlhan İrem'e (maestro, guru, usta, sensei... artık ne derseniz) bize bu güzel eserleri bıraktığı için kocaman teşekkür ederiz...

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum) 04:31

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum)

Söz ve Müzik: ilhan irem Kırkbeşlik (1978) Dünden Yarına (1988) Sevgililer Günü (1995) Işık ve sevgiyle 30 Yıl (2004) ......... Altın Plak Ödülü (1978) (Klip/1995) Yönetmen: Hansu İrem (iba)..

Maşa ile Koca Ayı 21. Bölüm - Mawa Kawa 07:10

Maşa ile Koca Ayı 21. Bölüm - Mawa Kawa

Evde tek başına adlı bu bölümde Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın yılbaşı macerasını izleyeceğiz. Yeni yılda her zaman bir mucize olur. Bu yıl da minik kız sihirli bir şapka bulur. Ancak, ayıcık kızımız kadar şanslı değil..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na 04:21

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na Osmanlı'nın cihan devleti olma yolunda en büyük zaferi olan Mercidabık Savaşı ile birlikte Suriye, Lübnan ve Filistin Osmanlı topraklarına katılıyor. Yavuz Sultan Selim'in muhteş..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti 03:17

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti Mustafa Kemal Atatürk tam 78 yıl önce bugünaramızdan ayrıldı.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolay..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Hillary Clinton Destekçilerini Güldürecek Biraz da Üzecek Parodi 00:28

Hillary Clinton Destekçilerini Güldürecek Biraz da Üzecek Parodi

John Lewis'in duygusal yeni yıl reklamı ABD başkanlık seçimlerini kaybeden Hillary Clinton'a uyarlandı. Tüm sevinciyle Beyaz Saray'a koşan Hillary, Trump'ın arkasında kalarak hüsrana uğruyor...

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj 00:10

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj

The Simpsons 16 yıl önce yayınladığı bir bölüm ile Donald Trump'ın başkan olacağı ve ekonomik kriz yaşanacağı anlatılmış ve bu görüntüler Donald Trump'ın başkan seçilmesinden sonra çokça paylaşılmıştı. Geleceği gördüğü s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haritaları 1955 Yılında Nasıl Yapılıyordu? 02:40

Dünya Haritaları 1955 Yılında Nasıl Yapılıyordu?

1955 yılında teknolojinin günümüze oranla çok çok daha az gelişmiş olduğu zamanlarda dünya haritaları el ile üretiliyordu. Londra'da bulunan bu atölye ise o dünya haritalarını üreten merkezlerden birisi. Ahşap dairelerin..

  • Cowboy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce