#Melodi Özbatur el gibi müzik dinle

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Rihanna - We Found Love 04:35

Rihanna - We Found Love

We found Love (Intro) It's like you're screaming, And no one can hear. You almost feel ashamed That someone could be that important, That without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts..

  • PengoTV tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl 05:17

Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl

Demet Akalın Beş Yıl Şarkı Sözleri Biliyorum Bir gün kapımın önüne geleceksin Utancından kapımı çalamayıp Geri döneceksin Korkuyorum Seni o kadar bitkin görmekten Korkuyorum seni yeniden Yeniden yeniden sevmekten Bir gün..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emrah Doğan - Sev 03:54

Emrah Doğan - Sev

Sev şarkı sözleri ile Sana söylemedim bunca zaman Çekindim belki Beni anlaman için Benim gibi canın mı yanmalı O kadar kolay değil Benim için öyle zor ki Seni yaşamak için Senin gibi kalpsiz mi olmalı Sev, seni sevdiğ..

Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

Cengiz Kurtoğlu - Liselim 01:44

Cengiz Kurtoğlu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap gibi|*2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Aziz - İçim Rahat 04:02

Burak Aziz - İçim Rahat

Burak Aziz - İçim Rahat Şarkı Sözleri Gidişinden belli ki dönmeyeceksin İki yüzlülük etmişsin sadece Ateşinle kor olup sönmeyecektin Yazık ellerin olmuşsun öylece Şimdi çatlarım hasetimden Bana yoldan geçen biriymişim g..

Nahide Babashlı - Bu Akşam Ölürüm 03:20

Nahide Babashlı - Bu Akşam Ölürüm

' Bu Akşam Ölürüm '' Sözleri Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen beni tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm,büyürüm Kabusun olur ölürüm Bu ak..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aziz Baytemür - Pancar Çorbası 07:04

Aziz Baytemür - Pancar Çorbası

Pançar Çorbası şarkı sözleri ile Tarladanmı topladın pancarın püskülünü tarladanmı topladın pancarın püskülünü söyle azizzim söyle pancarın türküsünü pancarın türküsünü söyle azizzim söyle pancarın türküsünü pancarın tü..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH 03:17

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH

Söz Müzik : Burak King Mix Master : Buğra Kunt Aranje : Denizkan Boz Yönetmen: Kadir Yücel Sözler : Yanıyo arada bi Yarayıda sarar gibi Derin bi yara gibi diyemedim eyvallah Diyemedim eyvallah 2x Dön dur dubara gibi Me..

Murat Güçlü - O, bazen (Official Lyric Video) 05:05

Murat Güçlü - O, bazen (Official Lyric Video)

Söz, Müzik, Düzenleme: Murat Güçlü Şarkı Sözleri: Sonunda kaldım kendi başıma Yolumu buldum kendi çabamla Elimden gelen bu inan Kuyumu kazdım kendi başıma Suyumu buldum kendi çabamla İçimde birikti inan korkular O den..

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio) 03:49

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio)

Söz: Murat Kılıç Müzik: Dündar Yeşiltoprak Düzenleme: Koray Avcı Mix & Mastering: Cem Büyükuzun Akustik Bağlama: Mete Çakin Trompet, Trombon: Hasan Gözetlik Akustik Gitar: Doğukan Aydın Klavye: Güneş Ünal Bas Gitar: Me..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim 05:28

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim dinle Nasil,Nasil bana nasil kiydin gencligime,ilk askima, tertemiz duygularima asil, hesap ver asil, hesap ver Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar beni duymalisin s..

  • Candy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim 04:32

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim

Yazık ne mazi yazık Anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa Kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem uyanık, hem uykumda Seni seve..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce