#Meltem

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku ve Meltem arasındaki soğuk savaş nasıl son bulacak? Meltem, Tutku'nun gerçek yüzünü herkese gösterebilecek mi?..

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle 1:30:40

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlan..

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 28 Mart 2018 11:58

Ünlülerle İstanbul Geceleri Magazin D 28 Mart 2018

Ajda Pekkan, Murat Dalkılıç, Hande Erçel, Meltem Cumbul, Hande Yener ve Oğlu ile ilgili haberlerden oluşan magazin turu ...

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı 00:56

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'in yeni komşuları şaşkınlık yaratıyor! Çocuklar Duymasın'da birbirinden ilginç gelişmeler yaşanıyor. Haluk ve Meltem'e yeni komşular geliyor. Öte yandan sına..

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 36. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem evlat edinecekleri Zeynep ile sonunda tanışıyorlar! Haluk, Zero'nun kendisini telefonuna Taş Kafa olarak kaydettiğini düşünüyor ve ortalık karışıyor! Hü..

Çocuklar Duymasın 42. Bölüm Fragmanı 01:03

Çocuklar Duymasın 42. Bölüm Fragmanı

Meltem ve Gönül yakın gözlüğü kullandıklarını herkesten sır gibi saklarlar. Ancak bu durum kısa sürede duyulur. Tuna, Gönül’ün tepkisinden çekindiği için bu durumu gündem yapmaz ancak Haluk rahat durmaz. Gönül ve Melte..

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:59

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne? Çocuklar Duymasın, 10 Haziran Pazar sezon finaliyle ekrana geliyor! Çocuklar Duymasın'da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ek..

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı 06:51

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurla

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi. Besni Belediyesi önünde düzenlenen ..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Zirvedekiler 15.Bölüm 48:58

Zirvedekiler 15.Bölüm

İlknur Üstündağ'ın sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Meltem Cumbul konuk edilmektedir...

Gençlik 18.Bölüm 1:48:01

Gençlik 18.Bölüm

Sema Atalay’ın sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Meltem Doğanay ve Şener Şen konuk edilmektedir. Programda ayrıca Charles İn Charges dizisine yer verilmektedir..

Çocuklar Duymasın 2.Fragmanı 00:31

Çocuklar Duymasın 2.Fragmanı

Efsane geri dönüyor; Haluk ile Meltem'in sizi kahkahalara boğacak yeni maceraları 23 Temmuz Pazar 20.00'de Kanal D'de ekrana geliyor!..

Çocuklar Duymasın 1. Bölüm 2.Fragmanı 00:50

Çocuklar Duymasın 1. Bölüm 2.Fragmanı

Çocuklar Duymasın 1. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Eğlence kaldığı yerden devam ediyor! Meltem, Haluk'u romantikleştirmek için elinden geleni yapıyor; Dominant Teyze Gözül ile Zero Tuna ise nispet yaparmışcasına aşklarını y..

 Gamze Özçelik: Artık Bambaşka Bir Yoldayım 00:59

Gamze Özçelik: Artık Bambaşka Bir Yoldayım

Gamze Özçelik, 2008'de evlenip 2012'de boşandığı Uğur Pektaş ve oğulları Murathan ile Bodrum'da Instagram hesabından sürekli dini paylaşımlar yapan Gamze Özçelik “Artık hayatım başka bir yol üzerine kurulu. İlgi alanımda..

  • ANKA tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 4. Bölüm Fragmanı 01:04

Çocuklar Duymasın 4. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Meltem ile Gönül, sürpriz misafirlerini ağırlıyor; Tuna'nın davullu, zurnalı oyunu herkesi şok ediyor!..

Murat Belet - Ah Seyda 03:41

Murat Belet - Ah Seyda

Ağlar dururum kendi halime, Hep yenildim durdum zalim nefsime, Çareler aradım sefil halime, Dediler ki gitmelisin, o gül kokan Menzil'e. Ah Seyda, Seyda, Gül Seyda, Seyda, Nur Seyda, Seyda, Menzil sultanı. *** C..

  • DİYANET TV tarafından
  • 3.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın- Halukun Yemeği Sokak Köpeklerine Verilirse! 05:35

Çocuklar Duymasın- Halukun Yemeği Sokak Köpeklerine Verilirse!

Meltem, Haluk için hazırladığı kuzu incik yemeğini aç sokak köpeklerine verince olanlar oluyor! Bütün gün evde kuzu incik yeme hayaliyle yanıp tutuşan Haluk, kötü bir sürprizle karşı karşıya kalınca bakın neler oluyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 5.Bölüm 2.Fragmanı 01:11

Çocuklar Duymasın 5.Bölüm 2.Fragmanı

Çocuklar Duymasın 5.Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meltem, Haluk'la romantik bir an geçirmek için ona bir öneriyle gidiyor ve Haluk ona öyle bir sürpriz yapıyor ki.....

Halukun Bowling Topu İle İmtihanı! 05:28

Halukun Bowling Topu İle İmtihanı!

Haluk'un parmakları bowling topuna sıkışıyor ve olanlar oluyor. Çocukların sınav stresinden bunalan ve uyku problemi çeken Gönül'ün kafasını dağıtmak isteyen Zero, Meltem ile Haluk'tan yardım istiyor. Bunun için hep birl..

  • ANKA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine 01:56

Çocuklar Duymasın İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine

Muhteşem yorumuyla İrem Derici'nin seslendirdiği Kalbimin Tek Sahibine adlı şarkı Haluk ve Meltem'in romantik dansı eşliğinde Çocuklar Duymasın'da...

  • ANKA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın- Eski Sevgili Halukun Korkulu Rüyası Oluyor! 06:02

Çocuklar Duymasın- Eski Sevgili Halukun Korkulu Rüyası Oluyor!

Çocuklar Duymasın 8. Bölüm'de; Haluk, sosyal medya kurbanı oluyor ve eski sevgilisi ortaya çıkıyor. Eski sevgili Sevgi, eve kadar gelince olayların rengi değişiyor! Çocuklar Duymasın son bölümde, Haluk'un sosyal medyada ..

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 10. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 10. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 10. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'i yeni bir macera bekliyor; ikili yeni bir hesaplaşma yaşıyor!..

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman 02:28

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman

Sen Kiminle Dans Ediyorsun 17 Kasım’da Sinemalarda! Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Binnur Kaya, Dem..

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk ve Meltem yol ayrımına mı geliyor?..

Baş Ağrısı Tanısı Nasıl Konulur 00:25

Baş Ağrısı Tanısı Nasıl Konulur

Uzm. Dr. Meltem Güler baş ağrısının tanısı hakkında bilgiler veriyor...

  • NABIZ tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cici Babam Fragman 02:44

Cici Babam Fragman

Film, Şanlıurfa kökenli, İstanbul’da yaşayan, Muğla’da yetişmiş, İsveçli bir gurbetçi geline sahip ilginç bir ailenin kahkaha dolu hikayesini anlatıyor. Murat Kepez, Eray Akyamener, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin, Ayberk ..

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk yaşanan olaylar karşısında şok oluyor; kahkaha tufanı tam gaz devam ediyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 20 Mayıs Pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Düğünün etkiler..

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Muayene 14:30

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Muayene

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 2.685 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..