#Men onu sevirem meqsed mentiq müzik dinle

Ercan Tek - Boş Telaşlara 03:20

Ercan Tek - Boş Telaşlara

Ercan Tek - Boş Telaşlara Dinle sözler Bir bir geliyorlar ya peşinden Çıkamıyorsun ulan işin içinden Önüne koyulmaz sen almadıkça Zafer sayılmaz kazanmadıkça Biri yaşın biri başın Boyun kilon gözün kaşın Biri görür b..

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Bilal Sonses - Sevme 03:57

Bilal Sonses - Sevme

Bilal Sonses Sevme Müzik Dinle Şarkı sözleri: Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sara..

Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Burak Akagün - Hele Ninna Olasan 04:12

Burak Akagün - Hele Ninna Olasan

Burak Akagün - Hele Ninna Olasan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Evlerinin önü yonca Yonca kalkmış dal boyunca, diz boyunca Boyu uzun beli ince Ninna yarim ninna, esmer yarim ninna Ninna ninna Hele ninna olasın, Allah'ında..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.350 görüntüleme
  • 5 yıl önce
3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Barış Durmaz - Küçüktüm 04:35

Barış Durmaz - Küçüktüm

Küçüktüm Benim de sizin gibi güzel hayallerim vardı. 18 oldum büyüdüm sandım ve bu yalana inandım. Ellerimi tutan serseriyi sevgilim sandım. Seven insan böyle yapar mı, Sevdiğini ateşe atar mı, Çiçeklerden güzel yarini..

Kalben - Haydi Söyle 02:46

Kalben - Haydi Söyle

Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elimde kurur Seni gördüğüm zaman Hayat sanki son bulur Gözlerine bakınca Dünyalar benim olur Susma gönlüm sen söyle Haydi gönlüm sen söyle Aşkımı sevgi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah 03:10

Nil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah

Herkes aşıktı ben yalnızdım çok Herkesin vardı bir benim yoktu yok Onu ilk gördüğümde dedim benim olsa aşkımız yıkılırdı Ama bir kız daha vardı ve onun canı buna çok sıkılırdı Hadi inşallah olacak olacak olacak olac..

Müslüm Gürses - Unutamazsın 06:13

Müslüm Gürses - Unutamazsın

Müslüm Gürses - Unutamazsın Dinle Şarkı Sözleri : Karanlık çökünce sokağımıza Köşede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklıma Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m 05:45

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m Dinle Babaya Şiir : Müslüm Baba Dedim Efendim Evlat Dedi. Çok Seviyorum Dedim. hangimiz sevmedik dedi bir his var sanki gidecek dedim hasret rüzgarıdır dedi Çok Masum bakıyor De..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Andrea - Costi 03:13

Andrea - Costi

Ot lyzhi sym prazna znam I syrceto razbih si otdavna Samo,samo,samo tyalo shte ti dam Mozhesh cyala nosht da ostanesh tam Vsichko e lyzha Zabluda i lyzha Zabluda,vsichko e lyzha Pak shte sym upotrebena znaya,no izgaryam..

Official Call of Duty - WWII Reveal Trailer 02:08

Official Call of Duty - WWII Reveal Trailer

WWII confirmed. Over two years in the making, Sledgehammer Games delivers a gritty, personal experience in the setting of the largest worldwide conflict in history to a new gaming generation in Call of Duty®: WWII. Play..

Demi Lovato - Iggy Azalea - Kingdom Come 04:04

Demi Lovato - Iggy Azalea - Kingdom Come

Demi Lovato - Iggy Azalea - Kingdom Come Şarkı Sözleri ] Oh, you're my kingdom come Oh, you're my kingdom come Sit me on your throne Yeah (yeah) yeah (yeah) yeah (Iggs) [Iggy Azalea:] Gather 'round, now I'm back from my..

Oybek va Nigora - Uchrashuvim bor 03:34

Oybek va Nigora - Uchrashuvim bor

Qishlar ham o‘tdi, sendan esa darak yo‘q, Bahoru yozlar o‘tdi, sendan darak yo‘q, Xazonlar to‘kildi kuzda, darak yo‘q. Oradan qancha yillar o‘tdi, xabar yo‘q, Sen ketgan kundan beri menda orom yo‘q, Charchadim, sensizlik..

Pitbull - Jennifer Lopez - Sexy Body 03:45

Pitbull - Jennifer Lopez - Sexy Body

Pitbull - Jennifer Lopez - Sexy Body Şarkı Sözleri [Intro: Pitbull] Mr. Worldwide! Ha ha ha With the mami, with the sexiest body J.Lo, let's ride! [Chorus: Jennifer Lopez] I would like, to get, to know you, baby Like, t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Tin - Her Tears 05:00

Tin - Her Tears

Lei guang yu (Tears in the Rain) Cheng Jin Young You ai den Zhen De Yang Guang Yuen Lai Shi Jian Duo Cheng Zhao Ke Zai Shou Shang Xin Fu De Waing Ku Xin Tiao de He Mong Shi Ni Gei Wo Shou Ming Li Di Yi Ge Mong Xiang Ni B..

Her Tears (by Shino Lin) 04:52

Her Tears (by Shino Lin)

Shino Lin Xiao Pei Xin Dong Lyrics 有多久没见你 You Duo Jiu Mei Jian Ni (How long have I never seen you?) 以为你在那里 Yi Wei Ni Zai Na Li (I thought you were there) 原来就住在我的心底 Yuan Lai Jiu Zhu Zai Wo Xin Di (In fact you're just deep..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pink Floyd - Us And Them - Piano Cover 06:03

Pink Floyd - Us And Them - Piano Cover

[Verse 1: David Gilmour (backed by Richard Wright)] Us and them And after all we're only ordinary men Me and you God only knows it's not what we would choose to do Forward he cried from the rear and the front rank died..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sapir Saban - Until When 02:04

Sapir Saban - Until When

Until When” Lyrics Donne, oui je t’ai donné mon couer des le premier jour Caprice ak susceptibilite fe’w toujou ap kesyone’m Jiska dat m’ pa gin anyen pou’m reproche’m. Men’m panse’m pa peche N’empeche que ou pran le ma..

Caro Emerald - Paris (Acoustic) 04:07

Caro Emerald - Paris (Acoustic)

CARO EMERALD LYRICS Paris [Verse:] I live deep in symmetry In my anonymity Je t’adore, ma vie tres difficile I’ll take hours to perfect In this room of disconnect All I need are mannequins and me Fabric straight from ..

Angel Haze  Resurrection 04:09

Angel Haze Resurrection

ANGEL HAZE LYRICS Resurrection 2014, the year I died Now I'm resurrected like Jesus Christ I mean, y'all can tell by the shit I drive When the doors go Ah like frequent flights I mean, look inside my crib, look insi..

Müslüm Gürses - İstanbul Sokakları 04:11

Müslüm Gürses - İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerde? İstanbul sokakları Çare bulun bu derdime İstanbul sokakları Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Simdi yalniz bıraktınız İstanbul sokakları Sevdiğimi verin bana İstanbul sokakları Çar..

Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..

Elyas Taha - Otobüs Durağında 04:09

Elyas Taha - Otobüs Durağında

Sözler “Otobüs Durağında” “Zor olsada yanında kalmak isterdim bu gece. Şu zamana kadar,ne istediysem hiçbiri gerçek olmadı... Onu ilk gördüğüm zaman otobüs durağında saçları kumral”.. Değişiverdim oracıkta, aklımda sözl..

Selami Sahin Tanımam Senden Baska 05:36

Selami Sahin Tanımam Senden Baska

Beni yanından hiç ayırma Gözlerim gözlerinde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chris DeBurgh - Lady In Red 04:17

Chris DeBurgh - Lady In Red

Song property of Universal Music Group Chris DeBurgh - Lady In Red I've never seen you looking so lovely as you did tonight I've never seen you shine so bright I've never seen so many men ask you if you wanted to ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Iggy Azalea - Mo Bounce 03:23

Iggy Azalea - Mo Bounce

Iggy Azalea - Mo Bounce Şarkı Sözleri Mo bounce, bounce, bounce, bounce Bounce, bounce, bounce Bounce in the motherfuckin' house Mo bounce in the motherfuckin' house Bounce, b-bounce, bounce, mo bounce Mo bounce, bounce,..