#Merso g ft joni dit e nat müzik dinle

 Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya 03:07

Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya

Murda & Ezhel - Aya Müzik Dinle Şarkı Sözleri Spankito Na na na na Na na na Ey, ey Ey, shawty bana baksan Bende yazsam sana bir love song, yeah Gel omuzuma yaslan Shawty benimle misin bu akşam? Yeah Dediki götür beni aya..

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin

Karşıma almışım dünyamı, boğuşuyorum onunla. Kol kola girmiş ihanetler önümden geçiyor. Bileklerimi sıkıyor parmaklar, tırnaklar batıyor. Üstüme düşüyor sağnaklar, şansıma kalbim halen atıyor. Bekle ki çıksın dökülsün di..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Daweta Sofi Ömer Kürtçe 05:01

Daweta Sofi Ömer Kürtçe

daweta sofi emer ;SOFİ EMER , sofi Ömer. Sofi Emer min gelek sergovend dit lê ê wek te gelek kêmın. Tu her bijî. Kürtçe halay..

  • PengoTV tarafından
  • 1.826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Alonzo feat. Mhd - Feu d'artifice 03:29

Alonzo feat. Mhd - Feu d'artifice

Şarkı Sözleri [Intro : Alonzo] J'parie qu'ce soir tu vas finir seul dans un Uber alors qu't'auras claqué toute ta paye [Couplet 1 : Alonzo] Oh ! Ne fais pas l'fou Tu t'es pris une gifle, tu tends l'autre joue J'suis ave..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV 03:43

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) Director of Photography: Hyunwoo Nam (GDW) B Camera Operator: Eumko Focus Puller: Sangwoo Yun, Youngwoo Lee 2nd AC: Eunki Kim 3rd AC: ..

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.) 03:25

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.)

BTS 방탄소년단 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.) Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) Director of Photography: Hyunwoo Nam (GDW) B Camera Operator: Eumko Focus Pul..

BTS (방탄소년단) 'Butter' Official Teaser 00:23

BTS (방탄소년단) 'Butter' Official Teaser

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) 1st AD: Jihye Yoon (Lumpens) 2nd AD: Ran Ro (Lumpens) PA: Soeyoung Park, Minsu Kim Director of Photography: Hyunwoo Nam (MOTHER) B Camera Operator: Eumko Focus Puller: Sangwo..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..

Au Clair De La Lune - Çocuk Şarkıları Ninniler 02:13

Au Clair De La Lune - Çocuk Şarkıları Ninniler

Au clair de la lune, mon ami Pierrot, Prête-moi ta plume, pour écrire un mot. Ma chandelle est morte, je n'ai plus de feu. Ouvre-moi ta porte, pour l'amour de Dieu. Au clair de la lune, Pierrot répondit : « Je n'ai pas ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Agust D '대취타' MV 04:28

Agust D '대취타' MV

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) 2nd AD: Soeyoung Park, Jongeun Lee Producer: Emma Sungeun Kim (GE Production) Production manager: Min Sung Kim Assistant Producer: Ju ..

Yazın Sıkılınca Yapılabilecek Şeyler? 10:08

Yazın Sıkılınca Yapılabilecek Şeyler?

Şarkılar: Carla Bruni- Quelqu’un m’a dit Damien Rice- Cheers Darling The Chainsmokers ft. Daya- Don’t Let Me Down Son Feci Bisiklet- Bu Kız Alex&Sierra- Little Do You Know Coldplay- The Scientist Yüksek Sadakat-Aşk Durd..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (B-side) 03:47

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (B-side)

Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director/Edit: Jihye Yoon (Lumpens) Director of Photography: Hyunwoo Nam (GDW) B Camera Operator: Eumko Focus Puller: Sangwoo Yun, Youngwoo Lee 2nd AC: Eunki Kim 3rd AC: Kyuw..

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı 00:47

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı yayında! Kalp krizi geçiren Azmi ölümle burun buruna geliyor! Hıçkırık 4. Bölüm, 4 Ocak Perşembe günü saat 15.00'da Kanal'de! Azmi’nin kalbi durma noktasına gelir. İlhami’nin müdahalesi ile ka..

Kamapp Messenger Yerli ve Milli , Durum ile Hikayeni Paylaş 00:15

Kamapp Messenger Yerli ve Milli , Durum ile Hikayeni Paylaş

Gaziantep Doğumlu, O Bir Milli Formalı Gazi. Ne Bip Ne de Dit, Ne İlet Ne de Dedi, Ne Laf Ne de Daf, Ne Teşvik, Ne de Destek, Duası Ümit, Zaferi Takdir Olan Sizden Biri Kamapp, Halkın Uygulaması. Yeni Durum (Status) Hika..

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..