#Mert hakan feat alexandra lost müzik dinle

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanın Romantik Rüyası! 02:53

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanın Romantik Rüyası!

Nezarete düşen Hakan, Melis'in hayaliyle uykuya dalıyor ve rüyasında Melis ile dans ettiğini görüyor. Kıvanç'a attığı kafadan sonra nezarete giren Hakan, Melis'in hayali ile yaşadığı bu zor durumdan sıyrılıyor! Uykuya da..

  • ANKA tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Hakandan Nazın Aklını Karıştıran Öpücük! 03:24

Adı Efsane - Hakandan Nazın Aklını Karıştıran Öpücük!

Naz, mahallede yaşadığı sorunları ağlayarak anlattığı sırada Hakan'dan onu şaşırtan öpücük gelir... Naz'ı tek başına ağlarken gören Hakan, onun yanına gider ve onu teselli etmeye çalışır. Annesinin yaptıklarından dolayı ..

  • ANKA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane- Naz Hakanı Affetmiyor! 03:37

Adı Efsane- Naz Hakanı Affetmiyor!

Adı Efsane 26. Bölüm'de; Hakan, Naz'a hata ettiğinden dolayı özür diliyor! Hakan, Naz'ı öpmesinden sonra hata yaptığını düşünerek ondan uzak durmuştu. Naz ise, bu öpücüğe anlam verememişti. Hakan, öpücüğü unutmasını söy..

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Protector Teaser 00:28

The Protector Teaser

Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir,..

Adı Efsane 19.Bölüm - Bizden Öte Kardeşlik Yok! 01:49

Adı Efsane 19.Bölüm - Bizden Öte Kardeşlik Yok!

Tarık'ın vurulmasından sonra hayatın çok kısa olduğunu düşünen Fiko, Hakan ile barışıyor. Hakan, Sibel'in kendisini öpmesinden sonra Fiko'nun yüzüne bakamaz olmuştur. Kıvanç'ın olayı öğrenmesi ve kendisine şantaj yapması..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü! 06:05

Adı Efsane - Reyhanın Gözü Döndü!

Hakan ve Naz'ı aynı odada yakalayan Gülsüm deliye döner ve ortalığı ayağa kaldırır. Hakan, annesinden uzak durmak isteyen Naz'ı kendi evine götürür. Sabah olur; Gülsüm, Hakan'ın odasında Naz'ı görünce deliye döner. İkili..

  • ANKA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..

Bana Adını Sor Film İzle 1:38:16

Bana Adını Sor Film İzle

13 Mart 2015 tarihinde gösterime giren Bana Adını Sor adlı Türk filmi, IMDB üzerinden 6.3/10 puan alarak tüm kalitesini biz sinemaseverlere gösteriyor. Dram türüyle karşımıza çıkan filmin yönetmenlik koltuğunda Taner Gün..

  • PengoTV tarafından
  • 6.653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Ajda Pekkan Ft. Bahadır Tatlıöz - Düşman mısın Aşık mı  04:05

Ajda Pekkan Ft. Bahadır Tatlıöz - Düşman mısın Aşık mı

Ajda Pekkan feat Bahadır Tatlıöz Düşman mısın Aşık mı Mert Hakan Remix..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ! 02:35

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ!

Hatay'da dün korkunç bir olay yaşandı. Evden gelen korkular vahşeti ortaya çıkardı. Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in cansız bedeni ulaşıldı. Olayla ilgili şüpheli olarak aranan baba i..

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle

Kamil ile Hayri Mert'i oyun oynamaya çağırmak için Mertlerin evine giderler. Mert az sonra Rüstem ağabeyin geleceğini, bugün dışarıya çıkamayacağını söyler. Eğer isterlerse kendi evlerinin terasında oynayabileceklerini t..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız 00:37

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız

Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, önceki gece Beyoğlu’nda görüntülendi. Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen oyuncu, yakında bir proje ile ekrana döneceğinin müjdesini verdi. Yakın arkadaşı Murat Dalkılıç’la, eski sevgilisi Han..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Tamara Gachechiladze - Keep The Faith (Gürcistan - Eurovision 2017 Yarı Final) 03:04

Tamara Gachechiladze - Keep The Faith (Gürcistan - Eurovision 2017 Yar

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Who told you to hide behind the veil? Who told you to get out of the way? Don’t you let them steal your dreams Feel the courage, spread your wings and breathe Keep the faith, keep t..

Enzo Ingrosso - Who Am I Lyrics Ft Conrad Sewell 03:27

Enzo Ingrosso - Who Am I Lyrics Ft Conrad Sewell

Lyrics: So I don't care if we never get richer I don't mind if we don't have a dime I don't want to put faith in a preacher I'd rather give you all my time And I'm ok if the script isn't written I'm alright if the road ..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Pink Floyd - Coming Back To Life Division Bell 06:44

Pink Floyd - Coming Back To Life Division Bell

Coming Back to Life Lyrics Where were you when I was burned and broken While the days slipped by from my window watching And where were you when I was hurt and I was helpless 'Cause the things you say and the things you..

Trey Songz - Break From Love 03:44

Trey Songz - Break From Love

rey Songz - Break From Love Şarkı Sözleri [Chorus] I don't want a break, I don't want a break from us I don't want to break, I don't want to break from us After all we've been through, so much, woah I don't want to break..

Artistic Raw Ft. IDA - In the Middle 02:47

Artistic Raw Ft. IDA - In the Middle

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Whether night or day yeah I'm caught in a dream And there I can't wake up It's all the body I'm fixated And I just can't seem to stop Your love is no good but I want it I want you no..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady Gaga @ Lollapalooza 2010 Pt 1 by- Angel Eyes 14:28

Lady Gaga @ Lollapalooza 2010 Pt 1 by- Angel Eyes

Wonderful If I fell in love with you Would you understand me, dear Love is weird I colored you a valentine Struggled just to stay inside the lines I lose my mind I really can't believe I lost myself again Looking fo..

Tatu - All The Things She Said Techno 03:48

Tatu - All The Things She Said Techno

T.A.T.U. LYRICS All The Things She Said All the things she said All the things she said Running through my head Running through my head Running through my head (Running through my head) All the things she said All th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bruno Mars - Young Girls 04:13

Bruno Mars - Young Girls

BRUNO MARS LYRICS Young Girls I spent all my money, bought a big old fancy car For these bright-eyed honies Oh, yeah, you know who you are Keep me up 'til the sun is high 'Til the birds start calling my name I'm addic..

The Cure  Just Like Heaven 03:26

The Cure Just Like Heaven

Show me how you do that trick The one that makes me scream she said The one that makes me laugh she said And threw her arms around my neck Show me how you do it And I promise you I promise that I'll run away with you..