#Mertcan ersoy dirilme vakti müzik dinle

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk 03:06

Milli Takim - Kopar Türkiye İsmail Yk

İstersen bu sahayı zindan et bana Ben bitti demeden bu maç bitmez ama Aniden döneriz bak son dakikada Fileleri yırtarım ve Kıyamer Kopar Görmemiş bu dünya böylesini aman Kornerden frikikten atarsın tamam Tam o anda hesa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda 05:56

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda

Hasreti Uykularda şarkı sözleri ile Uçurum kıyısında incecik bir yol Gider dolana dolana dolana Bir hastan vardır umutsuz Belki Ayşe, belki Elif Endamı kuytuda başak, Memesinin, memesinin, memesinin altında Bir sancı,..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Gökhan Türkmen - Çatı Katı 03:44

Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Şimdi çatı katında inziva vakti Nerede aranacak haklının hakkı? Dinlemeliydim vaktinde aklı Seni unutmaya çalışmak da varmış ...maalesef Bana bıraktıklarınla teselli avında Demek ki elleri boş dönmek de varmış Bugünler..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Atlanta 2. Sezon Fragmanı 01:00

Atlanta 2. Sezon Fragmanı

Çok beğenilen ve ödüllü komedi serisinin gelecek sezonunda yer alan Atlanta Robbin'in Vakti, 1 Mart Perşembe günü saat 10.00'da ET / PT'de yayınlanacak. Atlanta Robbin 2. Sezonunda iki kuzen, hayatlarını ve ailelerinin i..

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Ahmet Kaya - Halay Havası 02:28

Ahmet Kaya - Halay Havası

Gökte bulut yerde kar Seçilmez olmuş dağlar Ne bir ses ne bir ışık Oy lili, oy lili, oy lili Ağamsın sen Paşamsın sen karanlık Namlular ışıtmaz geceyi, oy lili. Çevirdiler gece vakti Dağların gecesiydi Aslan gi..

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu 01:25

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu MUSUL'un IŞİD'ten kurtarılması için başlatılan operasyon 4'üncü günde devam ederken, Peşmerge güçleri şafak vakti Navaran köyüne operasyon düzenledi...

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Hande Yener - Dön Bana 04:17

Hande Yener - Dön Bana

Geceler zor Işığım yok Yalanım yok Seni özledim Heceler çok Tek bir cümlem yok Yattığım yerde Seni düşledim Şimdi şehri gezme vakti Yalnız başıma Yalnız başıma Ne olur sanki aynı yerde Çıksan karşıma Çıksan karşıma D..

Cumhurbaşkanı: 02:27

Cumhurbaşkanı: "Şimdi Ekonomimize Sahip Çıkma Zamanıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezinin açılış töreninde konuştu...

Nişantaşı'nda Bir Tinerci Sokak Ortasında Adamı Yaktı 00:24

Nişantaşı'nda Bir Tinerci Sokak Ortasında Adamı Yaktı

Gün geçmiyor ki bir çılgınlıkla daha karşılaşmayalım. Nişantaşı'nda gerçekleşen olayda, Murat Efe‏ isimli kişinin kaydettiği video adeta insanın kanını donduruyor. Murat Efe‏'nin hepimizin yolunu kestiği şeklinde tanımla..

  • PengoTV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babanın Son Öğüdü 03:26

Babanın Son Öğüdü

Evet Turkiye siyasetciler bunu dinlesinler ders alsinlar tartisip ďurmasinlâr birlesme zamani izleyin izlettirin..

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden 03:49

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden

Hayaller Kurarım Dalarım Uçsuz Bucaksız Bilir Ama Susarım Sanırım Yoktur Imkansız Ve Sonra Bir Gece Vakti Bakarım Uyku Kaçmış Elimden Hepsi Benim Yüzümden Sabırdan Kaleler Kurarım Uçsuz Bucaksız İster Ama Kaçarım Aşkları..

Kilauea Yanar Dağı Lav Akışı 01:23

Kilauea Yanar Dağı Lav Akışı

Abd'nin Hawaii Eyaletindeki yanar dağda şafak vakti çekilen lavların akışı...

  • JokerS tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyku Hazırlığı Yapan Evcil Örümcek 00:45

Uyku Hazırlığı Yapan Evcil Örümcek

Gündüz vakti uykusu gelen evcil örümcek, yatağına girerek özel kumunu itinayla üzerine seriyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mt - Affet 03:01

Mt - Affet

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman istersen Affet..

Halep'te Camiye Hava Saldırısı 00:57

Halep'te Camiye Hava Saldırısı

uriye'nin Halep kentinin batısındaki Etarib ilçesine bağlı Cina köyünde bir camiye yatsı namazı vakti düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi öldü. Onlarca kişi ise yaralandı. Sivil savunma ekipleri ile köy halkının ..

Simay Emineden İntikam Aldı Acımasızca Eleştirdi 12:05

Simay Emineden İntikam Aldı Acımasızca Eleştirdi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Simay Tokatlı için intikam vakti geldi ve bu seferde Kerimcan Durmaz koltuğunu Simay'a bıraktı. Simay ise Emine için açtı ağzını yumdu gözünü h..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 01:11

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TÜMSİAD Genel Kurulu'nda konuşt. Erdoğan, Sincar operasyonu ile ilgili Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz. Türkiye'n..

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi 01:13

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi Kalabalık bir ekip gündüz vakti herkesin gözü önünde insanların telefonlarını çalıyor. Ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Neye uğradığını anlamayanlar ise sağına soluna bak..