#Merve holefter seni var ya müzik dinle

Eda Baba  Esmer Günler 03:57

Eda Baba Esmer Günler

Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma yapma Sen de mi aklıma sığmıyor sen de mi Sen m..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Resul Dindar - Kendine İyi Bak 03:14

Resul Dindar - Kendine İyi Bak

Kendine iyi bak... Yanyana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak var ya, Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenleri göğü d..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Yangın Nurhan Damcıoğlu 02:10

Yangın Nurhan Damcıoğlu

Ah çıtı pıtı mini mini Mis kokuyor ballı teni Gel bir parça koklaşalım billahi soldurmam seni Aman çıtı pıtı mini mini Mis kokuyor ballı teni Gel bir parça koklaşalım vallahi soldurmam seni Yangın var yangın var ..

Ebru Yasar  Zehir oluyor geceler 03:59

Ebru Yasar Zehir oluyor geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma(2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum ..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Haydi Söyle 02:46

Kalben - Haydi Söyle

Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elimde kurur Seni gördüğüm zaman Hayat sanki son bulur Gözlerine bakınca Dünyalar benim olur Susma gönlüm sen söyle Haydi gönlüm sen söyle Aşkımı sevgi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok 04:25

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok

Hayatıma bir son vermek istersen, Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dağ olsam ç..

Emrah Alsan - İstanbul 04:15

Emrah Alsan - İstanbul

İstanbul şarkı sözleri ile Kaç zaman geçti, gittin ya üzerinden, Bir vedasızlık değilde söyle nedir bu, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım yıkadım anıalr geçmedi, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Charlie Puth Attention Listen 03:51

Charlie Puth Attention Listen

[Verse 1] You’ve been runnin’ round, runnin’ round, runnin’ round throwin’ that dirt all on my name ‘Cause you knew that I, knew that I, knew that I’d call you up You’ve been going round, going round, going round every p..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hey Hey Kara Koyun 01:47

Hey Hey Kara Koyun

Hey hey kara koyun hiç yünün var mı? Evet evet üç çuval var Biri küçük hanıma Biri küçük beye Bir diğeri çiftlikte Yaşayan çocuk için Mee Mee kara koyun hiç yün var mı? Evet evet üç çuval var Hey hey beyaz koyun hiç y..

Aşk Acısı Nedir 03:07

Aşk Acısı Nedir

Aşk acısı, aşkın bitmesiyle başlamaz. Ayrılmanın da vahşi bir tadı var. #Aşk acısı, öznenin yitirilmesiyle başlar. Sevilen ulaşılmaz olur, yasaklanır, kaybolur. Son. Bitti. Finito. Aradığınız sevgiliye şu an ulaşılamıyor..

Barış Manço - Gül Bebeğim 05:19

Barış Manço - Gül Bebeğim

sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor asıl kıydın ..

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_ 05:19

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_

Yıllarca peşinde gezdiğim kadın Seni unutması kolay mı sandın Adına türküler yazdığımı kadın Seni unutması güzel kolay mı sandın Seni unutması yar yar kolay mı sandın Ellerim titriyor dilim konuşmaz Gönül sevmeyinc..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Ali Babanın Çiftliği Hd İzle 02:29

Ali Babanın Çiftliği Hd İzle

Ali Babanın bir çiftliği var Çiftliğinde inekleri var Möööööööö mö diye bağırır Çiftliğinde Ali Babanın Ali Baba'nın bir çiftliği var Çiftliğinde koyunları var Meeeeeeeeeee me diye bağırır Çiftliğinde Ali Babanın Ali..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:45

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Özoğuz muhteşem bir düete imza attı... Şarkı Sözleri_______________________: Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Zeki Müren   Bulamazsın 05:19

Zeki Müren Bulamazsın

Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gün gelir harcarlar seni. Bir de saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, ve..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:30

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde b..