#Merve holefter seni var ya müzik dinle

Suat Metin -  Figüran 03:53

Suat Metin - Figüran

Seni öyle sevdim ki Şarkılar yazmadım mı Senin için dağ delip Denizler aşmadım mı Bizim hikayemizde kahraman olmak varken Başka başka filmlerde figüran mı olsun sen Benim gönlümde Sultan, başımın tacı iken Başkasının g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl 05:17

Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl

Demet Akalın Beş Yıl Şarkı Sözleri Biliyorum Bir gün kapımın önüne geleceksin Utancından kapımı çalamayıp Geri döneceksin Korkuyorum Seni o kadar bitkin görmekten Korkuyorum seni yeniden Yeniden yeniden sevmekten Bir gün..

Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh ) 06:44

Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh )

TÜRK'ÜN TÜRKÜSÜ Türk oğluyum, Türk olarak ölürüm Kanım Türk'tür, dilim Türkçe, sözüm Türk Türk olmayı en mukaddes bilirim Dinim İslam, içim Türk'tür, Özüm Türk Türk'e karşı kim olursa karşım var Arş ileri, arş ile..

  • Ömer tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile 05:19

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile

Birarada olabilmek ne mümkün Birarada kalabilmek imkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa herşeyi İnanılmaz, değişen ben miyim İnanılmaz, bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek ina..

Heijan feat. Muti - KEKE 02:39

Heijan feat. Muti - KEKE

Keke şarkı sözleri ile; Heijan; Zamanım tükeniyor her yolu deniyorum Bi sokak köşesinde birikirken umutlar Sonumu bile bile bu yolu yürüyorum belki bi çare bulur belki de vururlar Umudum yok kimse saramadı hiç yaramı B..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Müslüm Gürses - Can Yar 04:08

Müslüm Gürses - Can Yar

CAN YAR (MÜSLÜM GÜRSES) Yanaram aşkına can yar Bene sen naz eylesende Bu nazı sen mene can yar Ne kadar az eylesende Bala görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Görmüşem sevmişem isterem seni Nedem ne çare Evler..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağberk - Bugün Git Yarın Gel 03:02

Çağberk - Bugün Git Yarın Gel

Bugün Git Yarın Gel şarkı sözleri ile Kelimeler yetse, anlatsam seni Haykırsam ele güne, rezilliğini Utanmasam kendimden, şu temiz yüreğimden Bir kalemde harcardım seni Boş ver üzülme, kaybettin beni Kötü kader, y..

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun 06:33

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun

BU KADAR KOLAY UNUTTUN ÖYLE Mİ SENİ SEVİYORDUM BİLİYORSUN AŞKIN BİTTİ DEMEK GİDİYORSUN BANA BÖYLE Mİ VEDA EDİYORSUN DEMEK HİÇ SEVMEMİŞ ÖZLEMEMİŞSİN BENİ UNUTMUŞ DÜŞÜNMEMİŞSİN BENİ SAHTE DUYGULARLA YALAN DUYGULARLA..

Yalın - Sabır Taşı 03:13

Yalın - Sabır Taşı

Yalın Sabır Taşı Şarkı Sözleri Bi başlasam anlatmaya yol olur buradan uzaya Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Bi çağırsan olmaz mı ya uçulur buradan yurduna Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Sabır taşı mıyı..

Görkem Yenilmez - Doğum Günün 04:22

Görkem Yenilmez - Doğum Günün

Doğum Günün şarkı sözü Kadehlere sığdırdım şu hayatı Her seferinden baştan sayıyor zaman Anılarla yaşamak bazen ağır geliyor ya insana Can yakıyor, can acıyor, olmuyor O günleri unutmak öyle imkansız Hani girmiştin ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim 04:32

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim

Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım b..

Emre  - Dili Yok ki Gönlümün 03:00

Emre - Dili Yok ki Gönlümün

Sancak: Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de ..

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim 03:13

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim

Sahralar yağmuru nasıl beklerse Ben de seni öyle bekleyeceğim Çiçekler baharı nasıl özlerse Ben de seni öyle özleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını gözleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını g..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi 03:43

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi

Berat gecesidir bugün berat Allahım berat kalbimizde korku hüzün berat Allahım berat Bu gece berat gecesi Hakkın bize var müjdesi tevbe eden kullarına verir berat belgesi Günahlar yığılmış kat kat taşımaya yoktur takat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kukuli - Beze Bay Bay 02:06

Kukuli - Beze Bay Bay

ŞARKI SÖZLERİ BEBEKTİN BİR ZAMANLAR MUHTAÇTIN KOCA BEZE DOLDURURDUN ALTINI AĞLARDIN BÜTÜN GECE ARTIK KOCAMAN OLDUN POPONDAKİ YÜK SANA AT GİTSİN ONU ÇÖPE GEZ, KOŞ, EĞLEN, RAHATLA SESLEN ANNENE HEMEN ÇİŞİM VAR! ÇİŞİM VAR! ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Kemal Doğuludan OLAY Yorum - Merveyi Kıskanıyorsunuz! 14:48

Kemal Doğuludan OLAY Yorum - Merveyi Kıskanıyorsunuz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Bahar Candan, Merve Sevin'in Simay Tokatlı ve kendisi gibi giyindiğini iddia ederek Merve'nin üstüne gitti. Kemal Doğulu ise Bahar ve Simay..

  • ANKA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğuludan Emine Aydını Çıldırtan Karar! 10:07

Kemal Doğuludan Emine Aydını Çıldırtan Karar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 147. bölümünde Emine Aydın, Merve Sevin'in bu hafta kullandığını ve çok beğenilen kemerinin aynısını kullandı ve yarışmacıların korkusundan kemeri Merve'd..

  • ANKA tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilaradan Merveye ŞOK Suçlama 13:47

Dilaradan Merveye ŞOK Suçlama

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 148. bölümünde Aleyna Eroğlu ayağa kalkınca bütün yarışmacıları galeyana getirdi ve bütün yarışmacılar stüdyodan gitmek istedi. Merve Sevin ben gidersem ..

  • ANKA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı 00:56

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'in yeni komşuları şaşkınlık yaratıyor! Çocuklar Duymasın'da birbirinden ilginç gelişmeler yaşanıyor. Haluk ve Meltem'e yeni komşular geliyor. Öte yandan sına..