#Merve holefter seni var ya müzik dinle

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Zara Beyaz Giyme Toz Olur 04:18

Zara Beyaz Giyme Toz Olur

Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi ..

Alihan   Sevda Mevsimi 04:34

Alihan Sevda Mevsimi

Sün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasil aradım Seni öylesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni öylesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi Kavuşuruz diye avunurum ben Sensi..

Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu 01:59

Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu

Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin sürpriz sitemine Chloe’nin arabasının üzerine farklı dillerde yazdığı “Seni Seviyorum” notuyla cevap verdi. Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin s..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Gürses Yağmur Duası 05:09

Müslüm Gürses Yağmur Duası

Müslüm Gürses Yağmur Duası Dinle Şarkı Sözleri : Vefasız bir talihim bir çaresiz derdim var Sanki bunlar yetmez gibi irde yardan zulüm var Nasıl yanmam nasıl ağlamam Hergün içip nasıl kahrolmam Yağmur duasımı ettin g..

Barış Manço Gesi Bağları 04:10

Barış Manço Gesi Bağları

Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç ..

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR

Çift candarma geliyor da Kaymakam konağından Al candarma vur beni de O yarin sevabından (Bağlantı) Haydi yarim ninanay da Ninanay aslan yarim Haydi canım haydi malım Gel benim şeker yarim Cebi dolu paketi de Giyme yeşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı 04:54

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı

Seveyim Mi, Sevmeyeyim Mi? Sadece şunu söyler misin bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? Yüreğinden yol göster bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? (x2) Sana olan aşkımı, O kadar çok anlatmak isterdim ki Ama o kadar sabrım yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Gece - Ben Öldüm 03:03

Gece - Ben Öldüm

Benimsim dedim, değişmez ki bu Yüzünde hep büyüttüğün renkler var Akılsızım çok, benim yerle gökle ne işim var Öldüm kollarında cenneti gördüm Senden sonra söndüm yakan yok.. Öldüm kollarında cenneti gördüm Sende..

Grup Hepsi - Kalpsizsin 03:25

Grup Hepsi - Kalpsizsin

eren: senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın e kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir türlü yakışmadı kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin hepsi: sözüne hiç(ha haaa..

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı) 04:20

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı)

Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Sarı renge kar..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Rubato & Sıla - Kaç Kadeh Kırıldı 06:55

Rubato & Sıla - Kaç Kadeh Kırıldı

ABONE OLARAK YENİ PERFORMANSLARDAN İLK SİZ HABERDAR OLUN! Kral Müzik kanalına abone olmak için → http://bit.ly/km-dd-sub Solist: Özer Arkun Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Rubato ft. Sıla - Kaç Kadeh Kırıldı K..

  • TEK KANAL tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Samida - Düz 02:50

Samida - Düz

Samida - Düz Dinle Kaynak Kişi: İhsan EŞ Müzik Düzenleme: Samida / Samida Müzik Topluluğu Vokal Düzenleme: Samida Oy duman kara duman Dolan yanıma dolan İki gözü kör olsun Yarıma sebep olan Yayladan gelen var mı? Yar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kedili Masa  Siyahlardan 04:14

Kedili Masa Siyahlardan

Bakarlar, seni duyarlar, insanlar.. Sıkılırlar boşluktan.. Her gün, biraz daha geçer zaman Boğarlar, seni kırarlar... Bilmediğin o kadar çok şey var ki içimde kalan, Hayatlardan... Yeni insanlar doğar. Büyür gözümde her..

Feride Hilal Akın İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın İntihaşk

Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız Seninle aldattım Kıskandı yıldızlar Aşka inanmayanlara Seni anlattım Karardı ay Bırak..

Halil Polat - Vuramam Sana 03:42

Halil Polat - Vuramam Sana

Vuramam Sana şarkı sözleri ile Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana E..

Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

İdo Tatlıses  Satır Satır 03:53

İdo Tatlıses Satır Satır

Gel Yanalım Ateşlerde Gözü Kara Olacaksın Bu işlerde Bir Boy Var Prenses’de Yüreğim Düştü Aşka Kafeste Tutuldum Ona Bir Hevesle Aşka Yazılmış Sanki Bir Beste Yar Yüreğim Yangın Yeri Zor Bu Yoldan Dönmem Geri Gel Yanalım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video) 04:37

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video)

Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Yönetmen: Onur Oğuz Yapım: Pdnd Müzik Stüdyo: Pdnd Video ---------------------------------------------- Şarkı Sözleri: Bakıyorum uzaklara gözler var İrili, ufaklı, ışıklı... Net hatırla..

Ebru Gündeş - Akıllı Ol 03:41

Ebru Gündeş - Akıllı Ol

Bu aralar sanki sana bir haller oldu Tavırların çok değişti Bilmediğim bir şey mi var Aklında ayrılık varsa Bir ömür sevsem de yetmez seni sevmeye Kolay mı benden kurtulmak Bilmediğim bir şey mi var Sevgimin bitti..