#Merve holefter seni var ya müzik dinle

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

İrem Derici - Acemi Balık 04:09

İrem Derici - Acemi Balık

İrem Derici - Acemi Balık Müzik Dinle Şarkı sözleri Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim, eder miyim Del..

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar -  En Güzel Yenilgim 02:48

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim Müzik Dinle Şarkı sözleri O güzel günler daha Ne kadar uzakta acaba? Kanadımı kırdın ya Başkasına gökyüzü olama Duam belli duyan belli Gerisi taktir-i ilahi Eceli..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Mahmut Çınar - Kördüğüm 03:42

Mahmut Çınar - Kördüğüm

Mahmut Çınar - Kördüğüm Dinle Döndüğüm yıkık bir ev burası Kördüğüm... O simsiyah gözünde gördüğüm Hayallerin enkazı Sevdiğim sokakların çıkmazı Yokluğun gibi sakladın beni Çocukluğum gibi özledim seni Sanma ki bu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökhan Atalay - Sadece 03:42

Gökhan Atalay - Sadece

Gökhan Atalay - Sadece Dinle Söz: Duygu Atalay, Gökhan Atalay Müzik: Gökhan Atalay, Metin Türkcan Düzenleme: Metin Türkcan Sadece şarkı sözleri ile Sakin ayak sesleri duyuyorum Çıkmazların koynuna yürüyorum Olmaz mı..

Selçuk - Ayrılıklara Dair 03:46

Selçuk - Ayrılıklara Dair

Selçuk - Ayrılıklara Dair Dinle Ayrılıklara Dair şarkı sözleri ile Bana seni sordu bugün gittiğimiz yerler Boğazdaki gemiler, arabalar, evler Küçücük kalplerin içinde gizli galiba devler Kimseler bilmeden kocaman sev..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum 03:35

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözyaşım kurak, bu son durak İndim yürüyorum… Harcayıp attın, sen bizi sattın İnanamıyorum Nasıl bir yalan, koynumda yılan mı Besledim yani? Ölümü şaka sanmışs..

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Hande Yener - Görev 03:58

Hande Yener - Görev

Hande Yener - Görev Müzik Dinle Şarkı Sözleri TARİF EDEMEDİM BİLİYOR MUSUN BASKA BİR SEYDİ BU BASEDEBİLİRDİM HATRİ SAYİLİR BİR SABİR VAR BENDE NE BENİ YOK EDERDİ ASK NE SENİ İHYA EDERDİ İYİYDİM ASLİNDA İDARE EDİYORDUM..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Rashid Holiqov - Gapir-gapir 04:18

Rashid Holiqov - Gapir-gapir

Kimsesi Yok Garip Garip Muhlis Akarsu Ölse Kimin Umurunda Kimsesi Yok Garip Garip Aynı Benim Durumumda Kimsesi Yok Garip Garip Yüzünde Yaş İzleri Var Hayal Dolu Yüzleri Var Ne Karanlık Gözleri Var Kims..

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video] 04:20

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video]

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise 2014 Aşk Müzik Şarkı Sözleri Sende başka sihir var Büyücü mü baban senin Görür görmez vuruldum Avcımı baban senin Çok tatlısın güzelsin Şekerci mi baban senin Kaşın kara gözün kara Kömürcü ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..