#Merve holefter tuzlu tuzlu müzik dinle

Tepkilerin odağındaki ikili konuştu! 01:54

Tepkilerin odağındaki ikili konuştu!

Türkiye'nin gündemine 'Elmalı Davası' olarak giren cinsel istismar suçlamalarının yer aldığı olayda anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman, ilk kez konuştu. Özellikle iki gündür yaşananlara isyan ettiğini söyleyen Me..

Funda Arar - Çık Aradan 03:57

Funda Arar - Çık Aradan

Çık Aradan Şarkı Sözleri ile, Bak zaman geçiyor durmadan Ne olur sen de vurma, özlem ortadan İlaç yok merhem yok acı tavan Kurudu gözlerim çatladı yaştan Yanağıma dökülen tuzlu sudan Kelimesi yok ki kifayeti olsun Sank..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Uçakta Yemeklerin Tadı Neden Farklı Gelir 00:53

Uçakta Yemeklerin Tadı Neden Farklı Gelir

Verilen yemeklerin tatsız tuzsuz gelmesi bundandır. On bin metre yükseklikte tat ve koku alma duyumuz değişir. Yemeklerin lezzetini hissetmek içinse bu iki duyunun doğru işliyor olması gerekir. Uçak kabinindeki basınç ne..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pirana Dolu Akvaryuma Fare Atılırsa 01:07

Pirana Dolu Akvaryuma Fare Atılırsa

Güney Amerika'daki akarsularda yaşayan, küçük ama yırtıcılığıyla dikkat çeken bir düzineyi aşkın balık türü Pirana adıyla bilinir. Piranalar etobur ve otobur olarak iki sınıfa ayrılır. Bu balıklar tatlı su balıklarıdır, ..

  • JET TV tarafından
  • 1.493 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dior Çanta Yapımı-Dıy 02:00

Dior Çanta Yapımı-Dıy

Dior modaevinin kökleri 1947’ye dayanmaktadır ve Christian Dior ilk koleksiyonunu bu dönemde dünyaya tanıtmıştır. Daha sonra New Look adında çekici ve estetik yeni bir marka kurarak bugünün modasını etkilemeye devam etme..

  • Kadınca tarafından
  • 6.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Evim Lokanta 29.Bölüm Fragmanı 00:30

Evim Lokanta 29.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 29. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici ve misafiri Renata Perşembe günü bizlere Tuzlu Tart, Ballı Pasta ve Falafel tarifi veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor 01:33

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor

Önce Peynir Ve Zeytin Şimdi İse Ayran Ve Yoğurt… Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği’ni Değiştirmeye Hazırlanıyor. Böylece Ayran Ve Yoğurt Başta Olmak Üzere Fermente Süt ..

Canlı Bir Midyenin Etrafına Tuz Dökerseniz 01:21

Canlı Bir Midyenin Etrafına Tuz Dökerseniz

Normalde de tuzlu denizde yaşadığı için pek sorun olmamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaşarlı Ekmek Tarifi 05:45

Kaşarlı Ekmek Tarifi

Malzemeleri: 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Paket kuru maya (yada yarım paket yaş maya) 1 Yemek kaşığı şeker 2 Yemek kaşığı sıvı yağ Yaklaşık 4-5 su bardağı un 1 Tatlı kaşığı tuz (not kullandığınız kaşar p..

Grip Nasıl Tedavi Edilir 00:54

Grip Nasıl Tedavi Edilir

Grip çoğunlukla virüsler tarafından oluştuğu için, öncelikle hastanın semptomları tedavi edilmeli. Öncelikle burun tıkanıklığı varsa tuzlu su gibi burun açıcılar, öksürük varsa balgam söktürücüler kullanılmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..

Uzakdoğu Usulü Tavuk 06:17

Uzakdoğu Usulü Tavuk

Malzemeler: 6 yada 8 adet derisiz ve kemiksiz tavuk kalca eti 1/2 çay bardağı Süt 1/2 çay bardağı Sıvıyağ 1/2 çay bardağı az tuzlu Soya Sosu 1 dolu yemek kaşığı Susam Yağı 1 tatlı kaşığı ince rendelenmiş Zencefil 1..

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi 06:19

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi

malzemeler 1 paket hazir satilan ücgen yufka icine koymak icin az tuzlu az yagli olan beyaz peynir isterseniz maydonozda dograyin.ben tercih etmedim. sosu icin gerekenler yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 cay ba..

Grip Nasıl Tedavi Edilir 00:54

Grip Nasıl Tedavi Edilir

Grip çoğunlukla virüsler tarafından oluştuğu için, öncelikle hastanın semptomları tedavi edilmeli. Öncelikle burun tıkanıklığı varsa tuzlu su gibi burun açıcılar, öksürük varsa balgam söktürücüler kullanılmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tansiyonun Düşmesi Durumunda Ne Yapılmalı 01:20

Tansiyonun Düşmesi Durumunda Ne Yapılmalı

Tansiyonu düşen hastanın zaman kaybetmeden düz bir zemine yatırılması gerekir. Bu, tansiyonun normal değerlere ulaşmasını sağlayabilir. Hastanın tuzlu ayran içmesi de işe yarayabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlamasını Azaltmak İçin Neler Yapılabilir 02:24

Kulak Çınlamasını Azaltmak İçin Neler Yapılabilir

Kulak çınlaması yaşayan hastaların yüksek sesli ortamlardan uzak durmalarında fayda var. Tuzlu yemekten, sigara ve kahve tüketiminden uzak durmak gerekir. Düzenli uykunun da kulak çınlamasına olumlu etkileri olduğu bilin..

  • NABIZ tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kostümlü Tavuk Tarifi 03:59

Kostümlü Tavuk Tarifi

Malzemeler : 6 adet tavuk baget 6 adet milföy 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı tuz Yapılışı Tavuk bagetlerini tuzlu suda haşlayın. Soğuyan bagetlerin derisini soyun. Yumuşamış milföyleri elinizle hafifçe açın. Tavukları y..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Tavuk Kapama Tarifi 06:05

Tavuk Kapama Tarifi

Tavuk Kapama Tarifi ve Malzemeler : 2 su bardağı pilavlık bulgur 5-6 tane tavuk incik ya da pirzola 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2-3 tane domates 1 su bardağı haşlanmış nohut (yoksa koymayın) 1 yem..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Makarna Böreği Tarifi 07:34

Makarna Böreği Tarifi

Malzemeler 4 tane taze yufka Tuzlu suda haşlanmış makarna(500gr) Beyaz peynir ve doğranmış maydanoz Sosu için gerekenler : 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 3 tane yumurta 2 3 yemek kaşığı yogurt Not : Ben bu mal..

San Sebastian Cheesecake Tarifi 03:38

San Sebastian Cheesecake Tarifi

600 g az tuzlu krem peynir, 300 ml krema, 1,5 su bardağı pudra şekeri, 4 yumurta, 1 yemek kaşığı un...

Ateşlenen Kişiyi Terletmek Doğru Mudur 01:43

Ateşlenen Kişiyi Terletmek Doğru Mudur

Hastaya meyve suyu, tuzlu ayran gibi içecekler vererek kaybedilen su ve mineralleri kazandırmalıyız...

  • NABIZ tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi 00:56

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi

4 adet patlıcan 2 adet soğan Yarım kg kıyma 1 tatlı kaşığı biber salçasi Karabiber Tuz Domates Çarliston biber Sosu için; 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası Sıvıyağ Tuz Su YAPILIŞI: Patlıcanların..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..