#Merve holefter tuzlu tuzlu müzik dinle

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:22

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Tuzlu kurabiye tarifleri sevenler için en sevilen susamlı kurabiye tarifi yapımı videosu hazırladık. Pastane usulü kurabiyelerimizi evde hızlı ve kolayca yapabilirsiniz...

Sosyal Medyada Corona Yalanları 05:14

Sosyal Medyada Corona Yalanları

Bu günlerde, Facebook ve Whatsapp gibi ağlarda Corona virüs ile çok sayıda yanlış bilgi dolaşıyor. Bu konuda en yaygın beş şehir efsanesini derledik. 1)Kendi kendine test. (10 saniye nefes tutma) 2)Sıkça su içmek (Tuzlu ..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yaptığı yemeği yemedi diye eşini bıçakladı 03:35

Yaptığı yemeği yemedi diye eşini bıçakladı

Bursa'da evine yemek yemeye giden adam, yemekler tuzlu olduğu için sofradan kalkıp koltuğa uzandı. Kadın yemeği yemeyen kocası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle kadın mutfaktan aldığı bıçakla kocasını bıçak..

Kız İstemeye Hazırlıklı Giden Damat 00:03

Kız İstemeye Hazırlıklı Giden Damat

Kız isteme merasiminin değişilmezi olan tuzlu kahveye karşı hazırlıklı gelen damat karşınızda... Damat uyanık çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Lezzetli Kara Lahana Yemeği Tarifi 01:54

Lezzetli Kara Lahana Yemeği Tarifi

Koyu Lahana Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 kilo kara lahana 1 orta boy soğan 1 yemek kaşığı margarin (tereyağı da olabilir) 1 yemek kaşığı salça 1 çay bardağı pirinç 2 su bardağı haşlanmış mısır ya da barbunya yarım ça..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Hardallı Patates Salatası Tarifi 01:29

Hardallı Patates Salatası Tarifi

Hardallı Patates Salatası (Az Malzemeli) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 2-3 yaprak kıvırcık marul 4-5 dal taze yeşil soğan Salata sosu için; 6 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı hardal az tuz karabiber ..

Erzurum Ketesi 02:30

Erzurum Ketesi

Erzurum Ketesi (Çöreği) Tarifi İçin Malzemeler 2 bardak sıcak süt (kaynar olmayacak) 1 bardak ılık su 1 bardak mısır özü yağı 1 paket yaş maya (kare olandan) 1 çorba kaşığından daha az tuz ( tuzuna bakın, eklenmesi gerek..

Patlıcan Balığı Tarifi 00:58

Patlıcan Balığı Tarifi

Patlıcan Balığı Tarifi İçin Malzemeler 3 adet patlıcan Yarım su bardağı mısır unu Kızartmak için sıvı yağ Üzeri için; Yoğurtlu sarımsaklı sos Pul biber Hazırlanışı; 1.3 adet patlıcanın kabuklarını soyup 4 parçaya kese..

Nardan Aşı  Ekşili Sulu Köfte Tarifi 08:51

Nardan Aşı Ekşili Sulu Köfte Tarifi

Köftesi için 500 gr. dana kıyma 1 adet soğan 1 su bardağı ince bulgur 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber Suyu için 2,5 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 adet soğan..

Şehzade Kebabı Tarifi 06:44

Şehzade Kebabı Tarifi

Şehzade kebabı tarifi Malzemeler Yaklaşık 700 800 gram kusbasi dana yada kuzu eti 4 tane bostan patlıcani 2 tane kuru soğan 3 diş sarımsak 2 tane domates 5 tane yeşil sivri biber kızartmak için sıvı yağ baharatl..

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi 11:57

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi

Dil Peynirli, Domatesli ve Naneli Gözleme 1 adet el açması yufka 2 boğum dil peyniri 4 dal nane 4 adet çeri domates 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 adet el açması yufkayı tezgaha açıp artı şeklinde kesin. Ardından yuvarlak k..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor! 02:23

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor!

Dünyada gençlerde kolorektal kanser sıklığının yılda yaklaşık % 2 oranında arttığını ve her 7 kolon kanserinden birinin 40 yaş altı hastada görüldüğünü belirten Gastroenterolog Doç. Fatih Oğuz Önder, bu durumu “alarm” ol..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

İmam Bayıldı Tarifi 02:34

İmam Bayıldı Tarifi

2 büyük boy soğan 3 adet yeşil biber 3 adet domates 6-7 diş sarımsak Yarım demet maydanoz Sıvı yağ Pul biber Karabiber Tuz Hazırlanışı; 1.Çizgili soyup yarım saat kadar tuzlu suda beklettiğimiz 5-6 adet patlıcan kurula..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri 04:54

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri

Boğaz ağrısına ve yutkunma zorluğuna iyi gelecek bitkisel öneriler: 1. Tuzlu su ile gün boyu gargara yapmak 2. 1 su bardağı kaynar suya 1 yemek kaşığı kekik ekleyip altını kapatın ve kapak örtüp 10 dakika demleyin. Ilık ..

Patates Püreli Patlıcan Kebabı 03:22

Patates Püreli Patlıcan Kebabı

1.4 adet patlıcan çizgili soyularak uzunlamasına ikiye bölünür ve tuzlu suda 20 dk kadar beklemeye alınır. 2.3-4 patates tencereye alınarak haşlamaya bırakılır. 3.Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, yemekl..

Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi 02:29

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 2 yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak), 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 3-4 su b..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Kolay Hamsili Pilav Tarifi 03:03

Kolay Hamsili Pilav Tarifi

Hamsili Pilavı hiç böyle yediniz mi? Baharatlı, salçalı nefis bir pilav hamsiyle buluşunca harika bir tat çıktı ortaya. Üstelik klasik hamsili pilavdan yapması oldukça kolay.. Malzemeler: yarım kilo kılçığı ayıklanmış h..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..