#Merve kutlu esmerler İçin Özel gün makyajı

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor 10:00

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor

Yaşınıza Göre Ne Kadar Uyku Yeterlidir? İnsanlar genellikle 7–8 saatlik uykunun yeterli olduğunu düşünür, ancak bu her zaman böyle değildir. Aslında, iyi bir uykunun keyfini çıkarmak için kaç saat uyumanız gerektiği ve b..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim. 09:36

Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim.

Kolay Göz ve Yüz Makyajı :Böylesi görülmedi, makyaj yasaklansın diyeceğiniz bir değişim. Sizlerden gelen istekler üzerine hazırladığım Yeni Başlayanlar İçin Makyaj. Nasıl Makyaj Yapılır? diye soranlarınız için ürünlerden..

  • PengoTV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı 04:44

Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı

TV8'de yayınlanan Survivor 2018 yarışmasında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Merve Aydın'ın, Instagram hesabından paylaştığı tesettürlü fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. Merve Aydın'ın pay..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Damla Bilic Kamera Arkası 00:59

Damla Bilic Kamera Arkası

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in Yeditepe ÜniversitesiP Burslu Kız Makyajı, Instagram Profilinde ' Kün Feyekün ' Yazan Kız Makyajı, Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Okuyan Kız Makyajı gibi eğlenceli videolarının kame..

  • JET TV tarafından
  • 1.667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Tarkan Biz Çoçukken 05:58

Tarkan Biz Çoçukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık Biz her mevsim yazdık, hep aşk hep sevdaydık Her gü..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Biz Çocukken 05:58

Tarkan Biz Çocukken

Biz çocukken ne güzel çiçekli kırlardır Biz çocukken rengarenk düş kanatlı kuşlardık Bir masalda saklanan günahsız melekler Çok uzakta kuytuda sozlerisozu.com pınardık www.sozlerisozu.com Biz her mevsim yazdık, hep aşk h..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Merveden OLAY Cevap! Aleynanın Kombini Benimkinin Yanından Geçemez 07:22

Merveden OLAY Cevap! Aleynanın Kombini Benimkinin Yanından Geçemez

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Emine Aydın, Aleyna Eroğlu'nun, Merve Sevin'in kombinini kopyaladığını iddia ederek Aleyna'ya Merve diye hitap edince Merve ben çok güçlü..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..