#Merve Özbey ya kal ya da git aşk dilencisiyim müzik dinle

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Mustafa Ceceli - Bedel 03:21

Mustafa Ceceli - Bedel

Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix & Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Gitar: Doğukan Aydın Bağlama: Ali Yılmaz Bedel şarkı sözleri ile Düştüm etmiyorsun yardım da Sanki hep se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm 04:31

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm Sen bana bakma, ilk değil Gidenin kazandığı, hileli bir oyun bu. Sen bana bakma, belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip ) 04:30

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip )

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ağlasam şimdi düşer mi damlalar camına? Dokunsam yüzüne çekip gider misin bir daha? İçimi görsen kıyamazsın bilirim Sen bu hallerime aldırma Yerime kimseyi koya..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Aydilge - Gel Gör Beni 04:11

Aydilge - Gel Gör Beni

Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Akar suların çağlarım Dert..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik) 04:10

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik)

Sükut-u Hayal; Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ki Yana yakıla sevdiğim ne varsa Hep s..

Uygar Doganay - Hergün İsyan 04:55

Uygar Doganay - Hergün İsyan

Olmasaydın zalım bende Ağlamazdım hergün böyle Gideceksen güle güle Kal diyemem canım sana Dur diyemem canım sana Ağlıyorum hergün isyan Sensiz doğmaz güneş haram Gecem günüm kara zindan Gideceksen güle güle git..

Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

Sancak - Cesaretim Yok 03:01

Sancak - Cesaretim Yok

Bugün her günden daha soğuk. Titriyor her yanım, odam kalabalık. Başucumda günahlarım ve sen. Hiç ummadığım anda geldim buraya. Yarın doğum günün, benim şu hediyeme bak.. Kutusu paramparça , kefenime sarılı hazırım yarı..

Yıldız Tilbe   Yolumun İçinde 04:26

Yıldız Tilbe Yolumun İçinde

umudum tükenmez sen yine bildiğinle kal asıl olsa anlayacak ruhun gerçeyi kendini kaybeder aniden gördüğüm masal ice gerçekler yok artık unut geçmişi Yolumun içince yol ayrı yolda değil dermanım derdimde saklı ayrı değil..

Babutsa - Bir Şartla 03:14

Babutsa - Bir Şartla

Bana sorma, izin alma, durmak istemiyorsan git! İnce belin, sıcak tenin, bana ait değil artık... Bana sorma, izin alma, durmak istemiyorsan git! İnce belin, sıcak tenin, umurumda değil artık... İstemezsen, görüşmezsin ol..

Big Sean - Halfway Off The Balcony 03:54

Big Sean - Halfway Off The Balcony

I am ready right now Uh huh I look up I don't even know no more I think it's funny how it go down I don't even know no more Official shit, [Hook] I'm hangin' halfway off the balcony Overthinkin' 'cause my job is way mor..

Buju Banton - Steppa 04:29

Buju Banton - Steppa

Buju Banton - Steppa SÖZLERİ LYRICS: You a hear me selecta A more music and less talk I would a talk to the youth them world wide But let me start from east And forward on to the west side Up top jungle all bout Zim..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar 03:35

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar

Önce dakikalara kırgın sonra saatlere Ve günlere dargın Mide ağırıları yerine Hayal bozukluklarına bırakırken Biliyordum, biliyordum Sonu sessizlik, sonu özlem Sonunu sevmeyeceğimi de biliyordum, git derken Ne ya..

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت 05:02

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت

New Music Video for The Queen Of Stage Myriam Fares for her new Lebanese Song Kifak Enta, Nshalla Mnih 2013 الأغنية اللبنانية الجديدة لملكة المسرح ميريام فارس كيفك انت، انشالله منيح تى يالى قسيتى عليا انتى يال جرحت..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 8. Bölüm İzle 38:38

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 8. Bölüm İzle

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ (7.Bölüm): Konuk aboneler, Çocuk vahşeti, Nankör kedi ve Merve Özbey..

Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..

Ebru Yaşar - Kalmam 03:28

Ebru Yaşar - Kalmam

Kalmam şarkı sözleri ile Bi yanım git diyo bi yanım kal Bi yanım ölüm bi yanım can Zaten gururum ayaklarının altında Bi yanın şeytan bi yanın saf Bi yanım yaz bi yanım kar İhanetinin Ben hariç herkes farkında Dili y..

ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ 02:54

ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ

Söz & Müzik: Devran Baba Aranjör: Ercan Erkan LEYLEK BABA LEYLEK BABA LEYLEK BABA SELAM GÖTÜR BENDEN YARE BÜLBÜL GİBİ DÜŞTÜM ZARA BİLDİRSENE LEYLEK BABA GİT GÜLE GÜLE GÜLE GEL GÜLE GÜLE GÜLE DEVRAN BABA ÇAL SAZINI ET ..

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video) 03:20

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video)

Söz&Müzik: Ouz-han Alnıaçık, Onur Bayraktar Düzenleme Mix: Ozan Arapoğlu Mastering: Akif Sarıkaya Yönetmen: Yiğit Çavuş Kopardılar Seni Benden sözleri ile; Sevmek zordur dünya cani bir alan Dön diyemezsin acın be..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..